Житна диета - 2

• 67 844
  • 287
  •   1
Отговори
# 120
ЗДРАВЕЙТЕ ВСИЧКИ ЖИТАНКИ...
ето, че турих и аз старта.... Flutter
То не било лошо житцето...Аз понеже не си падам по разните бъркочи, накиснах го във вряла вода в термос и на сутринта беше готово...Става за хапване...И добре , че са орехчетата и медецът....че иначе ЗОР работа....
На успелите с по кило-две ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!! Дерзайте...!
За първи път в живота си(35лета) правя подобно нещо - ДИЕТА!!! ConfusedДано не се издъня от първия път.За резултати не се съмнявам, че ще има защото принципно се храня адски гадно...Моята идея е ПРЕЧИСТВАНЕ!!!
че като се замислям в последно време с какво се тъпчем чак страх ме хваща...Но това е друга тема Wink
Лелеееее ooooh!колежката каква чинииииийййка с обяд е спретналаааа ooooh!ще си залепя устата...И дано не се удавя в собств... Praynig
УСПЕХ на всички

# 121
Значи продължавам с него.Мисля,че разликата е в зародиша  Thinking.При груханото май  не всички зрънца имат зародишче.

# 122
От днес и аз на тази диета:)
До колкото разбрах точно 11.02 е най-подходящия ден за започването. Мисля да я правя 5-6 дни.

# 123
Здравейте!
Може ли първият и вторият ден де се яде по вечко,  Embarassed например порция и половина. За мен 2-рият ден винаги е критичен и често точно тогава съм се проваляла!

# 124
Здравейте!
Може ли първият и вторият ден де се яде по вечко,  Embarassed например порция и половина. За мен 2-рият ден винаги е критичен и често точно тогава съм се проваляла!
Щом това е начина да доведеш нещата до край ...давай Peace

# 125
добър ден

само се записвам за сега но с въпросче (извинете ако сте го коментирали просто тепърва ще чета назад)

имах намерението от днес да съм с вас на режима но не успях да открия никъде жито което да не е грухано  Confused

в крайна сметка ще имам доставка днес утре най- късно
та въпросът ми е :
от понеделник съм на лечебен глад(ябълки и чай) мога ли да премина на житната когато ми доставят житото или не
и смятате ли че се свалят много кг защото аз нямам хич нужда да отслабвам а го правя заради изчистващия ефект ако ще сваля повече от 3-4 кг да не се захващам тогава  newsm78

благодаря предварително и успех на всички в начинанието им

# 126
Утре ще ти е 4 ден на плодове нали? Захранването с жито може да стане, но с малка порция, като първият ден хапваш и от плодовете които си яла и преди. После можеш да продължиш с житната диета.
По въпроса с отслабването, всеки сваля колкова, колкото има нужда. Щом си слаба най-вероятно ще свалиш не повече от 1 кг.  Peace

# 127
здравейте,житени момичета! Hug
и аз започнах днес режима и се надявам покрай пречистването,да отчета и минуси..
до края на седмицата да изкарам-пак ще съм доволна..
успех на всички!
Дандулина ,браво за резултата!действа много стимулиращо!  bouquet

# 128
Мира:)   bouquet

понеделник бях само на вода и чай вторник и сряда ябълки чай вода

ок значи на принципа на самото захранване след  такива режими да подходя с житото и така плавно да мина на самата житна

# 129
3-ти ден успешен , утре ще видим какво ще каже кантара...сега си мисля ,че мога да откарам и 10 дни ама пуст му уикенд..ще видим (аз пет да ги направя)
Ами как ви се струва уиекнда - салатка да хапвам и от понеделник още 5 дни жито

# 130
Здравейте на всички! В редиците съм !dona_korleone Hug
 Денят е успешен, житото с мед и орехи си е много вкусно.Даже имам още една ябълка да си хапвам, ама не съм гладна.И аз съм на грухана пшеница.
Успех на всички и браво за свалените килограми dandulina  bouquet

# 131
След 3-ти ден кантара отчете някакво грамчета намаление ама нали е механичен и не мога да кажа колко..., но стрелката тръгва надолу Party - утре се надявам на -1кг ..........ДАНО
Лек ден ...отивам да си правя закуска Flutter

# 132
Дандулина   браво! Ти си нашия пример и стимул.

Вчера изкарах супер даже забравих да си изям третата ябълка. Оставих я за вечерта ..... Както и да е Чувствам се супер и ми е леко, но сутринта се въздържах от качване накантара - утре.

Добре дошли на новите допълнения в редиците ни  Hug   bouquet

# 133
 Hugбраво на нас...!
Ето че е 2-ри ден...За мое голямо учудване гладът не ме тормози много в първия ...Дори вечерта се наложи да изям остатъка жито, което си беше половината от дневната дажба Rolling EyesА така се притеснявах как ще карам на 100 гр.жито ... Blush
 newsm03Сигурно не казвам нищо ново, но все пак ми се щеше да си кажа newsm62без бой де newsm53
Само едно искам да питам : Как се справяте с водата....Аз си преварих чешмяна ноооо smile3518 Sickотврат работа....Направо не се пие....А се казваше някъде, че минерална не трябва да е...ИЗВОРНА!!!
Ма от де да я взема...Като и за Девинската бая неща се изписаха...все негативни...
Дайте акъл...Аз при това положение съм склонна да карам с минерална...Бърка ли тя много нещата... newsm78
А за кантара ще почакам...Когато вземе да ме гони глад, ще се метна да се мерна и така да продължа!!! Че иначе  cryбез стимул не ФЪРФИ  jumpuu

# 134
И аз се разписвам - 2ри ден на линия newsm19
eat , мн ме радва поста ти   sun А за водата, аз докато съм в къщи пия от кана с филтър, без да я варя, но в офиса - няма как, пия минерална.
На мен пък ми е много подуто коремчетоnewsm78...от житито ли, от ябълките ли /хапнах повече от3/?!
За свалени килограми не мога да споделя - не съм се теглила, но аз правя режима за пречистване.
Успех на всички!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт