Виолетката - Екстра е така. Сега на голямата снимка, съвсем се убедих че не трябват китки. Обаче ако не беше икономисвала толкова чаршафа, щеше да е още по-перфектна. Сега има целулит. Скръндзо, айде направи една торта без икономии. Яд ме е така. За да не ти става шоколада на парченца като го изливаш, ето ти една хитринка. Затопли без да кипваш прясно мляко /на 300 гр. шоколад около 100-150 мл. мляко/ Добави шоколада към млякото и разбий с миксер. Ако се наложи, затопли отново. Когато стане хомогенно, добави към сметаната пак с миксер. А още по-сигурно ще бъде ако направиш крема с ТЕЧЕН шоколад вместо с кувертюр.
thedragonbg - Точих тестото върху нишесте. Изрязвах, редих върху гъбичката, натисках и "изливах" на купчинка готовите цветлета. Изобщо не съм ги редила да съхнат. За единия цвят ми отиде разточено парче колкото лист А4. Фипата от изрезките си я прабрах. Икономична работа.