На снежинките големи усмихват се МАЙчетата ни засмени (20)

• 13 840
  • 286
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Мами да ви питам някоя от частните лаборатории в София работи ли с направления за изследване на кръв и урина на бебе?

# 76
Божееееее,Божеееее
то традиции в поколенията,ама чак толкова  Shocked

Да посолиш детето със сол,че да не се потило детето.
Бабешки му работи ,които се спазват.
Резултата е че 14 год майка изгорила кожата на бебето си с тази сол  #Crazy
Даваха го по НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ

също като вдигането за небцето и други бабешки работи

# 77
  • София
Мами да ви питам някоя от частните лаборатории в София работи ли с направления за изследване на кръв и урина на бебе?
Рамус работят с касата.
http://ramus-lab.com/

# 78
  • Луната ни пази
Божееееее,Божеееее

Онче и аз водих борба с тези бабини деветини, караха ме да слагам сол във водата, за да не и миришела потта. Да, ама като я слушах тази малката те с половин пакет сол ги поливат, а аз не съм видяла някой брат ром немиришещ или хайде, да ме извинят, има малки изключения. Според мен всичко е въпрос на лична хигиена!

# 79
Аз да ви кажа от няколко дни въведох глутена с каша- 7зърнена безмлечна на Милупа,после дадох и сухар ,а днес и бисквиткаПлазмон.Моят Стефи изобщо не стои седнал камоли да се изправи или да пълзи,иначе и аз съм слагала по малко сол във водата(половин шепа)ама то си беше лично мое решение.Чудя се кога да взема супа от кухнята и още немога да реша.

# 80
Божееееее,Божеееее

Ммм даа. Мен тези бабешки глупости зверски ме дразнят! Само да ми каже някой да си посоля детето  #2gunfire Ама тя простотията ходи по хората  Crossing Arms Ами остави, че тъпи, а те направо опасни!  ooooh!

# 81
Знаете ли колко много хора още си гледат децата по бабешки, а и не трябва да се учудваме,след като ме питаха какво е това интернет и когато извадих лаптопа на масата и ме гледаха като полезно изкопаемо.
Изобщо не ме учуди това по новините, само дето до сега не са го написали, а дали ще се заитересуват че в 21 век оставам без ток и вода и никой не може да ми каже дори по дежурните телефони защо!

# 82
Много съм застреляна Rolling EyesДва пъти си изтрих писанията Rage.Да знаете,че много ви писах Crossing Arms.Освен това незнам какво натиснах и сега текста на форума стана много ситен и направо лупа ми трябва.
Някой да знае как да го оправя   helpuu

mu6muro4e,много е сладичък на тази снимка Алекс

# 83
     Aаа, не, то бива бабешки работи бива, ама чак пък толкова...И аз гледах за бебето, ръсено със сол, цялото беше червено и така плачеше...горкото...Ама и аз не се учудвам, Meyz е права, че просто не подозираме колко хора гледат децата както са ги гледали преди 100 години. Като мазането със свинска мас например. Дано не се обиди някоя майка, мазала с мас, но при толкова медицинска бебешка козметика...

# 84
  • София
Много съм застреляна Rolling EyesДва пъти си изтрих писанията Rage.Да знаете,че много ви писах Crossing Arms.Освен това незнам какво натиснах и сега текста на форума стана много ситен и направо лупа ми трябва.
Пробвай да натиснеш ctrl и движи скрола на мишката.
Или някъде в настройките на броузера.

# 85
Пробвай да натиснеш ctrl и движи скрола на мишката.
Или някъде в настройките на броузера.
Благодаря ти  love001 newsm18

# 86
Момичета аз понеже съм студентка, се чувствам лично поздравена. Благодаря ви много  Hug

# 87
  • NY
Привет майски,
аз отдавна не съм наминавала...но набързо по-разискваните теми да се изкажа
За бабешките методи ....колкото съм и против ,толкова съм и за. Някои от тях са абсолютна простотия ,стигнала чак до съдизъм....това за солта например  и опването с повой на крачетата, но за свинската мас не съм съгласна , ако имах щях да мажа с такава,  детето ми два пъти се обрина от прехвалени скъпи козметики..... след това започнах да го мажа  със студено пресован  испански зехтин и няма проблеми

за храненето...Моят син хапва плодови ,зеленчукови пюрета, жълтък ,кисело мляко от 1 седмица, въведох и пилешко месо онзи ден. Всичко приготвям вкъщи, готови пюрета не давам. Купувам само оризовата и мултизърнеста каша без плодови и млечни добавки.
Зеленчуците и плодовете ги пека и после докъто ги пасирам добавям малко преварена вода...така ценните вещества се запазвали по добре и определено е по-вкусно. Картофите и граха ги варя. Онзи ден му забърках нещо като зеленчукова супичка... вече има избор за комбинации.
Специално за киселото мляко ,в схемата която ми даде моята педиатърка пише да се започне след 7 навършени месеца......аз така направих, давам възможно най - чистото което намерих да се продава, мисля да му давам и козе /и такова се продава/........По- принцип смятам ,че всяка майка си усеща детето и решава най добре кога какво му трябва.Като се замисли човек, с какво едно време са ги хранили бебета - каша от препечено брашно, кисело мляко със захар и пак са станали хора.....та теории много за кое вредно и кое полезно

много дълго стана , за което се извинявам
много параснали сладурковците, показвайте по -често снимки Heart Eyes

Последна редакция: ср, 17 дек 2008, 17:49 от Eklere

# 88
Здравейте момичета!

Честит имен ден на всички с името Ана  bouquet  bouquet  bouquet

# 89
Доброоооо утрооооо  Wink
Айде да Ви черпя по едно кафе

Честити месечинки на всички бебешорчета / днес са изключително много / !
По повод бабешките методи...не съм съгласна с повечето,но лично аз мажа Гого със преварен зехтин!Той има много чувствителна кожа и вече два пъти ми се изрива от уж хубавата козметика която има на пазара!За жалост имаме страшен обрив по двете бузки в момента.Ще го водя на кожен....спим с ръкавички защото пада яко чесане нощем стигайки до кръв !  Rolling Eyes
Вчера питах педи за проходилката- и тя ми каза че е рано за нея...та се чудя и мая какво да правя!? newsm78 Трябвало първо да можем да седим и тогава.......заради гръбчето!
Абе МАЙчета хиляди пъти сме разисквали този въпрос,ама нашият юнак се буди през 3 часа и иска да цока-на какво прилича това нещоо  Shocked
Айде целувки за маничетата!

Общи условия

Активация на акаунт