ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ - 5!

• 24 327
  • 444
  •   1
Отговори
# 270
Да,и Яна и Жана мернах...  Laughing
Мис Е умори зайчето.  ooooh!
аз се зачудих отде тази нахилена физиономия ми е позната.
Мъча се да се сетя в американски или английски сериал дали се е случвало подобно нещо, като тва да ти поканят кмета и тв водеща като гест стар. Та да не бързам с преценките де.
Иначе нямаше Валери, както и си знаех. И ако утре в едночасовия не го включат, ще бия отбой. Няма да си губя времето пред тв-то и да чакам реклами. Сега веднага епизода идва на торенти , пускам го на зумплеъра и превъртам на кадър. Като няма Валери- дилейт.

За Зайо, мъчно ми стана и радостно едновременно, щото нали Зайо беше символ на втория шанс, който си дадоха Крис и Елица.  Mr. Green
Утре епизода бил с неочакван край. Ако Валери участва искам той да е главното действащо лице в интригата Mr. Green

# 271
хора, чувствам, че няма да има Валери в днешната серия Sick Blush
Позна.Утре обаче ще е интересно.
Друго си е с Валерко:( Добре, че бяха моментите с Крис, че да не ми е толкова криво.

# 272
Малко спам-Яна от адреналинките е бременна.

# 273
  • София
Малко спам-Яна от адреналинките е бременна.
Точно това се чудех,мерси за инфото.  Hug

# 274
  • Разпиляна във въображението
Малко в страни от темата, но половинката казва, че тук участвал Валери. Гледах и мъжът наистина ми прилича на него, но не съм 100 сигурна. Я вижте сами: http://www.vbox7.com/play:f9dbe875

# 275
Малко в страни от темата, но половинката казва, че тук участвал Валери. Гледах и мъжът наистина ми прилича на него, но не съм 100 сигурна. Я вижте сами: http://www.vbox7.com/play:f9dbe875

аааах, мерси;)
Иван Юруков е, без съмнение. Само дето тук е по- млад и пълен. И с набола брада. В първите кадри прилича леко на Раул Бова. Но когато подава бонбоните на мадамата и се усмихва- няма съмнение че е той newsm10
рекламата не е българска, нали?

# 276
Прилича на него.

# 277

аааах, мерси;)
Иван Юруков е, без съмнение. Само дето тук е по- млад и пълен. И с набола брада. В първите кадри прилича леко на Раул Бова. Но когато подава бонбоните на мадамата и се усмихва- няма съмнение че е той newsm10
Да, бе, вярно, че е той. По-добре изглежда, отколкото във филма.

# 278
# 279

аааах, мерси;)
Да, бе, вярно, че е той. По-добре изглежда, отколкото във филма.
ми щото е с три контри във филма. Я да си остави леко набола брада да видим няма ли да се увеличат фенките на Забранена любов с още толкова Joy

# 280
  • София
А какво казваше Емилия на София в анонса за утрешната серия,че ще ходи някъде да сервира и да вземе и Явор с нея? newsm78
Аз защо ли си мисля,че и двамата ще цъфнат на приема като обслужващ персонал?! Party

# 281
....................
аааах, мерси;)

И мадамата е българка,и той също... Може и да е БГ рекламата.

# 282
А какво казваше Емилия на София в анонса за утрешната серия,че ще ходи някъде да сервира и да вземе и Явор с нея? newsm78
Да, точно това й казваше  Flutter
Ще бъде много забавно  Laughing

# 283
  • Разпиляна във въображението
Аз много се съмнявах да е той, но половинката е физиономист и изключително рядко може да сбърка Laughing

# 284
Аз мисля, че организаторката Елица /нали майка й я цани/ е инициатора на утрешното появяване на Явор и София на партито, нещо пак взе да се сопва на Крис, сигурно пак е решила да си направи експеримент с Явор ...

А Еличка си показа рогцата пак - съща маминка, горката секретарка, как ли се задържа един персонаж там, то ако така се държи шефката ти не знам какви колосални суми трябва да дава за да я търпиш #Crazy

А Мартинчо Бубито сега ще го довърши, ще има възможност да си отмъсти за всичко Joy Аз ще гледам с кеф  как му се връща bowuu Бубито само на мен ли ми се струва напълняла в тази серия?

Моите деца обикновено гледат с мен "ЗабраВена любоФ", но утре ще пропуснат заради умрялото зайче Rolling Eyes Днес като го дадоха за малко после сина ми орева орталъка ,че искал пак да го дадат, е, дадоха го, ама не мърда Confused

Общи условия

Активация на акаунт