На снежинките големи усмихват се МАЙчетата ни засмени (20)

• 13 841
  • 286
  •   1
Отговори
# 120
Привет момичета,
първо искам да ви благодаря за пожеланията за рождения ми ден  Hug
Второ да се похваля, че си имах подарък 2 зъбчета точно на рождения ми ден  Heart Eyes
Сега вече започвам с оплакването...няма да пиша много само ще кажа, че вместо да се радвам на бебето си аз имам ужасни главоболия с майка ми и най- вече с новият й мъж.То как не разбрах, че са ненормални тия хора та въобще да не тръгвам от Бг.Имах си абсолютно всичко, бях си спретнала всичко за бебчето, мислех си, че поне това бебоче ще си го гледам сама и както аз си знам и искам...но уви, не ми било писано... Cry подробностите ще ви ги спестя, че са ужасно грозни...жалко само, че толкова години ревах за  майка ми (която напусна България когато бях на 13)...нямало е за какво, тя е тотално различен и вече чужд за мен човек... Tired
Искам да честитя на всички празниците, зъбчетата ...всичко, тъй като доста пропуснах.
Скоро излизаме на квартира и обещавам, че ще се завърна и ще пиша по- често...
Децата са добре, малката си плямпа, върти, пипа страшно много и все иска изправена, още не седи сама . Малкия вече смени 2 зъбчета и му поникнаха мъдреците  Crazy
Дупето й е доста зачервено, чак се обели милата, но не е плакала, днес ходих до аптеката и къде с мучене къде с жестове се разбрахме какво точно търся тя се пооправя вече положението.Кисело мляко дадох още преди месец, беше по спешност, че й беше свършила храната.Без захар , реакции никакви, хареса й.Давам кашички, зеленчукови пюрета и т.н. както си му е редът.Ще ми се и попарка вече да давам но сиренето тука е ужасно солено, ще трябва да го кисна седмица докато стане...
Как ми се искаше тук да има детска кухня ама нъцки, така хубаво и лесно ми беше с малкия, записах го на 6 месеца и си откара там до годинката.
Скоро правих грис на малкия, че ми поискаи дадох на Йоана да опита- много й хареса, но ще поизчака още малко за пълна порция.
Май това е засега от мен.Ако случайно зачезна пак пожелавам на всички весели празници...моите за съжаление ще са тъжни, а такива планове имах за първата Коледа с бебе...не точно тъжни но няма да са такива каквито аз исках...хайде стига съм ви занимавала с депресиите ми...Лека нощ
ПП. забравих да похваля малката, че спи до 10,30 на обед.Тя от 3 месечна си спи по цяла нощ но сега започна да седи ди около 22,30 и спи почти до обяд.Синът ми аз го бях научила да спи до късно, че аз си падам малко поспаланка, а малката самичка  Heart Eyes Mr. Green

Милата, не ти е писано сама да ги отглеждаш дечицата. Трябва в трета държава да идете само вие с мъжа си и децата, че никой да не ви се бърка. В България свекървата, там майка ти.....
Ей на при мен никой няма и съм си добре..

# 121

Мъжът ми сега ми пише, че миналата година от осоляване са починали 7 бебета.  Shocked
Едно го изкъпали с яйце и се заразило със салмонела. Рязали гръбчето с бръснарско ножче...  #2gunfire  #2gunfire

#Crazy #Crazy #Crazy

Леле Господи...

И все пак ДОБРО УТРО...

# 122
  • Някъде по Дунава
Здравейте!Три дни бяхме на гости на другата баба,а вие не само нова тема сте пуснали,а сте я и преполовили.Elada   bouquet благодаря че си се постарала и този път.Честито на всички,чиито месечинки и имени дни сме пропуснали с Ели,да са живи и здрави!
Бебка все още е без зъбче,но мисля че скоро ще има,венеца е побелял.Днес мисля да и дам месо за първи път,ще пиша дали и е харесало.До скоро,че хубавото време ни вика навън.

# 123
Добро утро!
mu6moro4e много хубаво стихотворение, върна ме една година назад. Горе долу по това време усетих Терза да ме ритка отвътре и към Коледа казахме и на каката за бебето Heart Eyes
Честити месечинки на празнуващите днес!
Честит рожден ден на патерица на рожденичките  bouquet
Да бъдат винаги заобиколени от любов и щастие!

# 124
Малеееее, какви са тези събития в Студентски град???Как живеете в тази София?

Какви събития newsm78?Нещо съм пропуснала

Алабала,то след толкова години,наистина майка ти ще е друг човек.Много неприятно,а и да се меси и някакъв непознат....Дано скоро се подредят нещата при теб.И все пак дано празниците да са весели и спокойни Hug

# 125
добро утро, е ден вече.

Алабала, пътят към Бг винаги е отворен, това е което мен ме държеше да си довърша договора първата година, после пък все да ми харесва, обичам си работата, а като започнах да научавам езика, нещата много се промениха, започваш да разбираш хората , културата им, да харесваш много неща, други не, избощо ежедневието става по шарено. ИСкренно ти пожелавам да си намерите местото с половинката и децата, и да сте щастливи най-накрая! ако не в Чехия, то в България  Hug! Весели празници и на теб!

Лале, ти май не си спала нощес.... Дано двамата разбойници скоро влезнат в един ритъм, за да може да си поспиваш и ти !

# 126
Alabala - ужасна е ситуация, в която си зависим по някакъв начин от хора, които меко казано ти "почернят" живота. Стискай зъби и дочакай спокойно, до колкото е възможно, да се преместите в новата квартира, където надявам се вече ще намерите спокойствието и хармонията, която търсите. А що се отноася до майка ти, все си мисля, че въпреки разочарованието ти, някъде дълбоко в сърцето и все още са таи майката, която помниш от 13 годишна... просто може би изминалите години и други странични фактори и пречат да изкара на показ онова нейно "аз". Мисля си, че като се отделите със семейството ти в друга квартира, ще можете да погледнете с други очи една на друга и така да преоткриете отново пътя една към друга.  Hug

мушмороче - тя простотията ходи по хората, нали знаеш ... чувала съм ги много отдавна тези истории и просто ... не знам ... на английски има един израз, който описва това, което чувствам в такива моменти, той звучи "Words fail me" или "Думите ми изневеряват..."

Последна редакция: ср, 10 дек 2008, 13:45 от EVA x 2

# 127
  • София
И аз съм проспала какво става в Ст. град. И рожденните дни проспах. На патерица - Алекси   bouquet алабала   bouquet
Алабала защо ли ми говориш познати неща, само с тази разлика, че аз съм все още в бг. Ще ти пиша ЛС.

Честито и на празнуващите бебоци.

# 128
  • Варна
Благодаря ви за милите думи.Кофти е ситуацията но честно да си кажа аз вече претръпнах към такива неща.Много отдавна разчитам само на себе си .Дразня се само , че ние все чакаме нещо а децата си ръстът и живота минава , а ние пак чакаме нещо- било то новата квартира, новата работа и уж все ще се нарежда всичко...Този път наистина се надявам да излезем на квартира до края на седмицата понеже така сме в нищото, чакаме и нищо не можем да направим, не мога и да си украся за празниците...нищо!
Колкото до майка ми , тя си каза , че си имала мъжът и толкос.Позволява му да се меси и най- нагло да се кара с мен, да ми прави забележки дали чистя и т.н. Съответно моят мъж не е някоя шматка и не може да търпи някой да говори така на жена му и почти го ошамари мъжът на майка ми, на връх рождения ми ден  Crazy ама те наистина се оляха  #2gunfire...аз инъче от доста време не й обръщам грам внимание и на улицата да я срещна се обръщам на другата страна, понеже съм на мнението, че мъже на тоя свят много ама 2 деца има и не е правилно така да се държиш.Сестра ми и тя й каза, че не иска да я вижда , а и тя милата скоро ще ражда.
И ако малко започне да се пробужда и да се срамува и извинява мъжът й я грабва на някъде, има цяла нощ пиене и настроиване против собствените й деца...
Честно да ви кажа на мен вече не ми пука от нищо, толкова ми е писнало, че не искам никой да видя е*ал съм им майката на всичките.Никой не ми трябва, искам само да се махна някъде, да съм само с мъжо и децата.И аз му разправям, че трябва да идем в щатите или на северния полюс ако ще, само искам да съм колкото се може по- далеч от всички!
Пак стана дълго за което се извинявам, но наистина много ми се насъбра и като си го изливам тук ми олеква Hug
Забравих да ви кажа колко ниско може да падне един наистина злобен човек, като се застуди тук оня ставаше всяка вечер по едно и също време и спираше парното, те ако има по- голяма наглост от това да оставиш 4-5 месечно бебе на студено нека някой ми я каже моля.Естествено майка ми е супер убедена, че никой не ни е спирал парното, ама тя как да знае като оня по цял ден я експлоатира да работи като мъж и още в 7 е заспала от умора ooooh!

# 129
Алабала, много е тъжно. Вместо да се радваш на семейството си и да мислиш за предтоящите празници, ти си затънала в човешка мръсотия. Съчувствам ти миличка и дано скоро сте далеч и щастливи Hug

# 130
Алабала,не се притеснявай гледай напред ,трудностите ще отминат.Знам,че няма как да не се ядосваш ,гледай си семейството после всичко ще забравиш. За събитията в студентси град,преди няколко дни група пияни младежи пребили до смърт 20 годишен студент на излизане от дискотека.

# 131
ето ви мами новината за студентски град

http://dnes.dir.bg/2008/12/05/news3698569.html#sepultura

# 132
Малеееее, какви са тези събития в Студентски град???Как живеете в тази София?

lapence - това, което се е случило е отвратително! Момчето е било страхотно и е загубило живота си заради някакви пияни свини, които са избивали комплекси, очевидно. Мир на праха му!   Станало е в София, но вярвай ми, би могло да стане навсякъде! Просто хората се изродиха до такава степен... не е от значение града, а това, че вече "хора" все по рядко се срещат.
В момента живея, по стечение на обстоятелствата, в едно родопско село и трябва да ти кажа, че тук брат брата брадва вади за 5 метра земя!!! И всеки ден чувам за такива случки тук, че косата ми настръхва.

# 133
ЗДРАВЕЙТЕ МАМИ

Алабала,не се притеснявай гледай напред ,трудностите ще отминат.Знам,че няма как да не се ядосваш ,гледай си семейството после всичко ще забравиш.

И аз съм на това мнение Алабала.Има възход и падение.Скоро всичко ще се оправи.Скоро е Коледа и само хубави неща те очаква мила.   bouquet

МУШМУРОЧЕ,страхотно стихотворение.

ЕЛАДА ,може ли да  сложиш на първа страничка стихчето на МУШМУРОЧЕ ? в
Малкия човек иска ли да учи,стихчета чудесни тука ще получи

# 134
Здравейте,момичета!

Влизам само да кажа,че бузките на Дени не ги ма с "Логона",както бях писала!Мажа ги с "Клоран".Обърка се,защото наистина бях поръчала на моя да купи "Логона",но нямало и те му препоръчали другата!Но и това кремче е СУПЕР.Изяснявам,защото една мама ми писа на лични да ме пита.

Мушмуроче,стихотворението е много хубаво  Peace!И както винаги се разплаках аз.То на мен малко ми трябва.Толкова съм чувствителна,че....

Икато стана дума за чувствителност,greta.kr ,аз също съм зодия СТРЕЛЕЦ.Родена съм на 24 ноември,но точно него ден нямах време за компютър!

Честито на всички празнуващи и.....Наздраве!!!!

Общи условия

Активация на акаунт