Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 17 -Тема 37

• 42 829
  • 771
  •   1
Отговори
# 225
  • Сф
Здравейте, момичета, това, което искам да ви попитам, е , че не мога да рабера кога ще си получа бонуса в Аню програмата, по условие има две нива-250 и 450 лв мисля, където на малката сума, ако сиа закупила Аню продукти за тази стойност получаваш стикче за бръчки, а за голямата сума-часовниче. Някоя от вас участва ли и получила ли си е подаръка?
Ако не се разбира какво питам, мога пак да обясня Embarassed

# 226
  • София, Дружба 2
И аз имам да се оплаквам много - от три кашона ми липсват продукти за близо 75 лева.  Румънците са намерили много лесен начин да пазаруват подаръци за жените си, майките си и................... най-вече ще спомена майките им. #Cussing out
Чакай мила, ти със Спиди ли си получаваш нещата? Защото знам, че те си "пазаруват" така..

Двата със Спийди, но точно от тях липсват две евтинки неща, пък и кашоните си бяха цели и "фабрично" залепени. Третият кашон си го взех от Централен офис, също беше запечатан и от него липсваха повечето неща. Според мен причината е в румънската страна.

# 227
  • София
Като ви чета, изтръпвам какво ли ще е при мен. Май като има повече продукти става благодатно са тези, които си присвояват по нещо, особено по празниците. До петък ще се моля да не ми се случи, ама знае ли човек  newsm78
Аз си мислех първо да пусна експресна с поръчките до този момент, но не очаквах следващите дали ще стигнат за нова и ги събрах накуп. Ще чакам и ще видя.

# 228
Здравейте, момичета, това, което искам да ви попитам, е , че не мога да рабера кога ще си получа бонуса в Аню програмата, по условие има две нива-250 и 450 лв мисля, където на малката сума, ако сиа закупила Аню продукти за тази стойност получаваш стикче за бръчки, а за голямата сума-часовниче. Някоя от вас участва ли и получила ли си е подаръка?

Аз в миналия куотър се класирах за Аню2 и след 2 или 3 кампании си получих подаръка-кремче и чанта. Сега пак съм се класирала за часовничето и най вероятно ще си изчакам 2-3кампании

# 229
За експресната поръчка доплащате ли нещо? Какви са условията?

# 230

Аз в миналия куотър се класирах за Аню2 и след 2 или 3 кампании си получих подаръка-кремче и чанта. Сега пак съм се класирала за часовничето и най вероятно ще си изчакам 2-3кампании
Клуб Аню приключва след края на 17 кампания и подаръците ще се изпращат с първата ти поръчка след началото на К1. За достигнати 250 лева подаръкът е стикче против бръчки, а за 450 лева-стикчето и часовник.

# 231
  • гр. Пловдив
За експресната поръчка доплащате ли нещо? Какви са условията?
Като влезеш в сайта->Направете поръчка->Експресна поръчка /третото кръгче от горе надолу/
"Експресна поръчка (доставка до 3 работни дни)
Внимание! Минималната сума за Експресна поръчка е 120.00 лева. Ейвън гарантира обработката и доставката на Експресната поръчка в срок при условие, че същата е подадена не по-късно от 10:00 часа сутрин! Ако не сте платили в указания в предишната фактура срок, Експресната ви поръчка няма да бъде обработена! В рамките на кредитния лимит Експресната поръчка е без предплащане! Всички Експресни поръчки подадени през Интернет са на кредит!"
След това се споменават датите за експресна поръчка.  Не се доплаща нищо. Peace

# 232
  • о`майна лунна нощ е
 Crossing Arms
Това ми излиза в сайта на Ейвън в раздела "лични съобщения%

Прочетете Вашите съобщения: 

Zdravejte

Thinking

Фактурирали са ме тази сутрин, но все още не е активен линкът, за да проверя дали всичко ще дойде. По заявка нямаше продукти, които да ми светнат в жълто или червено. Дано поръчката дойде цяла и здрава, че като гледам какви проблеми имате, ми настръхва косата.

Последна редакция: вт, 09 дек 2008, 09:45 от Бейлис в шоко

# 233
Допреди няколко дни пишеше, че само за тази кампания долната граница за експресна поръчка ще е 80лв, но после бързо изчезна. Някой от вас успя ли да се възползва или просто за пореден път са се объркали от Avon?

# 234
  • Бургас
Май не  newsm78 Моята фактура излезе и всичко ми е там (освен мострите на новата тоалетна водичка, които си светеха в червено при поръчването). Дори са се отпуснали и са ми сложили с по една карта от трите повече-полагат ми се по 10, но имам 11  Whistling Остава и да спечеля нещо...Сега ще чакам в четвъртък кашона и то със свито сърце, като чета колко издънки правят сега  Rolling Eyes

И да почерпя малко, че имам повод днес

# 235
Да ви попитам нещо, което засега е в далеееечното бъдеще....Но на какви цени могат да се закупят продуктите Аню клиникъл от к 02 с платинената карта. Разгледах каталога, но не можах да видя отстъпките.
Брадата, честит празник! Да си жива и здрава и за станеш Платинена звезда!!!

# 236
  • София
Брадата, честит празник    bouquet

От моите кашони единият беше почти отворен, но слава богу нищо не ми липсваше   fingerscrossed
И на мен в недостиг са ми мострите на тоалетната вода, но имам също и "няма в наличност, не поръчвай" - листовката за клуб Аню Q1-Q2, моля някой да ми каже новите условия  Praynig

rumi_m2001, и аз това се чудех, никъде не пише на каква цена ще може да се закупи комплекта  Thinking
Дали от общата посочена стойност на комплекта 111 лв. ще се извади стойността на картата 70 лв., тогава остават 41 лв. за целия комплект  newsm78

# 237
Брадата, честито и от мен! Много поръчки и клиенти!
Относно картите - всеки клиент, който има поръчка за 28.90, има право да получи 1скреч карта, 1 златна, 1 платинена. Мисля, че е редно клиентите да си получават тези карти, защото по този начин ти стимулираме! Не смятам, че е коректно да ги задържаме за нас.

# 238
  • София
Да ви попитам нещо, което засега е в далеееечното бъдеще....Но на какви цени могат да се закупят продуктите Аню клиникъл от к 02 с платинената карта. Разгледах каталога, но не можах да видя отстъпките.
Брадата, честит празник! Да си жива и здрава и за станеш Платинена звезда!!!

доколкото разбрах за 40 лв Peace

bradata, честит имен ден и от мен
Да си жива и здрава най-вече и мнооого поръчки:)

# 239
  • о`майна лунна нощ е
Няма смисъл златните и платинените карти да се дават на клиентите. Самите те не могат да направят нищо с тях, тъй като поръчките минават през представител. Картите се броят на името на представителя. Колкото е бройката им, толкова продукта /комплекта/ може да поръча с намаление в следващата кампания. По отношение на скреч картите обаче - тях следва да ги даваме на тези, които са покрили условието в брошурата. Наградата по скречовете си е лична. Все пак при нас пристигат повече бройки, защото не всички клиенти имат поръчки, които да отговарят на изисквания минимум, но събрани заедно, по-малките поръчки покриват тези критерии.

Брадата - честито и от мен!   bouquet

Но днес е и денят за борба с корупцията и ние като едни некорумпиращи и некорумпирани представители също имаме празник  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт