Златни малини - секънд едишън с висящо острие

• 15 541
  • 191
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Ах'Не!, Франзелата да не ти е леля?  Laughing

# 46
Златен скайп – спамочатовите теми. Ако им забраниш емотиконите, за седмица ще направят 2-3 страници с картинки на кафета и педали в измачкани чаршафи, малко юнашки подвиквания, малко добро утро и малко добър вечер.

Златен ремикс  - Споделете. Не, това което споделяме не е същото и ние винаги сме различни, не виждате ли заглавието?! Винаги е с различна номерация. Темата не се пребори за Златен скайп, защото вътре има враждуващи групировки с постоянни преминавания от една в друга и никога не знаеш от къде те дебне врагът. Модератор там е Бейлис с шоко, смятайте.

# 47
Златни аристократи Споделетките-враждуват докато пуснат кръв,да видят дали на опонентите кръвта им е синя.или не е,или са далтонисти,войната си продължава

# 48
Златен елит- за всички, които се имат за нещо повече от другите.

Последна редакция: нд, 07 дек 2008, 14:49 от L e o

# 49
Фърцла на годината - Лиска (обещала съм).
"Яд ме е, че не съм се родил жена, че да мързелувам по време на майчинство" - Борис. (Мога да ти помогна, Боре, поне малко да приличаш на жена). Него мога да го номинирам и за недоклатеност, нетактичност, глупост... ох. Още не съм се отказала от идеята за петиция за доживотен бан за Борко.

# 50
Към номиниращите, моля ви малко да разясните правилата за номиниране.
Кой може да е номиниран?
От кой подфорум да е?
Може би няма значение, ама аз да си питам, че да няма "Ущипани деФствениСи" после Joy Joy hahaha

# 51
Към номиниращите, моля ви малко да разясните правилата за номиниране. - Нещо като "Кой ни дразни у форОма", ама по-напудренко.
Кой може да е номиниран? - Всеки.
От кой подфорум да е? - От всички

# 52
  • София
Златен  мегдан – Всички в темата „Кой или какво видях”. Единственото място, в което можете да видите Мадона и Малина на едно място. В магазина, в кафето, на улицата, никой не остава незабелязан и обикновено е по-нисък отколкото изглежда по ТВ. Много ни лъжат, ей, но ние бдим и громим. Ха!

Златна мъзга – Вълкът с дългия ник (?! Какъв полет на фантазията). Говори ти напевно и накрая винаги си разтваря шлифера. Надушва Коледата през девет фусти в десета. Според мен има колекция със нецензурни народни песни и черпи вдъхновението си от тях.

Златна (зелена) мухоморка – Мишон, за напъните да отрови всяка тема, в която влезе, всеки пост, който забележи и въобще да говори много, без да казва нищо, но пък да е много злобно. Сигурен съм, че след като постне си каканиже: Тъй, тъй, амаха, ще видят те!

Златен конспиратор – Холограма. Всичко е световен заговор. Веселин Маринов е подменен с двойник (от илюминатите), който облъчва масите, за да купуват МакДоналдс и Кентъки. Ал Кайда е софтуер (на американците), за да си продават оръжията. А всички фондации са тайни командни пунктове (на масоните), за да ни накарат да носим бели хавлиени чорапи в гръцки плетени обувки. След години ще разберем, че е бил/била права, но ще е късно.

Златна жлъч – Минзухар, разбира се. Според мен, когато няма нет, тя често спори със себе си и си бие шамари пред огледалото. Ей така, за да не излиза от форма. Прилича на тези, които си палят пръднята, качват го в нета и се кефят колко много хора го били видели.

Златен мазохист – Борис или всички там, които пишат под този ник. Според мен това е някакъв мозъчен тръст с централа в НАСА, провеждащ опити върху нас, посредством него/те. Целта им е да докажат, че никой не е безгранично тъп, защото Борис може и още. Борисе, Борисе, безкрайна Вселено!

Това надмина всичко  Joy Joy Joy
И нека остане за поколенията!!!
Еваларка Сопрано  Laughing Laughing Laughing

За консерва - оназ дет ми завижда на формите, банския и сексапила,
струящ на талази от достолепната ми осанка - завиждачка ниедна  Mr. Green

За неригистрираните!  Не забравяй да кликнеш тук!   
http://www.bgpetition.com/roditeli-na-deca-s-uvregdania-ot-ciala … lgaria/index.html

Последна редакция: нд, 07 дек 2008, 15:47 от Минa

# 53
  • о`майна лунна нощ е
ТС, симпатията ти към мен ще остане несподелена ...

... и ПП - "В", а не "С". Наздраве.

Идинственият, която номинирам за златен трън, е Борката. Дано го подстрижат скоро.

# 54
  • Варна
Златен елит- за всички, които се имат за нещо повече от другите.

Лео, поименно, де, виж досега как добре върви темата.

# 55
Recycle Bin на форума - Споделете  Grinning

# 56
Конкретизирай категорията, Василисо. Може би нещо от рода на "Златно цупе" /нацупена муцка + дупе/?
Прекрасно е! Hug Благодаря.
Значи, "Златно цупе".  Joy

Значи ли, че вземам поне този приз?  newsm78 Щото монахинята ми грабна чаршафите, поне в това да съм на първо място.  Laughing

# 57
  • При хората, които обичам
С онези, садо-мази гащите, които ги чувах как скърцат по кожата... да, може би.

# 58
Сопрано,за тясно гърло.Още не може да преглътне номинациите

# 59
"Златна прашка" за Гост Гост Mr. Green Нали каза,че е утешавала повечето мъже пишещи тук.

Общи условия

Активация на акаунт