"Майчин дом" - Варна- тема 2

• 82 830
  • 898
  •   1
Отговори
# 120
И аз съм чувала че докторите преди да влезнат на операция си пийват.Иначе немогат да работят.Леле

Леле, опазил ни господ от такива лекари  Praynig

# 121
  • Варна
И аз раждах в МД секцио при д-р Капка Атанасова , много съм доволна от всичко , нямам забележки , нямам оплаквания , всички бяха много мили , тръгнах си със сълзи на очите че повече няма да видя тези хора !!!

# 122
  • Варна
И аз раждах в МД секцио при д-р Капка Атанасова , много съм доволна от всичко , нямам забележки , нямам оплаквания , всички бяха много мили , тръгнах си със сълзи на очите че повече няма да видя тези хора !!!

Защо бе? Ще си направиш още едно или две детенца. Hug

# 123
  • Пловдив
Здравейте мами родили в "Майчин дом" имам един въпрос дали изписват пациенти в събота и неделя или като в държавната болница само през седмицата? Тия дни ще ходя да раждам  секцио и после ще давам инфо дано всичко мине добре че доста май ме е шубе.  Embarassed

# 124
  • Варна
Здравейте мами родили в "Майчин дом" имам един въпрос дали изписват пациенти в събота и неделя или като в държавната болница само през седмицата? Тия дни ще ходя да раждам  секцио и после ще давам инфо дано всичко мине добре че доста май ме е шубе.  Embarassed

Страха от секциото е по-страшен от самото секцио. И аз му треперех 9 месеца, пък като почна се хилех все едно съм на купон. И да, изписват и събота и неделя.

# 125
Аз имам следния въпрос: как стой въпроса със записване на детето в майчин дом! Може ли на място (както в АГ и окръжна) или трябва да се ходи в общината? И какви документи са необходими в случай, че родителите нямат сключен брак? Интересувам се конкретно за Майчин дом, защото зная, че в различните АГ болници е различно!

# 126
От Майчин дом дават документите на таткото и той отива в общината да запише бебето.С твоята и неговата лична карта.

# 127
Аз като родих и на същия ден дойде една жена следобяд и записахме бебка с моита ли4на карта и на съпруга ми и акта за гражданки брак.
Но моми4ето с което  бяхме в една стая те нямаха брак и  като дойде жената с 2-те ли4ни карти го записаха и тяхното бебче.Не са ни карали да ходим в общината. След 1 седмица си взехме акта от общината.

# 128
Значи може и аз да не съм разбрала.Но при всички случаи таткото ходи за нещо до Общината.Ние нямаме брак.

# 129
Ако нямате брак ви трябва декларация от тати че признава беби, заверена от нотариус - прави се предварително. След изписването акта за раждане се взима от общината.

# 130
Ако нямате брак ви трябва декларация от тати че признава беби, заверена от нотариус - прави се предварително. След изписването акта за раждане се взима от общината.

Ние също нямаме брак. Тази декларация не е нужно да е нотариално заверена. Жената, която записва имената на бебето има всички необходими документи и ги попълва на място. При нас ги попълни и ги даде на таткото да ги занесе в Общината, акта за раждане беше готов 2 дни по-късно.

# 131
Мамчета, а ние като сме от Бургас, а ще раждам там как се процедира, после като ни изпишат да носим документите в нашата община, или?

# 132
Кой ще ти прави секциото?

# 133

Ние също нямаме брак. Тази декларация не е нужно да е нотариално заверена. Жената, която записва имената на бебето има всички необходими документи и ги попълва на място. При нас ги попълни и ги даде на таткото да ги занесе в Общината, акта за раждане беше готов 2 дни по-късно.

Става все по-странно. На мен акушерка от Бургас ми беше казала декларацията да е заверена от нотариус...но може би зависи за коя община говорим. Все пак декларацията си я приложихме де. Иначе и ние сме от Бургас. Документите се взимат от община Варна, ама им отне известно време да ги изготвят - та се връщахме допълнително (чак на контролния преглед на 40-ия ден ги взехме)

# 134
Именно защото става объркващо зададах въпроса си тук и се надявах да се включат само тези, който са били в МД! Но за съжаление май има и други! До колкото разбрах във всяка АГ-болница е различно и всъщност не ме интересува как е по принцип! Та искам да ви помоля да отговарят само тези, който са родили в МД и са без брак! Така ще се избегнат всякакви недоразумения! Благодаря на всички, който ще се включат! 

Общи условия

Активация на акаунт