Житна диета - 2

• 67 837
  • 287
  •   1
Отговори
# 150
Добър ден и от мен!
Днес ми е 3ти ден, 1 кг. съм свалила за предишните два. Много добре се чувствам, вчера бяхме на детски рожден ден, аз си носех ябълка  Mr. Green И когато всички ядяха торта, аз муах ябълка Mr. Green

# 151
Вчера неможах да си изям житцето,много ми идва,почти половината остана,1 ябълка,4 ореха и 2лъж. мед също си стоят.Само на мен ли ми идва в повече

не Душааа..., и яз вчера си оставих половината житце. За сметка на това пък хапнах не 3, а 4 ябълки. И въпреси това днес направих нови 100 гр. Незнам дали ще ги изям, но не пречи да опитам Wink

# 152
dona_korleone..Направо ме кефиш....5-ти ден... Hug
Дано го докарам и аз до там...че както ми се вие свят днееессс TiredНезнам как ще я карам newsm78
Ще наблегна на водата, дано пооправи нещата Rolling Eyes

# 153
ДО сега - излядох си 2-те порции жито и 1 ябълка ...вечерям около 18и30..
После е лесно , защото днес ще поработя след 18часа

# 154
dona_korleone..Направо ме кефиш....5-ти ден... Hug
Дано го докарам и аз до там...че както ми се вие свят днееессс TiredНезнам как ще я карам newsm78
Ще наблегна на водата, дано пооправи нещата Rolling Eyes
Мила, ако знаеш по време на първия курс, колко ми беше зле - не е за разказване. Свят ми се виеше, глава ме болеше и едни стомашни болки - ужасно. Едвам изкарах цяла седмица. Обаче после явно организмът ми свикна и сега даже като почивам 2,3 седмици в месеца и идва момент, в който ми се дояжда жито. Затова вече съм по график - 1 седмица житна : 3 седмици почивка. Ще свикнеш и ти, само да не се откажеш  bouquet.

# 155
Днес вече трети ден и се чувствам още по добре  и пак -500гр.Днес не съм и гладна ,досега 2 ябълки ,2 пъти жито с мед и няколко ореха,но и 2 кафета на работа.
Започва да ми харесва,но утре всички са в къщи и трябва да се готви пък и празници-мъка....
Но другият месец пак решила съм твърдо ,така ще задържам и килограмите.
Приятна вечер девойки!

# 156
Какво жито използвате? newsm78 Вълчи апетит ме гони...

# 157
eat, кой ще се отказва бе Party?!Всички сме сериозни тука.Трети ден щом сме издържали - то не  останало.Само утре ще е лошо на празника Tired
И мен още ме боли главата, житото ми идва в повече, че на работа нямам време да седна спокойно и да си преживям, сутрин бързам с малката и вечер си изяждам по- голямата част.Май обаче водата трябва да увелича, че не мога да изпия  1,5л.

# 158
  • в резерват
Обаче после явно организмът ми свикна ........

И вероятно доста от токсините са си отишли още тогава Peace

иначе и  аз се нареждам в редиците на сериозните - отброявам  трети успешен  ден

Hug

# 159
И аз съм в редиците. Трети ден-успешен, но и аз немога да изяждам всичко, даже май почти не ям  Embarassed

# 160
И аз съм в редиците. Трети ден-успешен, но и аз немога да изяждам всичко, даже май почти не ям  Embarassed
Аз пък нали съм лакомия - всичко си изяждам Laughing,не че съм гладна,но ми е много вкусно. Незнам дали е правилно, но си забърквам ябълката, житото и меда заедно и става много приятно хапване. Смятам да си го хапвам и след края на режима. За мен края ще е днес най-вероятно, макар че от вчера започнах да усещам действието му - много ми е леко, не ми е подут корема, въобще страхотно се усещам newsm18
Много успех и кураж на всички! Hug

# 161
И аз отчитам трети успешен ден и първия минус -1 newsm44

Днес ще е особено трудно - празник (а имаме и годишнина  Thinking ), всички са у дома и трябва да се готви, да не споменавам свекърва ми, която е против това което правя и ми повтаря, че искам да отслабна, а ям орехи. Спрях да се обяснявам.
Иначе се чувствам супер лека е позитивна (въпреки МЦтоя което ми налетя вчера Joy ).

Сега отивам на кафе (аз пия чай де, но нали така се казва)

Успешен и минусов weekend и в понеделник да се всички на линия  newsm51 newsm10

# 162
Честит празник на всички празнуващи lovekiss   Wine Glass И така за протокола -1   goodscale Продължаваме напред.Пак ми остана от дозата почти всичко на половина,но.. има защо.Така ако я карам  hahaha  ще спестя и за следващия месец  Joy  Joy  Joy
elizabeth18  аз използвам пшеница за покълване и само я накисвам без варене,просто така ми е по вкусно,даже остатъка от нея на следващия ден вече има кълнове и мммм... dazzler1 сърце,голяма вкусотия.  Flowers Sunflower

# 163
Браво момичета,и аз напредвам!!!!Изяждам си всичко и се чувствам много добре.Мисля,че ще успея да издържа до края Simple Smile Само дето не ми се пие много вода,но се насилвам .
Честит празник на всички   bouquet Бъдете винаги млади и пияни от любов Joy

# 164
  • в резерват
Момичета, да се похваля след третият ден съм вече общо минус 3 килограма, а кожата на лицето ми е станала страхотна...... Вярно е, че имам да свалям и  доста килограми, обаче все от някъде трябваше да започна.

пожелавам ви хубав и усмихнат ден  Hug

Общи условия

Активация на акаунт