Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 17 -Тема 37

• 42 840
  • 771
  •   1
Отговори
# 180
Айде стига питахте през два поста за 02 каталог?!!!! Напълнихме темата!
Когато го има някое от софийските момичета/мисля те са първи/, кагота имат възможност ще снимат и качат!  Naughty

И аз съм за тодей, въпреки, че за мен е алуез номер едно от трилогията! Чак ме е яд, че го няма точно него намален сега! Crossing Arms

Заповядайте каталог номер 2.Нямах как вчера да го пусна,иначе от събота го имам.
тук - http://s388.photobucket.com/albums/oo321/avon_bg/avon-campagna-02/

п.с - аз съм за tomorrow

Не мисля, че проблема е в мен.Качих го и го разгледах съвсем спокойно.Опитай пак

# 181
Заповядайте каталог номер 2.Нямах как вчера да го пусна,иначе от събота го имам.
тук - http://s388.photobucket.com/albums/oo321/avon_bg/avon-campagna-02/
Благодаря за каталога!   bouquet

# 182
как да си добавя полета че тия не ми достегнахааааааа  newsm78 newsm78

# 183
  • USA, Steak State
Като свършиш полетата,натискаш бутон-а "запази" и ще ти се появят нови.След като впишеш останалото от поръчката пак натискаш бутона "запази"

# 184
Ще пущам експресна поръчка и се надявах да си поръчам нещо от 75 % намаление,но още не са ги сменили,а старите не могат да се поръчват #Cussing out

Последна редакция: пн, 08 дек 2008, 08:24 от Mari^

# 185
така е мен много ме е яд понеже си харесах шалчето. Пробвах да  вкарам кода много пъти, но все пишеше че кода несъществува   Close

# 186
  • Разград
Ето и новите предложения със 75% отстъпка - тук.

# 187
Този път нищо не си харесах от тези намаления  Rolling Eyes

# 188
Аз си харесах чадъра, но няма да пускам поръчка тази седмица.
Искам да попитам 2-ри каталог наистина ли е като списание, т.е. захвата му не е с телбод?

# 189
Аз имам чадъра, красив е но при по силен вятър .....калпавичък е  Grinning

# 190
честит студентски празник на всички студенти и на всички бивши студентиии Laughing  bouquet

# 191
Честит празник и от мен! Wine Glass

Да попитам - едно момиче беше качило нетната към кампания 03 на руски, там има и приложение за промяна на процентите и нивата на отстъпките, ако правилно съм разбрала нивата падат а процентите се увеличават или не? Знам, че не се знае при нас дали ще е както в Русия, но все пак Praynig

# 192
Момичета трябва ми помощ Praynig,
в петък сутринта пуснах експресна поръчка, за която ви писах, че не е фактурирана. Тази сутрин звъннах в кол центъра да попитам каква е причината и  се оказа, че те са я приели като редовна и щели да ми я фактурират на 10 декември. Аз съм 100% сигурна, че съм маркирала експресна поръчка и мисля, че грешката е в скапания им сайт, който напоследък е с постоянни технически проблеми, но не мога да докажа. Още една представителка от групата на моята координаторка също е пуснала в петък експресна поръчка и също и е приета като редовна, а в темата писа и една съфорумка, че има нефактурирана поръчка, което ме навежда на мисълта, че грешката не е наша. Миналата седмица в текущ баланс имах отбелязана фактура с изтекъл срок за плащане, а тя всъщност беше платена още предишната седмица и същата тая кол центърка пак ми държеше тон и ми говореше като на малоумен човек и че грешката пак не била тяхна.
Моля ви, ако има представители, които са пуснали в петък поръчка и са имали проблем с фактурирането да пишат и да уведомят своите координатори, защото те наистина накрая ще ни изкарат нас малоумни.

# 193
  • София
Момичета, можете ли да ми кажете Почистващият гел за лице For Men от специалните предложения колко милилитра е? Мерси много.   bouquet

# 194
  • София
Момичета, можете ли да ми кажете Почистващият гел за лице For Men от специалните предложения колко милилитра е? Мерси много.   bouquet
засичала съм 2 мъжки почистващи - единия е 75 мл а другия 150 или 200. Не съм сигурна, но мисля че този е от 75 мл.

Общи условия

Активация на акаунт