Благоевградските деца, на дядо Коледа изпращат писъмца!

• 14 896
  • 293
  •   1
Отговори
# 90
  • 42.016399,23.101179
Момичета, до сега бях на кафе със Сиска. Тя в петък вечер е на тържество на едната и дъщеря, но през всички други дни е на ваше разположение.Какво ще кажете в събота да се съберем, следобяд или вечерта. Чакам предложения и мнения. Laughing

# 91
Хора, доста потанцувах снощи! И роклето много ме кефеше - да се похваля: http://www.picvalley.net/v.php?p=u/663/501097752.JPG , http://www.picvalley.net/v.php?p=u/698/701492844.JPG
Малко повече чалга имаше за моя вкус, но се преживява Simple Smile
За среща в събота вечер по принцип съм за, освен ако няма нещо от последния час. Следобяд съм сама, че Стефчо е на работа, и затова трябва да съм с малечко:)

# 92
Ей,Билянче много се радвам за тебе че си се забавлявала а за роклето честито smile3501 newsm10то голямо фръцкане ще да е било hahaha Hug
За събота като че ли и аз искам среща,да вечерта по възможност Peace
Свекървата е на работа в събота и немога следобяд да ги оставя децата,пък и следобедно вино не върви Wink
Аз си наприсах всички упр по английски и сега отивам да направя един боб със зеле така ми се е приял Blush

# 93
Срам, на втора страница сме Naughty.
Аз съм за среща, тъй че казвайте къде и кога без проблем.
Нинче, нямаме все още зъбче, кашлица сспря от сиропа който и давам.
Боби на теб спонсор в Орифлейм Светла ли ти е?
Дани диваните са много хубави, аз също исках да си купим такъв за хоал като твоя, самом с друга тапицерия, но нещо парите не стигнаха за нови дивани и си останахме със старите на този етап. Много се надявам в най-скоро време да си купим и ние нов, но това ще стане като се иззнесът Свекървата и свекъра
Хайде лека вечер на всички.
Ох, забравих Честит имен ден на всички празнуващи днес
Честито на двете малки госпожички, да са ви живи и здрави  bouquet

# 94
 Embarassed Embarassed Embarassed Аз забравих да честитя именния ден на Ани и  Ана-Мария. Поправям се. По-добре късно, отколкото по-късно...

# 95

добро утро
днес кафето е от мен

подаръка беше харесан - както и очаквахме даже и масата и столчето спаха в леглото на собственичката си - сгънати естествено  Laughing
 снимки довечера ще пускам че забравих да взема фотоапарата сега
на всички ви много благодаря за пожеланията   bouquet
приятен ден от мен  и да не забравяте да се усмихвате  Grinning

дани и на мен ми харесват диванчетата  Flutter

дани ч какъв сироп пихте

Бирянче newsm10 за роклята

# 96
Днес вече съм на работа. Купонът свърши и за мен, и за лапето. Хич не щеше да ходи на ясла тази сутрин - след като вчера праихме кули с конструктори и прегракнах да му пея, Simple Smile
Нинка, 10Х за кафенцето. Ей-сега си го пийвам с кеф и се готвя за работа Simple Smile
Вчера си получих и аз снимки от купона, че нали бях снимкаджия и на моя фотоапарат ме нямаше. Добре, че студентите се погрижили, милите...та можах да си довърша отчета какво съм правила и какво е било  Wink.

# 97
  • Благоевград
Добро утро момичета!
И при нас празникът беше с много емоции.
Малката в градината получила книжка за оцветяване с принцеси
и беше на седмото небе. Цяла вечер я разнасяше и все ни обясняваше
как, кой и защо й я е подарил, кой я е надписал и т.н.  Laughing
От баба си и дядо си получи шапка (зимна) и още вчера сутринта
тръгна с нея на градина и се похвалила на всички там.
Ние с баща й минахме само с едно конче (пони) , но тя си го избра, затова
беше много доволна( още повече че било като на Вики ).
А една приятелка живееща в Америка , беше пратила парички за ЧРД-то,
но ние още вчера й дадохме подарък от нейно име - много сладка поличка
(на мен при прилича на тиквичка  Laughing). Ще я снимам довечера и ще ви я покажа.
О, купихме и костюм (поличка и сако) . Изобщо много подаръци накуп, ама какво да
се прави като месец декември ни е изпълнен с празници  и поводи.
Ние купувахме подаръци за децата - за ЧРД-то на Вики, за побратимите (които са
именници на 25.12. и на 01.01., за коледа  и т.н.) та у дома е пълно с разни кутии и
торбички, които ни напомнят че започна месецът на празнуването  Hug
puhelota чакам снимки на вашата кукла и подаръчетата.
Ana2 роклята е чудесна! Няма ли да покажеш някоя снимка от купона?

Ейй, аз как се разписах -то е сигурно защото имам много задачки,но не ми се работи днес.
Но , по закона на гадостта усещам че точно днес ще бъде лудница  ooooh!
Айде мацки чао!      bouquet

# 98
Добър ден
голям студ днес а  cold cold cold
и съм пак в едно ужасно настроение сама себе си не разбирам Banghead no cryтъпоми е децата само ми викат мамо хайде да слагаме елхата,бре нищо не ми се прави,със всички се държа ужасно и тук даже не ми се пише smile3538то какво да ви развалям настроението и на вас,незнам вече какво да правя и да мисля че да се чуствам щастлива Sick

# 99
Добро утро на всички! Лудницата и студът явно са повсеместни - от сутринта се е започнало и не му се вижда краят...утешавам се с шоколад..
Дани, и аз елхата вкъщи не съм я сложила, нямам мерак нещо..но офиса го украсихме отдавна и май толкова коледно настроение ми стига..доколкото разбрах от в-к "Струма" и Благоевград е празнично украсен..изкараха ли дървените къщички пред общината?

# 100
  • Благоевград
Здарвейте, отдавна не съм сядала и така като гледам/колкото и да ми се иска няма да мога да изчета всичко написаноSimple Smile
  bouquet за всички имали поводи за празнуване напоследък
Аз днес изпратих мъжете сами до яслата, че така като се прибираме в комплект нямам време за по-добро чистене-все мърлям на половина.Пък и времето е подходящо за разтваряне на всички прозорци Grinning
Имам една цигара време докато пиина малко кафе и ще опитам да прегледам малко назад
Лек ден на всички

ПП:
Андреа Селесте, да отвориха ги вече.
А вкъщи украсихме още преди седмица.Вие незнам как се оправяте с децата, но алекс постояноо се чуди как да свали нещо от нея.Затова купих някакви /прича ми на стереопор това/ топки и махнах лампичките, че ако ще пада това дърво поне да няма кой знае какво на негоSimple Smile)

# 101
# 102
Здравейте дами!
Аз тепърва започвам да пия кафе за днес. Кво стана тая сутрин  #Crazy, но важното е, че накрая си пляснах дупето на стола.

Билянче, хубаво сте си купонясвали, но студентите е трябвало и по-папарашки снимки да направят Sunglasses

Руми, вие другата учебна година къде ще сте - на градина или ясла?

Селесте, димляви целият център ти казвам. Ужас, като минеш веднъж покрай бараките и парфюмът ти изчезва.

Дани, споко, стига с тия ядове - предлагам ти в събота да се напием и после да се търкаляме  Mr. Green

# 103
  • Благоевград
Ana2  лелеее, супер снимки. Направо си минаваш към студентите  Grinning
Личи си , че купона е бил на "6"  !
alex11 привет, и по честичко да се включваш  Laughing
При нас елхата е със стъклените играчки и малката си знае, че
ако ги дърпа ще се счупят. Още помни миналата година как
станаха на малки парченца няколко от тях ( но нямаше поражения тогава).
Разбира се в ниската част на елхата има нечупливи камбанки, снежен човек и ..
.. още нещо, но забравик какво точно беше.
Добре си решила да махнеш опасните, щам малкият много се впечатлява от тях!
jinjer_78 какво е това настроение , не така Naughty Не ти се разрешава
унила физиономия, лоши мисли и др. подобни.
Стегни се , че децата усещат твоето настроение , предаваш им го подсъзнателно.
Украсете елхата заедно, направете някой гирлянд или някой снешен човек (от хартия),
изобщо нещо направете заедно . Като ги видиш усмихнати и ти се повлияеш от тях.
Айде, стягай се  че иначе идваме на новите диванчета и щеш нещеш ще
посрещаш шумни , усмихнати и досадни  Mr. Green гости !!!!
Виното приготви, пък може и като коледари да дойдем!
 Андреа Селесте вярно че гръдът "светна ". На тези дървени къщички повечето
хора им казват " кочинки "  Joy . Лично аз съм много доволна , че вече ги правят
пред общината , а не пред операта. Иначе се налагаше да минавам между
пушещите скари и веднага дрехи,коса и т.н. поемат аромата на скарите  ooooh!
Айде мацки, чао - че държавният резерв точно днес (когато най-малко ми се работи) ,
решиха да ми пращат писма и разни промени да правим  ooooh! Sad
 чао   bouquet

# 104
Аз пък се радвах като бяха чак при Операта..като са пред общината на мен хем ми се опушваха дрехите, хем миризмата дразни нескончемия ми апетит...и като стигнепш до ГУМ (където в 100% от случаите е определената среща) вече не мислиш за кафе, а за вечеря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт