момичета колко кг. качихте или качвате по време на бременост??????????

• 51 557
  • 584
  •   1
Отговори
# 180
С първата бременност качих 15 кг. 1 месец след секциото - бях на моите си килограми.
Сега с втората бременоост в 6 месец съм 6, 5 кг в повече. Simple Smile

Ето линк към една полезна статия за кг по време на бременност и за това как се разпределят те:  http://moetobebe.net/index.php?option=com_content&task=view& … d=95&Itemid=3

Последна редакция: вт, 09 дек 2008, 10:14 от ivros

# 181
  • Варна
От 64 кг. влязах 90 да раждам  Laughing Crazy Общо 26 кила...Никой не ми каза обаче ,че съм дебела , предполагам защото съм много висока...От родилното излязах 80 кг. Сега /след 5 месеца/ съм 72, кърмих до преди 2 седмици.Сега ще гладувам вече ... Sunglasses

# 182
Влязох да раждам 93кг. EmbarassedУжас.Направо ме е срам.И ми се накараха,че не е хубаво толкоз килограми.Но то беше едно плюскане по време на бременността.Признавам си.Сега съм 64кг и не искам повече да ставам такава дебеланка,че хич не ми беше комфортно.
Но по-важното е да се чувстваш добре и при бебо всичко да е ок.Килограмите после се свалят.

# 183
За цялата бременност качих 11 кг. и с раждането свалих 7 кг.  Hug , 2 месеца след секциото свалих и останалите, че и горница ...

# 184
Ядох си колкото съм си яла и преди, нито съм намалявала-нито увеличавала яденето-за цялата бременност качих 10 кг.
Съветвам те да не се лъжеш по приказките яж за двама-абсолютни глупости Naughty

# 185

Яде се за двама, а не колкото двама Simple Smile
За цялата бременност качих 16 г., прибрах се олекнала с ~10
Проблема е обаче, че с кърменето /вече 5 месеца/ съм на път да стигна теглото преди раждане  Embarassed
А за свалянето ще му мислим по-късно Thinking

# 186
  • в страната на чудесата
мдааа и аз така се подлъгах с кърменето, че ако ям сладкиши и подобни кърмата ще е налице. сега пак си кърмя, но взех да ям по-прилично и като че ли съм почти ок. е, имам още 4-5 килца, но вярвам, че ще гисваля. май при мен психиката има най-голямо значение. като се поуспокоих (кърмя изключително 6 м.) и вече не намирам чак такава връзка с храненето иколичеството кърма.
абе знам ли...

# 187
  • гр.Сливница
И първия и втория път  качих по 16кг,а свалянето е трудно.Първия път добре се справих със свалянето,ами сега незнам какво ще правя - здраве да е!!!През втората бременност си похапвах повече,все си угаждах.

# 188
Не ядях повече от обикновено, наблягах на сурови плодове и зеленчучи, месо, мляко, сирене и яйца. С първата бременност качих 12 кг., а с втората - 9 кг. /редно е да отбележа, че по време на първата си бременност ходех на работа до последния ден и, въпреки че се стараех да се движа максимално, беше трудно постижимо с това седене зад бюро по 8-10 часа на ден, а по време на втората си бременност бях с дете на 6 месеца и тичах като откачена, носех детето, количката, пазарските чанти, ежедневни разходки по два пъти, чистене, миене, готвене..... - в 9тия месец с второто ми дете изглеждах така добре, както никога досега, толкова стегната и приятна фигура не съм имала дори и като ученичка!/

# 189
Бях болезнено слаба-46кг,отидох да раждам 63кг.Излязох от родилното 55кг,другиден бебка ще направи 2месеца,аз съм 50кг.Кърмя изключително,ям всичко.Не сум се ограничавала нито по време на бременността,нито сега,след като родих...Мисля,че всичко е на психична основа....

# 190
  • Бургас
Ами в 8ми месец съм, и съм качила 11кг Blush ама по-важно е бебето да е живо и здраво, щото със сигурност и 80 кила да стана ще ги сваля! Flutter

# 191
10 килограма качих през бременноста  Simple Smile

# 192
 newsm12 до сега съм 7-почвам 7-ми месец,пък да видим

# 193
аэ качих 15 килограма по време на бременноста!

# 194

Общи условия

Активация на акаунт