"Майчин дом" - Варна- тема 2

• 82 873
  • 898
  •   1
Отговори
# 630
Момичета, защо се дразните за неща, които не зависят от тях  Rolling Eyes Аз за една малка част за лаптопа си чаках 2 месеца близо  ooooh!
Друг е въпроса, че могат да си позволят да закупят още един ехограф, но....
А и след като сте си го платили и не успеете да минете си поискайте парите  Peace

Докато бях в болницата единствено ме из дразни лекарката която всеки ден преглеждаше бебетата. Като и казах как ще се казва бебето, тя ме погледна с отегчение и каза " Все едни имена измисляте"  Rolling Eyes Ама не можах да реагирам на момента иначе щеше да съжали горчиво за думите си.  Twisted Evil
lady marmalad, честита ви радост   bouquet

# 631

За болката над шева...и мен така ме боля доста силна,може би около 10-15 дни но отведнъж вси4ко отмина от само себе си  Peace
4естито ти беб4е,нека много много да те радва

# 632
Момичета, защо се дразните за неща, които не зависят от тях  Rolling Eyes Аз за една малка част за лаптопа си чаках 2 месеца близо  ooooh!
Друг е въпроса, че могат да си позволят да закупят още един ехограф, но....
А и след като сте си го платили и не успеете да минете си поискайте парите  Peace

Докато бях в болницата единствено ме из дразни лекарката която всеки ден преглеждаше бебетата. Като и казах как ще се казва бебето, тя ме погледна с отегчение и каза " Все едни имена измисляте"  Rolling Eyes Ама не можах да реагирам на момента иначе щеше да съжали горчиво за думите си.  Twisted Evil
lady marmalad, честита ви радост   bouquet

Ето това е въпроса, цялата болница разчита на този апарат.... Месец го няма и не се знае до кога ще е така, не е ли нормално да има още един  newsm78 ? Явно няма да е излишен  Sunglasses!

Елин, на мен специално много ми харесва Flutter !

# 633
благодаря ви много за пожелнаията момичета!  bouquetЛекраката ми е д-р Станева.Винаги е била много мила с мен и много хора са доволни от нея,но аз просто съм със смесени чувства относно това,което се случи с мен....
За упойките и двете са ОК,казват,че спиналната била по-щадяща за бебо,но аз не съм сигурна дали бих издържала да чувам и виждам какво става около мен.След операцията не си чувстваш краката известно време,оето също не ми беше никак приятно.А за пълната...аз съм била няколко пъти под пълна упойка и съм нямала никакви проблеми-събуждам се свежа като краставичка WinkПравят ти тестове за упойките още като те приемат и те разпитват за разни неща.
За влагалищния секрет ми е адски хикс...На мен даже и влагалищен преглед не са ми правили,освен вече накрая за самото разкритие и ми е адски странно това.Забравих да спомена и че ме бяха шашнали че бебо ще е много голям към 3,700-4 кг и с много голяма глава,а той милия се роди 3,450 кг. и главата си му е съвсем нормална,та да не се шашкате като мен  Rolling Eyes
За 4Д апарата като е развален да ви препратят другаде,може ли такова нещо!В крайна сметка тук се гонят и седмици в тия прегледи!

# 634
star  Hug
lady marmalad стига си се връщала назад, важното е, че всичко е минало благополучно.  Hug За съжаление нещата трябва да се казват на момента, после няма файда  Rolling Eyes Първия път бях доста неориентирана да кажа, но този път знаех какво да питам, да изисквам... Peace

Сега си спомням, че на последната ми консултация (26 юни) Яков говореше по телефона с някой от Сф за ехографа. И каза, че им трябва и да не се бавят или нещо такова  Rolling Eyes дали от тогава е развален или са го оправили "майсторите" и пак се е развалил  Thinking

# 635
Здравейте,имам насрочена дата за планово секцио и Ви моля да споделите как протича изписването.Какво се носи-цветя,бонбони.....Аз още не съм родила,а вече ми се иска с бебчо да сме си в къщи,живи и здрави.И още един въпрос:операцията ще е в следобедните часове и ми е интересно кога ще мога да стана,по-точно кога ще ме раздвижат?На тези, който са родили,много радост да ви носят малките човечета и най-важното да са здрави.

# 636
Здравейте,имам насрочена дата за планово секцио и Ви моля да споделите как протича изписването.Какво се носи-цветя,бонбони.....Аз още не съм родила,а вече ми се иска с бебчо да сме си в къщи,живи и здрави.И още един въпрос:операцията ще е в следобедните часове и ми е интересно кога ще мога да стана,по-точно кога ще ме раздвижат?На тези, който са родили,много радост да ви носят малките човечета и най-важното да са здрави.

моята операция беше в 13 4аса,поискаха да ме раздвижват в 22 но аз отказах и оставихме за сутринта,ина4е изписват на 5-я ден,но аз поисках на 4-я лекарите прецениха 4е аз и бебока сме добре и ни пуснаха,в интерес на истината за носенето на цветя и т.н. мъжа ми е дал само уиски и бонбони Peace

# 637
аз родих в 15:55 и ме раздвижиха в 22ч вечерта ...
какво да носиш - ми аз носих уиски с бомбони за д-р Георгиев , цветя + бомбони за Снежи Петкова , и по едно цвете + бомбони за песронала и за сестрата която ме изписа ! Peace
успех и не се шашкай Simple Smile бързо ще се приберете  и бързо възтановяване после ! Praynig Hug

# 638
Родих в 15 часа. Раздвижиха ме вечерта към 10.
На изписването (вече съм го писала май) мъжът ми донесе вино, питка (има една фурна, правят страхотни пити), бонбони и още някои неща за почерпка. На докторката и на акушерката имаше подарък и цветя. За подаръците, не съм го направила по задължение, а ги избирах с много обич и признателност. Ако знаете каква мъка е да седиш в коридора по няколко пъти на месец година и половина, а край теб бременни и ти да знаеш, че шансът да бъдеш като тях е минимален. Затова всеки по сърце може да реши дали да подари нещо или да прояви само уважение.

# 639
Бубе, много мило ми стана като те прочетох  Hug !

Моето секцио беше в 13:30, вдигнаха ме да стана на сутринта  Grinning, но това беше преди 5г, явно сега раздвижването е по -рано !
На изписването имаше цветя за лекарката, подарък и бяхме дали предварително .
Почерпката с алкохол, торти и други подобни беше след раждането, аз реанимирах, а те се черпеха  Laughing !

# 640
Благодаря ви,момичета за бързите отговори.Бяхте ми много полезни.И последен въпрос:има ли определени часове за свиждане.Става въпрос за обикновена стая,не вип.Златни сте,още веднъж мерси.Когато се приберем в къщи ще пиша как е минало.Лека вечер.

# 641
16:30 -17:30

# 642
А във всички стаи ли има нет или само във ВИП-а?

# 643
аз несъм си носила лаптопа и незна .. ама за ВИП със сигурност има!

# 644
Според мен би трябвало да има нет във всички стаи, но не съм сигурна.

Вие това как го разбирате ?

Ценоразпис

на допълнителни услуги* в СБАГАЛ “Майчин дом“ ЕООД-Варна

Валидни от 01.03.2009 година

( * Доплащане за ОСИГУРЕНИ лица за долънителни услуги, ВИП условия, кабелна телевизия, интернет, кетъринг, избор на екип и др. Невключени в КП услуги, при предоставяне на „направление за хоспитализация”)

Общи условия

Активация на акаунт