момичета колко кг. качихте или качвате по време на бременост??????????

• 51 552
  • 584
  •   1
Отговори
# 150
Аз качих 9кг.но засега съм свалила само7.Впрочем ги свалих веднага след раждането но тези 2 ме мъчат

# 151
  • Враца
аз досега, до 20-та седмица съм качила 8 кг.
ако кача още толкова докрая, не ми се струва страшно, обаче предполагам че сега идва по-"дебелия" период.  Crazy

# 152
Досега съм качила 8-9кг- влизам в осми месец...Доволна съм, храня се смея да кажа балансирано и разумно. Мисля че мюслито за закуска и ограничаването на сладкото са главните хитринки и причините а не съм качила много килограми...Остават още 2месеца обаче.... Rolling Eyes

# 153
качих 10кг и веднага свалих 13

# 154
  • София
22 кг., ама ги свалих бързо после

# 155
Досега съм качила 10кг, но ми остват още 2 месеца Sad

# 156
12-13.
10 свалих със самото раждане,а другите си ми трябваха. Laughing

# 157
Aз качих 30кг. и сега 2 год след раждането имам още 4 за сваляне

# 158
  • София
През първата качих 5кг, а сега с втората - 6.

# 159
първия път-9кг-бебе 3.200-Бързо си върнах нормалните кг.
вторият път-7-8 кг.-бебе 3.850-За месец бях три-четири кг. под килцата преди да забременея.
Сега зимата малко съм се отпуснала имам 2-3 кг.да "изгоня"..ама как ще стане предвид предстоящите празници ooooh!

# 160
  • гр.София
Качих общо 15 кг, в първите десетина дни след раждането свалих 8 кг. Останалите 7 кг свалих за около 4 месеца-без абсолютно никакви диети, но с много движение и фитнес. Ако си достатъчно мотивирана, ще успееш да свалиш килограмите след раждането. Не се затормозявай в момента с мисли за килограми, леко раждане!

# 161
Качих 16, 12 свалих още в болницата, а след това свалих още 8 кг Peace

# 162
Качих 13 кг,но не ядях сладко,гадеше ми се от него.

# 163
  • Бургас
За цялата бременност бях пл.10 кг.В 9 месец се теглих бях то4но 60 кг.В родилното ме измериха 59 преди да вляза в операция заради упойката..Сега съм си старите килограми....
Против ограни4аването съм по време на бременност  Naughty Яж каквото ти се яде, Mr. Green по колкото ти се яде,по което и време да ти се дояде!!!

Лека бременност и раждане...Успех

# 164
Качих 14 килограма за цялата бременност. Стараех се да не се тъпча, но хапвах каквото ми се яде (и сладичко). Два месеца след раждането си възстанових теглото от преди да забременея, сега (след още 4 месеца) съм два килограма по- малко. Струва ми се, че по време на бременността метаболизмът се забавя, а след раждането се възстановява, поне при мен беше така. Разбира се, всяка бременност е различна.

Общи условия

Активация на акаунт