Благоевградските деца, на дядо Коледа изпращат писъмца!

• 14 901
  • 293
  •   1
Отговори
# 120
Дани, каузата на Ивана е най-активната тема, по която пиша във форума. Наистина не пиша много, но от време на време ви хвърлям по едно око. Просто се опитвам да помогна на малката с каквото мога - пък дори и само да разпространявам информацията за нея и колко добре се повлиява от лечението.  newsm10

А колкото до линийката - да, чакаме още едно малко съкровище.  newsm30

# 121
Ани Hugстрахотно много се радвам за вас с Митко и Ема ще стане кака Hugчестито още веднъж желая ти лека бременност и страхотен финал с едно малко сладко момченце  Peace

# 122
Пожелавам на всички много по-хубава вечер от днешния ден...да ви се оплача...имам чувството, че всички идиоти са се наговорили да ми скъсат нервите точно днес....цял ден всеки търси нещо, всеки се опитва да изкара другия виновен, да не говорим как се крият като мишки от големия бос...ако има дядо Коледа, той ще направи така, че никога повече да не ходя на работа в четвъртък или поне с наредба да обявят този ден от седмицата за неработен Sad

# 123
Дани, благодаря за поздрава. За финала - ще видим щъркелът какво е намислил....  newsm78

# 124
  bouquet  bouquet  bouquet

Прибрах се, изморена съм, не ми се пише - това вместо противното запис.....нищо не съм и чела.....

Диде, специално за теб - и аз се прибрах с подаръци - нъц, нъц...но само за децата и Лъчо.....за мен скромно, скромно едно нещо......

# 125
  • 42.016399,23.101179
Добър вечер,
anitsa честито и от мен, желая ти лека и безпроблемна бременност!
Много се радвам, че Ивана има подобрение. Стискам палци и третата операция да е така успешна и по бързо да се съберат парички за нея. Този път обаче няма да пращам SMS, ще ги пратя по банков път или пък ако може направо да ти ги дам на теб anitsa.
И аз нямам възможност да дам много пари, но и малкото ще са от сърце, а капка по капка вир става,  са казали старите хора. Та в тази връзка искам да ви питам момичета, имате ли нещо против 20лв., които останаха в мен от Вила Санта Круз да ги преведем на Ивана? Sad
jinjer_78 нещо не съм разбрала май, къде си купонясвала снощи, та сега ти е така тежко? Wink
Нинка, за рождения ден на Ани, ти на коя точно актриса се беше обадила, и като какво беше облечена. Виктория тази година не иска Пипи, а Снежанка, дано някой се навие да се облече така. Laughing
Я казвайте какво става за срещата в събота, Сиска ще ни чака. Към колко часа искате да отидем? ако искате да се разберем да ви чакам някъде, ако не знаете къде е Центъра. Laughing
Мама Цоцоланка, добре си се заърнала! Надявам се новините от в къщи да са хубави. Heart Eyes

# 126
Добър вечер
Диди,добре си ни се завърнала Hugрадвам се че сте се прибрали и вие с подаръци,пък то твоят един един ама какъв newsm78аз по едно време гледам по новините преливни дъждове наводнения в Добрич и се притесних за вас,но щом сте си дошли надявам се всичко е на ред и нямат поражения вашите Peace
Марси,ние бяхме в Партитайм едно заведение и като барче и като ресторант с 2 залички като че и хотел има и е точно до общежитията студентските,събрахме се от курса по английски така де се почерпим по случей първият тест,сега качвам снимки и след малко пускам Wink
Аз нямам нищо против за парите,и пак ще пусна смс Peace
Още ми е зле но вече съм значително по добре от през нощта и през деня,цял ден спя и едно главоболие ужас Tired

# 127
Марси,с Дима се чуваме само по телефона - нямаме време да се видим, така че ще ми е трудно да й предам пари. Ако не ти е проблем банковия превод, мисля че така е най-коректно.
На сайта има банковите сметки - дано имаш време да отидеш до банка.
www.ivanamilanova.com

# 128
  • благоевград
Marsi и аз съм съгласна за парите , прати ги на ивана ние пък ще пуснем смс Peace

# 129
Момичета ето малко кадри от снощи Winkhttp://danijoro.multiply.com/photos/album/9#1

# 130
Марси, пусни паричките, естествено.
За събота, хубаво, но не трябва ли да се разберем какво да носим, купуваме и т.н.

Мамо Цоци, добре дошла  Simple Smile

Дани, кажи сега какво пи снощи та така те мори?

# 131
  • Благоевград
Добър вечер на всички будни !
Малко снимчици ви пускам да разглеждате !
Последните ни произведения на коледна вълна:
http://desirumenova.multiply.com/photos/album/5#38

Коледната украса у дома (която непрекъснато малката допълва):
http://desirumenova.multiply.com/photos/album/12

Госпожицата с новата пола от именният ден:

http://desirumenova.multiply.com/photos/album/13/13
  bouquet

Последна редакция: пт, 12 дек 2008, 00:00 от desi-r

# 132
Добро утро  ! Да Ви почерпя с хубаво кафе

# 133
Диде, на децата и Лъчо купих блузи и суитчери, на Рая + една много хубава пола, а на себе си - един комплект за студено сервиране от 6 салфетки, с дантелка и материя, която не задържа петна. И мама ми уши нови чаршафи, защото тези стандартните са все са малки за нашата спалня + уши и чаршафи на Рая с принцеси. Е това са ни армаганите от Добрич. Отчетох се! А баща ми - не е много добре, да се надявам,че ще се нормализират нещата при него. Лечението му е май неуспешно, защото не чувства подобрение, а и изледванията са все така лоши......

Гледам тук купонясвате...Да питам, не ми се чете Embarassed, какво стана с новогодишния купон, ще се събираме ли?

Аз ви оставям...днес ще си въвеждам къщата в ред, въпреки че са се постарали да въведат ред навсякъде, но да мина и аз,че да дишам по-спокойно!

# 134
добро утро и от мен
селесте благодаря за кафенцето

и аз нямам против за парите които останаха а може в събота да обсъдим и да съберем още някое левче  Thinking

и да както е казала Ели дайте да обсъдим менюто все пак
кой е за и какво ще носи

марси на никой не се обадих тогава защото в яслата директорката беше отпуск и педагожката също и лелките не се наеха без тяхно разрешение да вкараме външен човек

Последна редакция: пт, 12 дек 2008, 09:14 от puhelota

Общи условия

Активация на акаунт