Благоевградските деца, на дядо Коледа изпращат писъмца!

• 14 893
  • 293
  •   1
Отговори
# 75
Дани, и аз така казвам - мериш-харесваш-купуваш. Никой няма да ти зачете, че не си се подновила. Аз имах още да харча от парите за дрехи, които дават от ЮЗУ и се обзаведох с едно рокле и нещо като пончо. Фного се 'аресах Embarassed А довечера съм на танци и други веселби, ура! Купих и една блуза на Стефчо, че нали и той има празник днес Simple Smile

# 76
Приятна вечер на всички! Постарайте се да бъдете сред любими хора и да си прекарате весело! Утре чакам отчет, че всички са се чувствали отлично...за мен важи същото..въпреки  очертаващата се цял ден скучна вечер, сега се заформи интересна среща Simple Smile

# 77
Хора ето моята обстановка най-накрая Blush Mr. Green Grinning
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=270049&pid=9286784

# 78
  • 42.016399,23.101179
Дани, честитоти! Със здраве да си ги ползвате,много са готини. Laughing

# 79
Мерси,Марси направо не мога да им се нарадвам още Embarassedи децата постоянно играят с възглавниците,направо такава игра пада,много ми е хубаво и съм щастлива това е моят подарък и за днес и за Коледа и Нова година,е пък ако има нещо под елхата няма да го върна де hahaha hahaha hahaha

# 80
Добро утро, момичета!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА АНИ НА НИНЧЕТО И НА АНА-МАРИЯ НА ДЕСИ /ако празнува днес/!!!
Да са здрави и много щастливи дечицата!

Дани, супер ти е новата мебелировка! Честита, с кеф да си я ползваш. Може ли и един директен въпрос - колко ти излезе холния диван? А и децата как "подреждат", много са сладки  Wink

За петък, съм ЗА, освен ако не излезе нещо извънредно.

Селесте, я гони пролетното настроение  Simple Smile

# 81
  • Благоевград
Добро утро !
Кафето вече е тук:

Ето ви и нещо за почерпка по повод нешният ден на Анитата!

Ана-Мария с отварянето на очи дебнеше само да не забрави кутиите с бонбоните
и паричките за театъра(че днес имат куклен театър в градината).
Много беше щастлива че има празник .(както казваше миналата година "едното ми
име има имен ден. )  Laughing
Честит имен ден и на всички останали , които празнуват на днешният ден!

jinjer_78 честито ви нови придобивки!
Кухненският ви диван е като нашият (само цвета е друг) .
А другият с тези възглавници наистина е супер, а и децата сега
ще имат занимавка !
     bouquet

Последна редакция: вт, 09 дек 2008, 09:13 от desi-r

# 82
Добро утро!
Деси, много вкусно кафенце..аз подлсадих и с шоколад с лешници, та сега се чувствам отлично.
Дани, диваните са наистина много хубави, много приятно време да прекарваш там Simple Smile
Wildgirl (скарана съм с имената, извини ме, че използвам никнейма ти) не разбрах защо трябва да се гони пролетното настроение...на мене усмивката ми е до ушите днес, защото вечерта беше много хубава без да съм очаквала дори Simple Smile

# 83
  • 42.016399,23.101179
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И ОТ МЕН НА МАЛКИТЕ СЛАДУРКИ АНИ И АНА МАРИЯ!!!
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ДА ГИ СЛУШАТЕ!!

Оххх, тъкмо си мислех че тази сутрин никой няма да даде кафе, че както се успахме сутринта с Вики, сега ужасно ми се пие. Благодаря Деси. Wink
Дани, този диван в хола верно с възглавничките ли си върви. Много е готин, а отстрани това кожа ли е?. Laughing
Я нека прзнувалите празника снощи разкажат как са изкарали?
Селесте ти къде купонясва?

# 84
Селесте, имах предвид, че с това секси бельо и роклички, явно ти е пролетно... ако ме разбираш Wink

# 85
Забравих да честитя на именничките - пожелавам им много здраве и късмет, разбира се.
А за настроението - какво друго ми остава, ако не се постарая да ми е пролетно..едва ли ви се слуша за скучната деловодна част, с която се занимавам в момента..по-добре за веселата секретарка, нали? Днес чакам да дойде поръчаното вчера бельо..за първи път поръчах тук в България, винаги се набутвам в лъскавите чужди сайтове и в момента много се чудя какво ще дойде наистина....в петък заминаваме за коледното парти,  ако някой прояви желание, ще пратя линковете на двата хотела, където ще бъдем ( пояснявам, че партито е в хотел Белмонт на 13.12, обаче на нас ни се купонясва повечко и затова заминаваме в петък на свои разноски в хотел Смилен)...та, настроението ми вече е празнично

# 86

добър ден и от мен малка почерпка за здраве на моята сладурка  Simple Smile

деси да ти е живо и здраво детенцето и на теб

9 декември - Зачатие на Св. Анна. Празник на майчинството.

На 9-ти декември е църковният празник ЗАЧАТИЕ на Света и праведна Анна.

Като майка на Богородица Св. Анна закриля брака, семейството, девствеността, бременните жени и вдовиците. Този празник е известен още като Зимна Св. Ана или Анино зачатие.

така че на всички празнуващи днес много здраве и късмет

весел и приятен ден на всички ви   Hug

# 87
Добро утро
Аз сега смогнах да седна и си пия кафенцето с вас и закусвам с вас докато чета и пиша сега Hug

Честит празник на двете сладуранки Ани и Анна-Мария,да са живи и здрави и много щастливи Hug  bouquet Hug
Малко ме е срам но да ви кажа не знаех много за този празник,но сега вече знам Blush
Благодаря ви за поздравите за диванчетата,Деси в кухнята ми е супер свежарски дивана-вашият какъв цвят е  newsm78Марси-да това е еко кожа сега е на мода а останалата част с дамаската е с ципове и всичко се сваля и пере Peaceи възглавниците вървят с дивана да -6 големи по три от разцветка исках аз  и 3 кожени(то там на модела бяха 5 /, големи и 2 кохени ама аз така исках и не ми оскъпиха и 1 лв,много съм доволна Mr. GreenЕли-холният диван струва 1100лв и допълнителната табуретка е 65 но на сумата ни направиха 7% отстъпка така че ти смятай Winkдокато в магазина в грамада същият като нашия само че с дамаска на цветя 1600лв при положение че на мен и двата с масата ми струват толкова Shockedи на двата имам ракли и механизми за спане,вече не се притеснявам къде ще си слагам багажа,поне за сега hahaha
Днес имам доста работа до 5ч да уча да готвя и да вадя вече чеиза Joy hahaha Laughingза да запълня кухненските шкафчета Mr. Green

# 88
Честит празник на Ани и Ана-Мария!!!
Желая ви много здраве, щастие и безгрижно детство!!!
Силви ви изпраща целувчици.  love001

Дани, честитити ти нови придобивки.Да си ги ползвате с много здраве, дечицата да си играят.
След като разгледах снимките с диваните, разгледах и едни на парти с Орифлейм.Кажи нещо повече, защото аз също съм дистрибутор на тази марка, но сигурно не сме към един и същи дилър ( само как звучи ).
Приятен ден!!!

# 89
Боби,аз отдавна не съм дистрибуторка,но всяка година ни канеха и ходехме двамата с Жоро,защото винаги има страхотна организация и много подаръци,първата година имаше за всички от томболата аз бях предложила така,но следващите години не за всички но аз винаги печеля по едно нещо-тиган и подобърсачка съм печелила и шампанско двамата с Жоро,абе много е забавно но сме решили тази година да не ходим,иначе моят директор беше Вили тя и сега е но тя ме регистрира и така,даже тя ме гримира на сватбата много добра жена Peaceне ми се занимава предпочитам да си избера и поръчам че иначе съм неудържима и пръскам много пари Blush

Общи условия

Активация на акаунт