Знам само че изражда от 100 години
Благодаря предварително

Той следи бременността на две мои познати, едната роди на 25 Септември - секцио, другата на 30 - нормално. И двете са доволни, едната бременност беше проблемна, но всичко мина чудесно.

), а специалистите са си там, д-р Юдова си е неонталог (дано да го пиша правилно) и си е по цял ден на работа, а за акушер-гинеколозите няма да коментирам.
),изследвания,тонове......,сложиха ми 1/4 таблетка в 12 през нощта.Мечтата ни беше да родя нормално и таткото да присъства-даже си имаше и изследвания.НО....нещата не винаги стават така както сме ги планирали.Таблетката ми подейства много бързо и последваха бурни контракции,много болезнени,а упойката ми я сложиха чак към 5 сутринта.Препоръчвам с 2 ръце епидуралната упойка!Д-р Добрева е страхотен специалист!Но както си говорехме и с нея на другие ден ако сте решили да имате упойка предупредете още в приемния кабинет и поискайте да ви поставят катетъра за упойката още в началото,а като настъпи момента само да ви я влеят.На мен ми я сложиха много трудно-хем ме болеше вече адски,хем трябваше да застина,а се оказа,че имам и особеност на гръбначния стълб,та падна голямо мъчение.После ми пукнаха водите(не боли).После ме преместиха в предродилна и зачаках.Тъкмо бях обнадеждена,че всичко ще приключи скоро и пристигна моята лекарка,която след преглед заяви,че бебо не се смъква и е по-добре да ме отрежат...Ами какво да правя-съгласих се.Упойката нещо бавно ми действаше и накрая ме приспаха.Препоръчаха таткото да не влиза да гледа,защото било операция.Аз също прецених,че въпреки желанието по-добре да не гледа,че беше се шашнал милия от развоя на нещата.Сега не знам дали е било редно.Извадиха бебо жив и здрав и много хубавичък!Добре,че всичко приключи добре.Но после много ме боля и адски треперих....
Иначе шева е направо бродерия!Нищо почти не си личи!
Знам,че единствено при недоносени деца няма нужната апаратура,но те като видят,че случая е такъв и има време сами те препращат към АГ.
!
!