85 предколедни пожелания в САЩ

• 20 014
  • 301
  •   1
Отговори
# 225
  • Добрич
Ева, честит ти празник у дома! Да е здрав и много щастлив мъжът ти!  Peace Пиши после как са минали зъбарските процедури!  Simple Smile
Ники, пожелавам ти скоро черновите да видят "бял свят"!  Wink
Бубка, мерси и на теб!  Hug Дойде ми на ум една идея като каза РД и срещи.  Mr. Green Предлагам причината за общата ни среща (ти, Агента и аз) да е именно РД на Борис - 12.28. Става ли? Въпросчето е и към Агентката.  Laughing
Сега отиваме да гледаме някаква репетиция в Кембридж на нашите тнцьори по народни танци.  Peace Grinning
galia_2007 , добре дошла, макар, че не се чувствам още като домакин тук.   bouquet

# 226
нашите тнцьори по народни танци.
Ей, ако за нещо изобщо да съжалявам, че не се случи в живота ми, то това са народните танци. Исках да ходя, нашите работеха до късно и казаха, че няма да ме пуснат да се прибирам сама по тъмниците от читалището (па то и в някаква горичка беше). Ех!

Ева, честит празник!   bouquet Дано посещението при зъболекаря е минало сполучливо!

Скрапбуукинг-ът ми допада и картичкоправенето.
Само си рисувам на чернова каквото ми хрумне.

Все едно, че аз съм го писала. Кадрокосата дори ги е виждала моите мацаници.

# 227
Вики страхотна е снимката, много наситени цветове, добро око имаш )
Ева не сум била тук на зыбар все още, но сым сигурна, 4е вси4ко ще мине спокойно. ЧРД на половинката ти!
Кыдрокоса добре дошла отново, вече на УС земя Simple Smile
Сигурно ще ме помислите за ку-ку, ама не мога да не споделя какво видях вчера. бях извела Изи да си играе сыс сыседските деца и по едно време ги чувам да викат : Look, planet! и сочат кым небето, и като
погледнах ....накаво черно кылбо, движеше се с еднаква скорост, доста бырзо се отдалечаваше от земята докато не стана много малка точица и изчезна. Фотоапарата ми висеше на врата, но бях толкова стыписана, че дори не се сетих да снимам,
много ме е яд . Можех да забогатея   Mr. Green  Извиках и сыседа, който беше наблизо, да го види, а той нищо не каза, замо ме погледна обыркано  newsm78.

# 228
Биз,аз харесвам франклин,знам че го има в Бг,едно от сполучливите детски за мен.

# 229
Ева, честит ти рожденик, да те слуша много Simple Smile
за зъболекаря, ако още ти трябва имам координати на мн. добър в Мейпъл Вали, не знам обаче колко е далече за теб.

къдрокоса, добре си се ориентирала. Може ли линка към магазинчето на Етси.

галя2007, аз не съм от много заетите по принцип, сега е изключение около празниците и местенето. леко адаптиране.

пингвинче, никак не си куку. дали някой друг не го е снимал и да дават по местните новини.
----------
да споделя- от всичките ни пътувания с ЕйДж, днешното беше най-ужасно, побърка ни и двамата, крещя през половината време в самолета. кой питаше за червенето-мда, днес ми беше деня.

# 230
  • usa
бих предпочела да развия есето на миз на тема какво е за мене Христос, че поне той ми е по-конкретен от душата.

хайде де, хайде! пък аз ще ти напиша за книгата и светлината Peace!
всъщност есето се оказа, че трябва да е препоръчително писмо за дъщеря ми - какви са и силните страни, какви са и слабите и въобще хал хабер си нямам как трябва да изглежда писанието ми. и пак предпочитам да напиша за книгата и светлината. трябва да отговорим и на въпроса какво прави семейството ни за спиричуал развитието си ooooh!... ми кво правим? организираме си литературни сбирки, на които четем групово дарвин и марк твен и гледаме хорор мувита... иначе на интервюто се очаква да ни питат за джизъс и какво е той за нас, това не ме плаши - вече имам нахвърляни няколко идеи. но как да опиша албена още не съм наясно, а трябва до 12 януари да съм го написала, редактирала, оформила, тествала за бъгове и релийснала... бтв, тя утре е на плейсмънт тест и е много притеснена. за пръв път я виждам толкова притеснена и не знам как да я релаксирам. единственото, което ми хрумна е да и направя суши райс и да я изпратя да си ляга да спи рано newsm78.

# 231
бих предпочела да развия есето на миз на тема какво е за мене Христос, че поне той ми е по-конкретен от душата.

хайде де, хайде! пък аз ще ти напиша за книгата и светлината Peace!
всъщност есето се оказа, че трябва да е препоръчително писмо за дъщеря ми - какви са и силните страни, какви са и слабите и въобще хал хабер си нямам как трябва да изглежда писанието ми. и пак предпочитам да напиша за книгата и светлината.
За книгата и светлината е може би по-лесно в смисъл, че авторите на въпроса между другото къдрят по някоя и друга рецитация, която 8-годишните наизустяват. Като в диалога между лампата и книгата: лампата се чудила, чудила, и попитала книгата "аз светя, а ти какво правиш?" А книгата отговорила "и аз светя, но само че в душата". Домашно според читанката: "а ти какво ще кажеш на лампата?" Предполагаем отговор - "ще й кажа, че книгата ми свети в душата" (че голяма материалистка тази лампа, да му се не види, а това материалното е лоша работа). И така се полагат, си мисля, основите на заучените рецитации, които стигат до красотата на героичната смърт на Ботев, та и по-нататък, може би.
Но - за радост, не ми предстои да пиша съчинението, просто разказвам епизоди от читанката на българските деца за втори клас.
Успех със съчинението! Сега се замислям, че последния път, когато трябваше да си описвам детето, в началото на учебната година по желание на учителката, просто не върнах листа, защото се омотах. Най-малкото - откъде да знам, че това, което пиша днес, след месец ще е все още вярно.
Предполагам обаче, че в кандидатско съчинение и слабите страни трябва да изглеждат като силни.
Стискам палци на цялото семейство!

# 232
Пак благодарско за хубавите думи за снимката  Heart Eyes

Пингвин...много се вълнувам от такива ЮФО неща ,как пък не щракна. Много се чудя как ли е изглеждало това нещо че да се стреснеш,посред бял ден нали?!
Аз гледах едни серии по  сайънс ченъл и беше точно за такива неща и даже показваха видео на хора заснели такива странни и необясними летящи тела.А какви истории разказваха хора направо да настръхнеш.От тогава доста често се заглежам в небето . Ти в кой щат живееш?

Къдрокоске...успех с намирането на работа,много е трудно ,доста хора се оплакват напоследък -все нещо ще изкочи обаче,ще видиш. Hug

# 233
стискам от сърце палци всякакви на Албена,дано стане каквото е наумила и тя и вие..
*
забравих-амазон пусна 70% играчки с фри шипинг ако някой се интересува,аз съм дън с околните 10ина близки деца за рдс/идс/ коледа за 2009 Laughing

Последна редакция: сб, 13 дек 2008, 15:31 от anette1104

# 234
  • Boston, MA
Биз, сънувах, че съм забравила да ти отговоря за поучителните филмчета  Laughing - любимият ни Curious George - малко математика, малко наука, Mama Mirabelle - за животните, Arthur - всякакви неща. WordWorld - за четене. Филмчета на български не знам, за съжаление.

Снощи купонът не беше моята идея за добро прекарване - поради компанията, но пък за сметка на това беше сервирано в зала с Ренесансови огромни платна - Рубенс, Рембранд, Ел Греко... разходихме се и из азиатските галерии.

Къдрокоса, много си мила - пишем на лични!

МрсГ, екстра 20% на JCrew! Прекалих още преди януарските намаления!

Някой да има лесна рецепта (фор дъмис) за Коледни sugar cookies?

# 235
О, и аз се възстановявам след коледен купон.  Simple Smile Хубаво беше снощи, много даже - в дома на една колежка, с хапване, вино, разни измислени от нея игри (много е добра по тази част, може и камък да накара да се смее над себе си и да не се взема насериозно), сърдечна компанията, изобщо интимно и весело. Случайно или не, това поколение, на  около 60 годишните, много ме кефи, и като манталитет, и като интереси са ми много близки  (със същото това поколение в България ми е мъка и се чувствам от друга планета).

# 236
  • Добрич
Привет от мен!  Grinning
Мариелче, никога не е късно да започнеш това, което ти е на сърце. Интересувала ли си се дали при вас няма такива сбирки? Снощи танците много ми харесаха. Преди тях имаха йога курс за разгряване. Въобще - забавляват се хората.  Laughing Пък "мацаниците" ти хич не ги определям като такива.  Naughty Grinning Hug
Пингвинче, благодаря и на теб за посрещането.   bouquet Не те намирам за ку ку, защото и аз в БГ когато бях на 14-15 бях видяла такива летящи обекти пак на улицата докато играем. Бях много впечатлена тогава и разказвах наляво-надясно, но почти всички ме гледаха така, както теб, твоят съсед.  Simple Smile За мен си беше и все още е уникално преживяване и то много красиво.
Бенсън, за да не ме обвинят модераторите в рекламиране на моите творения, няма да дам линк тук, но в профила ми може да го намериш.  Peace Благодаря за интереса!  Hug Днес по-късно ще добавя още две рамки.
Миз, на Албена и на цялото ви сем-во желая всичко да стане така, както си ги представяте в най-добрият вариант!   bouquet
Вики, мерси!  Hug
Бубка, това, което разказваш за партито ми звучи като да си се принесъл в др. епоха - супер!  smile3521 ОК - минаваме на лични!  Wink Hug
Блажка, радвам се, че си си изкарала добре! Хубаво звучи!  Peace  bouquet

# 237
Бубка освен да пробваш готово http://www.pillsbury.com/products/sweet-treats/Refrigerated/refr … -cookie-dough.htm. Аз правих от него къщичката за тортата ми , ами става да се яде , ако е фен човек на "шугар кукис" . Иначе Тандури е постнала в блога си рецепти ....

Аз подаръци за чуждите деца съм накупила - виж да моите още не съм (понеже и идея си нямам какво  ooooh! )
Купонясвате а - браво на вас. Аз стоя тук и се чудя - бие ли ми се 170мили до Сейнт Луис или не . Като знам че шофьора винаги съм аз. Явно много съм се "сдухала" тука - хем ми се ходи , хем не.

Къдрокоса много красиви неща правиш - поздравления . И добре дошла и от мен.

Хайде разсейте ми терзанието вече Никон Д80 или Канон xSI. Дядо Коледа каза ,че ако не реша днес - оставам без подарък ( понеже много съм "умувала"

# 238
Да добавя към филмчетата, които вече са споменати: ние все още харесваме всичко за Пух, за Клифърд, и епизодите за Питър Рабит. Имаме и няколко ДВДс на Сесами Стрийт.  Дисни филми съм и пускала, и не и харесват. Тези дни и коледни филмчета са популярни у нас. Всички са на английски, обаче.

По тоя повод, като част от подарък от БГ, детето получи ДВД за Пух (на български!!). ОК, слушам една дума няколко пъти "невиждаем" и не мога да разбера какво означава. Чак като мозъкът ми включи на англ., разбрах, че е директен превод за дума, която си я има в българския. Е, как да очаквам детето да разбере какво казват?

# 239

Това "невидим" ли трябва да е  ooooh!. Едно време имахме много готин учител по технология на превода, който още първия час заяви, че взима точки за превод от типа на "консиквенциите са евидентни"  Laughing. Май трябва да пратим повечето преводачи на филмчета при него  Wink

Общи условия

Активация на акаунт