ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ - 5!

• 24 357
  • 444
  •   1
Отговори
# 210
  • Mediterraneo
... Мартин май не е син на Борис... newsm78, защото с чертичка е свързан единствено с Каролина...

А коя е Каролина  Embarassed Гледам по 1-2 серии на седмица, колкото да следя интригата, та тази Каролина нещо ми се губи  Thinking

# 211
  • Варна
Каролина е първата жена на Борис, майката на Мартин, починала е .

# 212
  • Mediterraneo
Аха, благодаря.

# 213
  • София
За това,че Мартин не е син на Борис,съдейки по родословното дърво и аз се усъмних.
Но някой внесе пояснение,че родословното дърво е калпаво.Ето друго- http://www.max2.tv/seriali/p3_1549_0.html

# 214
  • Варна
Още една фенка на сериала се записва в темичката.  Hug Интересни версии прочетох...  Peace Снощи не можах да гледам(само картина от време на време), но разбирам, че нищо не съм изпуснала.  Wink

# 215
а какви са тези хърватски и холандски версии?  newsm78

# 216
а какви са тези хърватски и холандски версии?  newsm78
немската е Verbotene Liebe  и в момента се върти по ARD. A хърватската е Забранена Любав и  я излъчват пак по немски канал- RTL.
http://www.youtube.com/watch?v=NRJkId-QJck&feature=PlayList& … 78DE6&index=0
ето това са немските Кристиян и Валери. Но не могат да се мерят с нашите нито по хубост, нито по талант Mr. Green
какво намерих в нета след дълго ровене

Последна редакция: сб, 06 дек 2008, 22:48 от slashchrisvalery

# 217
Цитат
ето това са немските Кристиян и Валери. Но не могат да се мерят с нашите нито по хубост, нито по талант
вярно е, нашите са си най- хубави Simple Smile

# 218
# 219
  • густо майна Филибето
Що бе, немеца е голям сладур! Валери притежава чар, но от хубост е далечко. Бих го нарекла твърде интересен мъж, но не и хубав.

# 220
# 221
Вах изтръпнах, помислих, че става дума за моя човек Mr. Green
Аз се чудех що Фахри така леко се справи с ролята си на гей, а то Joy Joy Joy Joy Joy

# 222
Що бе, немеца е голям сладур! Валери притежава чар, но от хубост е далечко. Бих го нарекла твърде интересен мъж, но не и хубав.
ех, да..ама какво да направя, влюбена съм Sick

# 223
# 224

Общи условия

Активация на акаунт