Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 17 -Тема 37

• 42 831
  • 771
  •   1
Отговори
# 210
Момичета, наснимах някои от новите продукти: http://www.album.bg/dimislava/?upload_done=12
Някои много блестяха със светкавица затова съм ги снимала и без.
Получих подарък за клуб платинена звезда т.в. Wish of luck, харесва ми, много свежа и приятна миризма, бих казала и доста пролетно лятна Sunglasses

# 211
  • София
jhony благодаря! Най-после видях портмонето Martha на снимка. Честно казано се надявах, да е като това от корицата на К01. Надявам се "на живо" все пак да ми хареса.
За картите, не разбрах какво ми отговорихте, по две ли се падат за всеки 28.90, съответно скреч и златна?! Аз поне така го схващам Laughing

# 212
Гледам че всички пускате експресни поръчки. Каква е изгодата от това?

# 213
jhony благодаря! Най-после видях портмонето Martha на снимка. Честно казано се надявах, да е като това от корицата на К01. Надявам се "на живо" все пак да ми хареса.
За картите, не разбрах какво ми отговорихте, по две ли се падат за всеки 28.90, съответно скреч и златна?! Аз поне така го схващам Laughing

Да, мисля, че си права, за да могат клиентите да участват в томболата за комплектите Планет Спа и куфарите със скреч картата и да използват отстъпка за определените продукти в К1/2009 със златната карта. Аз от друга страна останах с впечатлението, че ще има и сребърни карти сега в К17, които да ползват намаление в К2/2009. Моля момичетата, които са получили вече карти да се включат!

bigdance2   Честит празник на всички настоящи и бивши студенти!

animal037   Аз съм вече на последната права! newsm39

smile3508 Чакам си кетапа!

Последна редакция: пн, 08 дек 2008, 21:12 от Pisank@

# 214
Гледам че всички пускате експресни поръчки. Каква е изгодата от това?

Изгодата е, че ти я обработват веднага. В случай, че пуснеш редовна поръчка, трябва да чакаш до една от двете редовни дати, за да ти я обработят. Например експресна поръчка можеш да пуснеш още на първия ден от началото на кампанията и да си получиш продуктите след три дни. Редовните поръчки чакат да им дойде редовната дата (две за кампания и различни за всяка зона). Примерно моята първа редовна дата е около 10 дни след началото на кампанията - ако искам да си получа продуктите по-рано трябва да събера сума над минималната и да пусна експресна поръчка.

# 215
  • София
Най после се оправих с всички листчета и пуснах рекордна за мен поръчка. Около 700лв., но има и мои неща за подаръци. Смятам че ще ги поизбия с отстъпката. За пореден път се олях, както се казва. Единствено мострите на новата тоал. вода ми светнаха в червено, но не ги изтрих. Може и да дойдат. Сега се моля всичко да е ОК при получаването и приключвам с тази кампания. Поръчах си и чадъра за мен. Кога ще се теглят тези томболи-сигурно накрая на годината.

# 216
Здравейте момичета! Да се включа по отношение на картите,  аз днес си получих поръчката и имаше по равен брой от трите вида карти.

# 217
"Срокове за регистрация в Лотариите
Крайният срок за регистрация на уникални кодове чрез SMS на кратък номер 1428 за Коледната лотария е 14 декември 2008г. Всички спечелили ще бъдат публикувани тук на 19 декември 2008г.

Крайният срок за регистрация на уникални кодове на същия номер за Новогодишната лотария е 11 януари 2009г. Всички спечелили ще бъдат публикувани тук на 19 януари 2009г. Цената на 1 SMS е 0.30лв с ДДС." - така пише в "Здравей, приключенска нова година!" в сайта.

# 218
Ама к'ви поръчки правите само - просто не е истина  #Crazy ! Супер!   moresmile

# 219
  • Някъде тук
Здравейте момичета,
интересува ме дали знаете как ще си процедира със златните и сребърните карти за отстъпка, трябва да ги даваме на клиентите, а после трябва ли пак да си ги искаме или не?
newsm78

# 220
Миналата година на представител се полагаха продукти с отстъпка в зависимост от картите, които е получил - ако са ти изпратили 5 карти значи ти се полагат 5 комплекта продукти с отстъпка. Не изискваха картите да се представят/изпращат при поръчката им. От теб зависи дали ще предложиш картите на клиентите, дали ще ги задържиш, дали ще се възползваш да поръчаш продукт за себе си, в случай, че някой клиент пропусне... Предполагам, че и тази година процедурата ще бъде същата. Но мога да те уверя, че клиентите си очакват картите, дори да нямат намерение да се възползват от тях.

# 221
  • Варна
относно картите: имам по 14 бр. от:
1. скреч-карта к.17
2.коледен ваучер злато к.17- важи за брошура 1/2009.
3. коледен ваучер сребро к.17 / на картите пише платина-важи за к.02/2009/
Поръчката ми е за 346,10 /продукти по каталожни цени/ + 14,90 /прод. по нетни цени-брошури, торбички, портмоне лого колекция/, а от Интернет предложенията-21,50.

Имам възможност в сряда да снимам  каталог 2 /2009 /български/, ако не е вече качен, възможно е да съм пропуснала.

# 222
  • София
Охооо, как съм закъсняла... Здравейте дами, включвам се вече в не чак толкова новата тема, за да споделя и естествено, малко да се оплача... Не съм чела много от предишните страници, истината е че нямам много време напоследък.
И така, получих си трите кашона с по 26 карти от всичките три (защото някой се интересува или поне така попрочетох). Честно казано не вярвам толкова много да се заинтересуват от тази промоция... Платината е интересна. Но като си познавам клиентите... Обаче... Имам едно разменено червило UCR и то поне да бяха близки цветове... А то - от розово на ярко червено... Освен това на последните страници - промоцията с душ геловете, чантичката и гъбата за баня... Поръчала съм този отдясно, а дойде този отляво. И ми липсва един ексфолиант за крака. За сметка на това имам една мъжка козметична чантичка в повече.  #Crazy ooooh! Това е с моята поръчка от около 700 лева. Очаквах подобни проблеми и затова не се нервирах (много) #Cussing out Дано да няма клиентката нищо против да вземе другия к-т Сенсес, но червилото няма как да го наместя... Да видим... Целувки на всички и успешна кампания, дами.

# 223
  • София, Дружба 2
И аз имам да се оплаквам много - от три кашона ми липсват продукти за близо 75 лева.  Румънците са намерили много лесен начин да пазаруват подаръци за жените си, майките си и................... най-вече ще спомена майките им. #Cussing out

# 224
  • София
И аз имам да се оплаквам много - от три кашона ми липсват продукти за близо 75 лева.  Румънците са намерили много лесен начин да пазаруват подаръци за жените си, майките си и................... най-вече ще спомена майките им. #Cussing out
Чакай мила, ти със Спиди ли си получаваш нещата? Защото знам, че те си "пазаруват" така..

Общи условия

Активация на акаунт