Благоевградските деца, на дядо Коледа изпращат писъмца!

• 14 897
  • 293
  •   1
Отговори
# 105
  • Благоевград
Андреа Селесте   същото и аз казах. Само дето за да стигна
до ГУМ аз 100% минавам през операта и ефекта е като описаният вече.
 #Cussing out #2gunfire ooooh! ooooh!

Аз смогнах с по-важните неща за днес , най-вече държ.резерв го нагласихме
според новите изисквания  и вече дишам спокойно.Сега само да дойдат
куриерската служба да взимат документацията и  Hug Hug споко до догодина.

Нещо се сетих за Мама Цоцоланка , тя не трябва ли вече да се е върнала от Добрич,
как ли е баща й ?

Ние довечера с малката ще правим гирлянди - елхички и снежни човечета.
А сутринта тя си пееше " с мама ще забъркаме кекс ", та дано не й дойде идеята
довечера, че ще се чудя накъде да се завъртя - печка ли, ножици ли, цветните
листя ли .......  Shocked Joy hahaha Joy
Аз имаше и някои снимки да ви показвам , дано довечера стигна до компа за да
ги кача .
  bouquet

# 106
Здравейте.
Ние със Силви не излизаме тези дни, а и къде да я водя в този студ.Решили сме да я заведе само до центъра да види елхата и светлините, да им се порадва.
Desi-r, не оставяме за по-дълго при нашите, на Кресна, защото през седмицата те са на работа до късно, и така Sad Sad Sad.Но съм много щастлива когато дойде събота. newsm44,
Daniela_ch, моя спонсор е Светлана, офисът се намира зад книжарница "Перун".За тази Светла ли ми говориш? Я казвай, ти откъде тази информация. Thinking
Честно казано аз също си мисля за мама Цоцоланка, дано всичко е наред.
Момичета за срещата в събота не ме бройте, с курса ще полеем дипломирането, ама туко виж сме се засекли някъде.
е, хайде чао, че Силви се събуди.

# 107
Деси, уж аз се провъзгласих за оракул, а  ето, че останах смаяна - цяла сутрин и аз глася документи до същата институция Simple Smile ..а иначе...звездите предвещават изненади в петък и събота, стягайте се за хубави преживявания

Последна редакция: ср, 10 дек 2008, 17:04 от Андреа Селесте

# 108
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=317270&pid=9327959

снимки на подарака от вчера - масичка и столче с "Колите"

а в понеделник и е станал календара за 2009 последното е снимката от него  - доста сплучлива се е получила

# 109
  • 42.016399,23.101179
Хи хи, Нинка точно такава маса и купиха баба и и дядо и на Вики за рожденият ден, само че е с мечо Пух. А Вики видя вашата снимка и каза че и тя иска такава масичка. Laughing

# 110
Включвам се за малко, за да ви почерпя макар и късно за Рождения ден на Иво. Днес цял ден приготвях вечеря и салати и нямах време да пиша. За това ето нещо по-екзотично

нещо за пийване

ето и десерта
[img]http://snimki.info/data/media/1586/wallpaper_196-3.jpg[
/img]

# 111
  • 42.016399,23.101179
Дани, честит ти рожденник!
Да ти е жив и здрав, много да те слуша и помага. Laughing

# 112
  • благоевград
Нинка страхотни снимки   bouquet
Малката колко е пораснала и е мн красива  Flutter /мисля 4е прилича на мама Wink / .
Но снимката на календара обаче верно е мн сполучлива мн добре изглежда  Peace
Аз заминавам за София в събота ще ходя при един доктор да 4уя второ мнение отностно състоянието ми .
Другия месец ще ми правят лапароскопия разбира се ако този месец не взема пък случайно да забременея  Tired.
Връщам се в сряда затова няма да мога виртуално да почерпя в неделя  Sad

# 113
  • Благоевград
Привет на всички !
daniela_ch  да ти е жив и здрав - да те слуша и глези ! Wink
Ама почерпки си дала - направо супер!
puhelota много доволна изглежда с подаръка, а той е чудесен.
Аз много харесвам този модел, но ние имаме от бебе едно столче-масичка,
което сега ползваме и доста сме понадраскали. Laughing
Пожелавам малката да го ползва с удоволствие и да се гордеете с
всичко , което тя изработи на него.

Аз не успях снощи да кача снимчици  Cry, но днес се очертава да
е по-спокойно вечерта и ще се организирам  Peace

Андреа Селесте  вие какво съхранявате във въпросната агенция
(ако не е тайна разбира се). Аз хич не я обичам тази институция, но се надявам
от пролетта да се измъкнем от тях , че ми тежи ( а и глобите ако пропуснеш нещо са.....).
jinjer_78  тук сме , похвали се , оплачи се - не се притеснявай , ще те
разберем   Peace!

Момичета, аз с най-голям ужас установих ,че днес е четвъртък  Shocked,
гледам и не мога да повярвам. Толкова бях убедена че е петък - лелееее,
много е гадно така . Искам да е петъъъъъък  newsm45
чао за сега   bouquet

# 114
малката е от доволна по-доволна даже започна да хапва по-честичко от мерак  Simple Smile
ууу пък ако знаете парченцата от пъзелите как летят от масичката към пода - красота направо ви казвам
първата нощ в леглото и бяха и масата и стола - сгънати естествено  Joy
а всяка сутрин като тръгваме за детска ги целуваме и крием в гардероба че да не ги вземе някой ние като тръгнем  Laughing
циркове  hahaha

няма кафе тая сутрин само манджата от снощи седи (дани да ти е жив и здрав)

хайде по едно пийнете нищо че вече е обед

приятен ден от мен  Heart Eyes

# 115
Добър ден....не че е много добър за мен, ама това звездите го предсказаха...първо си изпуснах маршрутката и висях 20 минути да чакам следващата, после пък ме натовариха с непланирани задачи, а като капак на всичко ми заявиха, че утре съм дежурна докато големият бос не си тръгне...нерви, нерви, нерви...обачееее..току-що разговарях с него - босът, де- и той потвърди заминаването ми на обяд...задачите ги отметнах и сега намирам ядовете си за глупави Simple Smile
Деси, работя в охранителна фирма, която осъществява физическата охрана на някои от обектите на ДА ДР и ВВЗ .
Puhelota - подаръкът е страхотен, ама не е ли рано още?

# 116
Здравейте,

искам само да ви дам линк към новия сайт на малката Ивана - момиченцето с ДЦП от Благоевград, което доста от вас познават и подкрепиха. В момента тя е в Москва за втората операция със стволови клетки - има невероятно подобрение. Паралелно с това ходи на рехабилитация и масажи и резултатите са повече от обнадеждаващи.
Остава третата операция през февруари и сумата е около 6500 евро. Много се надявам да успеем да помогнем в събирането й.

Това е сайтът: www.ivanamilanova.com

Това е DMS номера за подкрепа: 17777 с текст DMS IVANA

Хубав ден!

# 117
  • Благоевград
Андреа Селесте   да, разбрах вече  Grinning. Значи твоите ангажименти
с агенцията са доста по-приятни от моите  Laughing
Иначе лятото ходих до ДА ДРВВЗ и мнението ми за охраната беше, че са
много любезни и търпеливи. Peace (това сериозно го казвам- тогава бях
със сина на шефа, който доста се нервираше , но въпреки това охраната
бе любезна и обясни реда за влизане в сградата и т.н. ).
Обаче, дано не ми се налага да ги посещавам скоро. Praynig

anitsa   отново ще се включим , поне с sms-и , и дано да се съберат
срадствата .

jinjer_78  къде се загуби , ти да не си отново без компютър  newsm78
puhelota брейй, голяма работа сте с масичката  Laughing . Аз се поставих на
твое място и си мисля че щях да й кажа, че през деня  елфита и джуджетата на
Дядо Коледа ще идват да си почиват на това столче или нещо такова - просто
съм любопитна за реакцията на детето. Аз честичко поставям ана-мария в някакви
такива чуденки  и винаги реагира много добре детето. Изобщо май съм гадничка понякога  Whistling

Ама ,хич , хич , хич не ми се работи - петък , петък, къде сиииии ?????
  bouquet

# 118
 Grinning desi виж това с джуджетата ще го пробвам `щтот трите ни феички и Папи (паяче- така казва на всички паяци)-това са ни въобръжаемите приятелчета - всяка сутрин тръгват с нас на детска  Flutter

# 119
Здравейте,влизам само да ви се оплача колко ми е зле от снощи ooooh! Sick #Sillyот виното ли от манджите ли но още като се прибрах ми се виеше свят и се чувтсвах пияна да ама през ноща като ме почнаха едни вълни горещи студени,главоболие,повръщане ужас,,,,,,,,,,,,,,,,,и сутринта парцал немога да стана камо ли да заведа децата,ревеше ми се докато ги обличах и се обадих на Жоро да се прибере да ги заведе до детската която е на 50 метра от нас Tiredи продалжавам да се чувствам зле,само спя и лежа даже помолих свекъра да ги прибере,а сега реших да пусна компа малко да се разведря че то пък от лежане още повече ми се вие свят Sad
Снощи си направихме теста и хубаво се посмяхме с колегите от курса аз им предложих като по на близо да отидем в Партитайм,по късно като се пооправя повече ще ви пусна и снимки Wink
Нинче,Ани е много щастлива,моят нет ми отвори само първата снимка но децата я видяха и казваха това детенце защо ни се хили мамо hahahaи Криската веднага забеляза масичката и каза че искат и те да имат същите с колички,казах му че е закъснял вече писахме писмо на дедката Naughty
Ще подкрепим малката Ивана,Ани но защо имам чувството че ти си бременна или поне така ми се струва от линийката в подписа ти,ако е така много се радвам за вас,ще си имаме още едно форумско бебе,въпреки че ти отдавна не пишеш при нас освен в изключителни случаи в които искаш да апелираш за нещо и да ни приканиш към благотворителност и съпричастност Thinking

Общи условия

Активация на акаунт