Благоевградските деца, на дядо Коледа изпращат писъмца!

• 14 903
  • 293
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, аз заминавам на прословутото коледно тържество. Багажът е събран, червената рокличка също е там..остава да стигнем живи и здрави, че шофьорът кара на границата на риска. Пожелавам ви весел уикенд, приятни изненади...починете си добре, защото следващата събота е работна..чао от мен за сега Simple Smile

# 136
весело да си изкарате Селесте ще чакаме снимки
взели комплекта за оказване на първа помощ  Wink (за джуджето де)

# 137
Взехме доста алкохол....дано го свестим Simple Smile Joy

# 138
  • 42.016399,23.101179
Нинка, Ели благодаря много за телефона и съдействието. В крайна сметка обаче все още нищо не съм направила.  Sad Тази актриса точно тогава има представление в София и не може да дойде, другата от миналата година е започнала друга работа и вече не ходи на такива мероприятия, за трети човек не се сети да ни препрати към него. Довечера чакам майката на един актьор от кукленият театър да ми се обади и свърже с някой друг, ако и това не стане имам съседка дето учи Театрално изкуство в ЮЗУ, ще я помоля да ми препоръча някоя нейна състудентка. Ако и това не стане СЕЛЕСТЕ да идва с коледния костюм и да забавлява децата. Joy
Селесте много, много весело изкарване. Разбий джуджето. Wink
Деси поличката е страхотна, като истинска принцеска е с нея Ана Мария. Laughing
Ели за срещата утре, ДАни обеща да носи вино, аз може да взема мезенца някакво, вие ако искате ядки. Laughing Абе важното е в крайна сметка да сесъберем, там можем да объдим и за коледното събиране какво да правим. Wink

# 139
Аз сигурно няма да мога да дойда на сбирката. Тя в колко е и къде.
Не ми се пише, но ви следя от близо. Като ми мине всичко ще споделя, сега няма настроение за нищо

# 140
Ох момичета днес съм по-зле и от вчера,какво става с мен бе хора не знам,то е дно главоболие едно чудо Cry Sad Tired
цял ден спя и умирам от глава,пих 2 прахчета но колдрех и оле мале ми поминаваше и спях но сутринта едва съм завела децата до детската Weary
за утре направо ви казвам незнам дали ще дойда повече клоня към НЕ,ама така се чувствам отпаднала и безпомощна,вече се чудя какво ми има newsm78
малко не ми се вярва до утре да съм добре много съжалявам но ако пък се пооправя ще се обадя на някоя от вас обещавам,извинявайте още веднъж Hug

# 141
Всъщност наистина разбрахме ли се нещо конкретно? За да знам как да организирам нещата, че Стефан до 5 и половина си е на работа...

# 142
  • 42.016399,23.101179
Ами освен мен друг сигурен всъщност незнам дали има?
Ако искате за друг ден да се разберем, да не стане така да ни чака пък накрая никой да не отиде. Sad
Ели, Нинка вие свободни ли сте?
Билянка, иначе аз викам ако ходим да е след 17,30ч, така че да сме свободни всички. Wink
Моля ви кажете, кой ще може да дйде и кой не? newsm78

# 143
Аз по принцип съм за и съм свободна, но ако почти всички са колебаещи се, по-добре да го организираме за друг път. Както решите  Peace

# 144
  • 42.016399,23.101179
Явно няма други желаещи, които да са сигурни за срещата. Ще се обадя да кажа че се отлага, за друг път.

# 145
и моето предложение е за друг ден
дани вируса те тръшка тебе
колдрекс е добре
мен ми помага фервекс
миналата седмица се опита да ме хване и мен ама го пресякор в зародиш
снощи пак се почувствах не особено добре даже някаква суха кашлица се появи като легнах тая сутрин имах лека т ама до сега пийнах два фервекса и съм друг човек
явно все пак си ме преследва гадния грип ама хич не мисля да му се оставям
днес ще украсяваме в къщи

ели мерси за инфото  Hug
на всички лек и спокоен ден и повече почивка  Heart Eyes

# 146
Здравейте момичета
аз и днес се чувствам отпаднала и не ми е особено комфортно,въпреки че моите момчета ми направиха закуска и кафе,даже и украсиха сами снощи елхата-смешна или не тя си е нашата елха ето я
:http://danijoro.multiply.com/photos/album/10#1
Нинче,ще послушам съвета ти и ще пийна пак прахче,че дано ме пропусне вируса ако е това Hug
Деси,Анна-Мария е страхотна с новата пола,иначе е даста творческа личност-по повод произведенията и  Peace
Хайде наистина друг ден да насрочим за среща знаете как мразя да пропускам такива събития Hug
daniela_ch за теб Hugнезнам какво ти е но като решиш ще споделиш Hug
Приятен съботен ден на всички,моите момчета са на двора и карат колела,татко им днес е много добър и ме оставя да си почивам и лежа на диванчето а то е толкова удобно повярвайте ми Wink

Последна редакция: сб, 13 дек 2008, 18:09 от jinjer_78

# 147
Вижте това: http://www.youtube.com/watch?v=ZHCuA0KnITY&eurl
Доста...стряскащо  Sad

# 148
Да ви попитам, някой от вас поръчвал ли е от Ла редут?

# 149
  • 42.016399,23.101179
Билянче, отдавна и аз съм му хвърлила око на ларедута, ама още нищо не съм пазарувала. Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт