Re: LaRedoute - кодове - 18

• 45 194
  • 534
  •   1
Отговори
# 390
Moля, дайте код за БД. Hug
Пробвах доста, но нищо не се хваща. Sad

# 391
Moля, дайте код за БД. Hug
Пробвах доста, но нищо не се хваща. Sad

:hug:54860- пристигна днес и важидо утре, без албанци, и кошничката да ти тежи 60 евро- Peace

# 392
Момичета регистирана съм в сайта Ла редут от около година и постоянно на мейла ми идват кодове , но аз ги изтривам . Да ви ги пействам ли тука или не са от полза?

# 393
  • Стара Загора
Пускаш ги разбира се  Money но преди това четеш пьрвия пост и поне две страници назад, дали някой друг не я е пуснал вече.  Peace

# 394
  • на пистата
дали има някаква вероятност поне малко да намаля тези http://www.laredoute.fr/vente-escarpin-bicolore-compense-redoute … tegoryid=30355138

# 395
Може ли някой да ми каже за какво е това? http://media.laredoute.fr/newsletters/2008/op_generales/sem51/co … /livraison_13.gif
Какъв е този код 54844

# 396
# 397
момичета помогнете -получих това странно писмо от някакакъв господин от ларедут и към него бяха закачени разни gif.файлове
j'ai obtenu ton adresse par l'intemédiaire d'un des très nombreux pseudos bugs du site de la redoute ...

d'ailleurs, voici ta commande, laquelle inclue ton numéro de cliente, et ton adresse mail :

ceci étant dit, je te conseille, dans l'hypothèse où cette adresse soit encore valide, d'en changer, ... car je viens de donner le lien sur le Net, et à la répressions des fraudes en France ... à part ça, j'aime bien tes différentes déclinaisons colorées, franches, contrastées, et à priori, si c'est pour toi, tu es comme un arc en ciel ...

amicales salutations,

и отдолу беше прикрепена фактурата от една поръчка от 29,11, която не ми беше изпълнена / не ми бяха дръпнали парите , а получих писмо че поръчката ми е на изчакване и изобщо не се появи в суивито/както и да е после пак си я пуснах наново
та днес получавам това

# 398
# 399
  • Пловдив
Как ме подпалихте сега за тези кутийки за подправки... а не ми се хващат никъде  Confused
Нямаше ли ги по едно време за поръчване с реф.номер?
Тези от Метро повече ми харесват, ама вече ходенето до там ми е мисия невъзможна...  newsm78

# 400
момичета помогнете -получих това странно писмо от някакакъв господин от ларедут и към него бяха закачени разни gif.файлове
j'ai obtenu ton adresse par l'intemédiaire d'un des très nombreux pseudos bugs du site de la redoute ...

d'ailleurs, voici ta commande, laquelle inclue ton numéro de cliente, et ton adresse mail :

ceci étant dit, je te conseille, dans l'hypothèse où cette adresse soit encore valide, d'en changer, ... car je viens de donner le lien sur le Net, et à la répressions des fraudes en France ... à part ça, j'aime bien tes différentes déclinaisons colorées, franches, contrastées, et à priori, si c'est pour toi, tu es comme un arc en ciel ...

amicales salutations,

и отдолу беше прикрепена фактурата от една поръчка от 29,11, която не ми беше изпълнена / не ми бяха дръпнали парите , а получих писмо че поръчката ми е на изчакване и изобщо не се появи в суивито/както и да е после пак си я пуснах наново
та днес получавам това

Доколкото разбирам с моя развален френски - по-скоро някой ти е "хакнал" отнякъде мейла и пише неща, изобщо несвързани с ларедута  Rolling Eyes
Обаче не съм сигурна хич  Confused

# 401
Има ли някоя мама от Стара Загора, за да каже къде се получават пратките над 2 кг. newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 402
  • Стара Загора
В централна поща, срещу такса от 5.09лв.  Peace

# 403
да питам пак , че никой не ми отговори : Naughty
 Thinkingда ви се намира Thinking   да  ви се намира код за новата колекция пролет 2009 Tired-има оранжев знак
опсссс редактирам се - закът е розов

Последна редакция: пн, 22 дек 2008, 09:44 от penze

# 404
сега ми даде, че матрака е наличен. някой друг пробвал ли е?

Общи условия

Активация на акаунт