ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ - 5!

• 24 414
  • 444
  •   1
Отговори
# 135
неее:)
това аз си го съчиних. Ще се радвам обачв, ако се окаже "информация" Wink

# 136
уффф,на мен това ми звучи много нагласено

# 137
slashchrisvalery, всичко хубаво, но защо Силвия ще насърчава брака между Крис и Елица, ако смята, че Крис й е брат (предполагам, че тя не знае, че Ели не е дъщеря на Борис вдействителност).

# 138
виж, тази важна подробност я пропуснах:)
ох, трябва да помисля Mr. Green
но аз мисля, че Борис е казал на Силвия, че Елица не му е дъщеря. То това е известно. Доколкото знам, Анастейша вече е била родила Елица, когато се жени за Борис. Ох, ще трябва да прегледам всички серии, майко мила Mr. Green

# 139
slashchrisvalery, всичко хубаво, но защо Силвия ще насърчава брака между Крис и Елица, ако смята, че Крис й е брат (предполагам, че тя не знае, че Ели не е дъщеря на Борис вдействителност).
е как да не знае?  Shocked нали Силвия е била най-добра приятелка на първата жена на Борис?
 Когато Ана се появява е вече с Елица.
Би трябвало 100% да знае  Laughing

# 140
  • Варна
Борис и Силвия никога не са имали връзка!
Може за в бъдеще да имат, ще видим!

# 141
е как да не знае?  Shocked нали Силвия е била най-добра приятелка на първата жена на Борис?
 Когато Ана се появява е вече с Елица.
Би трябвало 100% да знае  Laughing

Ъъъъ, да бе!  smile3555 Е, предвам се. А и аз нали гледам сериала отскоро и някои подробности не ги знам изобщо. Все нямам време да изгледам първите серии  Confused

# 142
Абе връзка може да не са имали а само джиджи-биджи  Laughing
нали и децата им са заедно от деца  Whistling

# 143
Борис и Силвия никога не са имали връзка!
Може за в бъдеще да имат, ще видим!
а, тва никой не знае;) Според мен са имали.

# 144
slashchrisvalery незнам дали ти си ги съчинил,обаче и аз все си мисля,че Крис е син на Борис.
А Силвия е наясно май,че Елица е дъщеря само на Анастасия  newsm78.От друга страна пък те нали са живяли дълго в Германия,може и да крият истината ? Малко се обърках вече.

# 145
slashchrisvalery я кажи защо Валери иска да е част от компанията на Борис  Flutter

# 146
Ееее, и аз много се обърках. То не бяха връзки, то не бяха сексове, то не бяха деца, братя, сестри. Много объркано. Да видим дали някъде и те няма да се объркат.
Дали е възможно всъщност  newsm78 Като правят сценария нещо от някъде да се пропука, а те да не забележат  Mr. Green

# 147
slashchrisvalery я кажи защо Валери иска да е част от компанията на Борис  Flutter

E нали се напъва да му става снаха бе, как защо  Joy  Joy  Joy

# 148

Joy Joy Joy Joy Joy

# 149

Joy Joy Joy Joy Joy

Ама и аз как се заблудих значи - той Крис беше зет на Борис, а не син. Мале мале, сраааам  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт