Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 17 -Тема 37

• 42 858
  • 771
  •   1
Отговори
# 135
Много ме учуди това скоростно фактуриране,защото поръчката я пуснах доста късно снощи,днес е събота и очаквах да имам фактура чак в понеделник.Ядосват ме обаче с тези пет продукта,дето не могат да се поръчват и наистина по-добре да ги няма.Като цяло това не е обмислено добре,защото не можеш като си харесаш нещо от тях,да пуснеш поръчка точно в тази седмица,а като има и технически проблеми...направо да си махат продуктите по-добре Crossing Arms

# 136
Момичета във кампания 02 си харесах комплекта колие,пръстен и обици на стр.23,а във кампания 03 комплекта колие ,гривна и обици страхотни са и ще си ги пусня newsm44 newsm44 newsm44

# 137
И къде се мести Централен офис?
Някъде в Младост 1 казахте, но къде точно?

# 138
В Младост 1 ще има само пункт на Спииди, а централен офис щял да бъде някъде около Била в Борово, но нямало да има зала за представители и клиенти, нито изложени продукти, нито каса и кашони няма да се раздават там.
Добре, че имам много и готини клиентки, та още си давам зор след напоследък постоянните им спънки, грешки и простотии. Но след нова година, ако настане стагнация и при клиентите определено мисля да намаля оборотите.
А и когато цените на горивата се качваха и ние качваме цените, сега горивата поевтиняват,  а ние продължаваме да надуваме цените. Питам се каква е тази побългарена комунистическа политика на Ейвън Козметикс България #Crazy newsm78
Последно време и мотивационните им програми са някакви ущипани, та почти изобщо не ме мотивират.

# 139
Здравейте.Искам да ви попитам за следното:пуснах експресна поръчка за 17к. и днес ми докараха кашона.Но във фактурата пише,че кашоните са два.Момичето от спиди каза, че втория кашон може би щял да доиде в понеделник.По мои изчисления вътре трябва да има две неща.Бихте ли ми казали какво се прави в случая.

# 140
  • София
В Младост 1 ще има само пункт на Спииди, а централен офис щял да бъде някъде около Била в Борово, но нямало да има зала за представители и клиенти, нито изложени продукти, нито каса и кашони няма да се раздават там.
А къде ще може да се видят продуктите? Аз веднъж през лятото ходих, защото ме интересуваха няколко продукта и познайте-почти празни витрини, а тези които бяха в наличност си бяха познатите стари продукти. А новите, които ме интересуваха и заради които се дигнах да ида-нито един!

# 141
  • София
И аз се регистрирах в руския сайт. В интерес на истината, останах приятно изненадана, колко е подреден, колко много информация и най-вече снимки на продукти има. Имат бижута, чанти, козметични чантички, които не съм виждала тук Crossing Arms

jhony, нещо май си "яхнала метлата" напоследък Laughing. Да не ти наближава рождения ден? Много ме размесели с това заключение:
... Питам се каква е тази побългарена комунистическа политика на Ейвън Козметикс България #Crazy newsm78
...
, което за съжаление е абсолютно вярно, но ми стана много смешно Joy
 Hug Hug Hug

# 142
Продуктите ще може да ги виждаме на картинки в каталога, а също и на живо ще ги виждаме и пипаме, но само, ако си ги поръчаме и платиме Joy
Извинявам се, че внесох толкова негативизъм в хубавата ни темичка. Обикновено тези теории на ейвънската политика ги развивам на мъжа ми, но него го няма и си споделих с вас за да ми поолекне.
Я да честитя празника на всички именници, като им желая да са живи, здрави и много усмихнати! Wine Glass
Наздраве  newsm64 и много вкусни рибки!

Последна редакция: сб, 06 дек 2008, 15:14 от jhony

# 143
  • София
Eee, още парфюми ли беее? Ще се разорим.

Много до късно стоиш Simple Smile

Така е. Размишлявам над Ейвън и политиката им. Laughing

# 144
Кашоните  ми днес са натоварени - дали кога ще го получа на адрес?

# 145
Привет на всички  Hug От скоро съм представител на Ейвън и за три дни си набрах поръчка на стойност 210 лв от к 17  Rolling Eyes казаха в офиса , че това било доста добър старт за начинаеща  Thinking Имам и още поръчки , обещаха ми , че и тях някак си ще ги пусним  Stop
Надявам се да си помагаме за напред  Peace
на именниците - весел празник   bouquet  bouquet  bouquet

# 146
  • София

Питай jhony, тя знае Mr. Green

След малко ще си набера поръчката, с тайната надежда до утре да се обади още някой. Никой не сподели впечатления от чантата и портмонето Martha Cry. Надявам се да са толкова хубави, колкото на снимката. Определено ще рискувам, пък после ще споделя аз. Мислех да си поръчам и комплекта от 5 стр., но понеже го имам поръчан от клиентка, ще преценя за втора дата.

Ивалина, добре дошла! Наистина чудесен старт. пожелавам ти и занапред да ти върви така, с много клиенти и големи поръчки Peace

Честито на всички, които празнуват днес!

# 147
  • Стара Загора

Питай jhony, тя знае Mr. Green

След малко ще си набера поръчката, с тайната надежда до утре да се обади още някой. Никой не сподели впечатления от чантата и портмонето Martha Cry. Надявам се да са толкова хубави, колкото на снимката. Определено ще рискувам, пък после ще споделя аз. Мислех да си поръчам и комплекта от 5 стр., но понеже го имам поръчан от клиентка, ще преценя за втора дата.

Ивалина, добре дошла! Наистина чудесен старт. пожелавам ти и занапред да ти върви така, с много клиенти и големи поръчки Peace

Честито на всички, които празнуват днес!

Бях си харесала портмонето Марта, но след като една съученичка си го взе същото на външен вид за 1 лв от магазина Всичко по левче се отказах да дам 13 лв. А и плюс това е MADE IN CHINA    Grinning и мисля, че не си заслужава парите. А и плюс това си е тип сервитьорско  Joy , т.е. доста дълго. За чантата съм на същото мнение. Всичките им продукти от типа на чанти, портмонета, козм. чантички, часовници са на много високи цени и ниско качество. Според мен не си заслужават.  Peace Но всеки си решава и според джоба.   bouquet

# 148
Честит празник на именниците и на всички други, които празнуват днес  bouquet

На сайта пак излиза като минимална стойност за експресните поръчки 120.00 лв. някой пускал ли е минимална 80 лв. за кампания 17 както бяха писали или вече не може?

# 149
Моята експресна е фактурирана. Всичко ми е налично! Остава и кашона да е така! И ми остават 200лв до Златото! Но....не знам дали ще събера толкова за 2ра поръчка! Най - редовните ми клиентки нещо понамалиха оборотите. Нещо на са много доволни и скъпо им се вижда!  Crazy Дано да успея да събера, че иначе не знам! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт