И в АПРИЛската дружина, бременна мама вече има!!!

• 24 420
  • 299
  •   1
Отговори
# 135
Редактирам се Laughing
Не беше ми хрумвало, че има разлика между данъци и осигуровки Laughing Извън буквалното възприятие на думите ми, мисля, че е ясно какво имам предвид!

Вера, а за гаврите с близнашките майчинства -просто нямам думи!

Ясмина, много приятни дни и вечери през празничния месец ви желая сред чудната украса и много подаръци под елхата!

Последна редакция: вт, 09 дек 2008, 17:20 от Lassi

# 136
  • Варна
Я, пак да ви върна на коледната тематика. Вижте у нас как е окрасено
елхата
елхата отблизо
детската стая на големите
трапезария

Последният отчет от днес е 8.060кг/70см. Чист прираст - 300гр за месец, лекарката каза, че е добре.  Laughing

# 137
Ами момичета гаврата е на всички нива. Първо с хората страдащи от стерилитет, после с майките било на близнаци или не. Такава гнилоч е в парламента с малки изключения. От няколко дни съм бясна, защото МС реши да се отпусне фонд за ин витро с бюджет 10 млн. лв. Трябваше да се финансират до три опита на двойка. Говорим за хора искащи деца и нямащи друг избор. И в здравната комисия са се разглеждали механизмите на организацията и е имало подхвърляния от лекар депутат, че щом жената не може да забременее ин витро, да вземел да я оплоди той ин виво #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Ето тук има тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=354364.0

Та са все такива гнусари там събрани, с някои малки изключения.

# 138
  • In someone's dreams
Я, пак да ви върна на коледната тематика. Вижте у нас как е окрасено
елхата
елхата отблизо
детската стая на големите
трапезария

Последният отчет от днес е 8.060кг/70см. Чист прираст - 300гр за месец, лекарката каза, че е добре.  Laughing

Ех, че хубаво у вас ....

А нашият отчет е 9200 и 70 см. Наддал е цели 800 гр за 20 дни, ама нашето доки само му каза - браво. Това е от плюскането през нощта. Имаме цели 3 зъба вече, остават само 17 и може и да спре да се буди  Laughing  Laughing  Laughing

# 139
  • Варна
Milenni  Heart Eyes Какво яде през нощта малкия?

*vera и се възмутих от дън душа на репликата на въпросния индивид. И то май не бил само един. Тези хора са толкова нагли и нечистоплътни, не знам как самите се търпят.  #Cussing out

# 140
  • Някъде на път....
Здравейте!  Hug

# 141
*vera първо искам да ти кажа че са ти страшно сладки бебоците ,пупу да са ти живи и здрави и второ -леле като прочетох това което си написала и дала като линк направо се опулих е няма таква простотия,и после ми кажете че не сме скапана държава,и че държавата не ни е виновна, много неволи идват точно от тея който ни управляват,то бива идиотщина и селски изпълнения ама това на нищо не прилича,и не ще ни изгонят от Европейския,ами за нищо няма да ни зачита никой .Всеки гледа да те одруса максимално и да те прати подяволите ,говоря за всички институции,ама принципа е ясен,хляб и зрелища,и народа е готов.Слушам Бтв миналата седмица сутринта-защо нямало да ни увеличат майчинските-м... та им... но доводие бяха толкова универсални че акъла не ми го побира- първо защото след ( тия месец майката вече не била годна,загубвала си професионалният опит и лиспата на контакти я нискоквалифицирала, второ - имало страшно голям дефицит  и трето- има вероятност да се създаде отделен фонд"майчинство",но първо най-верочтно работодателят няма да бъде съгласен и втопро нямало да бъде коректно спрямо всички останали социални групи.Ай сег адайте коментар моля ви се,щото аз се ядосах и по -добре да спра със словоизлиянията.
 Ясмина наистина много е красива елхата у вас,и цялата украса,ей така да продължаваме момичета ,бързо качвайте снимки.
 Честит рожден ден на Васко на Мирка ,пожелавам му много много здраве,много много любов и много много парички.
 Жраво на всички за страхотните резултати-Коско на Ваня М,Невенка и Хриско  на Миленни

Последна редакция: вт, 09 дек 2008, 20:00 от didimora

# 142
  • Пловдив
Момичета, разходих се в коледните ви къщи, много красиво  Grinning Ясмина, много ми хареса детската стая с двете легла нависоко- супер идейно  Grinning Даже вече си представям и у нас как ще стане, че детската е малко малка, а така се освобождава доста пространство  Peace Разрешаваш ли да плагиатстваме  Laughing
А иначе за промените в майчинството- и ние внасяме много високи осигуровки, данъци ... държавата вечно ни цака, и с удоволствие бих й го върнала. Ама супер се дразня на дребните душици, които на принципа Важното е на Вуте да му е зле почват да бълват огън и жупел срещу тези, които сигурна съм са положили много усилия в борбата... Та кой можал, можал, ама нужно ли е да се прецакат и останалите?

Последна редакция: вт, 09 дек 2008, 19:08 от jul

# 143
  • In someone's dreams
......................
 Жраво на всички за страхотните резултати-Коско на Ваня М,Невенка и Коско  на Миленни

На Миленни е Хриско, не Коско  Hug. А за твоята мома колко кандидат зетове има? Че моят син е още неориентиран сред толкова красиви мацета тука  Laughing

Ясмина, Хриси цока кърма през ноща, но предимно за успокоение. Преди да заспи яде АМ, уж да го засити. Ама съдейки по килцата му, явно прескача и до хладилника без да го усетя мискинин с мискинина му  Laughing

# 144

А за измамите - въобще нямам скрупули към държавата

Напълно съм съгласна и ако можех и аз щях да го направя.

А така го мисля, защото никой няма мисъл за децата ни.  Да вземем майките на породени деца..... Или пък инвитро процедурите - който е минал по този път знае какво предлага държавата. Аз пък нямам право на детски надбавки, защото  месечният доход на член от семейството ми надвишава колосалната сума от 300 лева........А хората който приемат Закона за Държавния бюджет взимат 13 и 14 заплата премии и т.н да не говорим, че имаше наглеци, който декларираха по 500 000 лв. доход от борсата.....НЕОБЛАГАЕМ. Абе с две думи докато тези, от които зависят нещата не мислят САМО как да осигурят и пра- пра внуците си докато са на власт нещата така ще се случват. Айде спирам,че ми е болна тема Simple Smile

# 145
лелеее Милении извинявай  без да искам съм го направила,повторила съм името ,малее че съм блейка.  ooooh! Иначе приемаме ви разбира се,още един красив мъж никому не е излишен  Hug Flutter
 Да ви задам още един въпрос че отиваме да се баняме: За тези който имат горни зъбчета -има ли разстояние между двете зъбчета?
 Верчоооооооооооооооооооо видях тееееее в рекламата ,ах ти не щеш да се разконспирираш.

# 146
Ясмина и на мен много ми харесва детската ви стая Peace Помна от къде ги купувахте леглата /бреййййй много помня значи/ Party
t_ilieva айде де...до кога ще те чакам Grinning

Шефа вече си има нова количка,не е тази на която бях хвърлила око,но какво да направя като в морската ни столица са неоткриваеми тези модели ooooh! но пък не съжалявам за избора си- Peg Perego-Aria..двама Даниеловци мога да събера в нея и е много по-лека от старата PeaceСтига съм я хвалила,че да не ме издъни нещо Grinning

Честит празника на имениците,както и на рождениците!Да сте живи и здрави   bouquet

Варнаааа......както винаги несериозна работа Crossing Arms Вий ша каиш,че на полето ви карам да ходите!Верно,че Дани не дава добър примери, само учи вашите деца на пакости и инатлъци,ама айде прежалете се де,бъдете добри по Коледа  Grinning Утре ви искам отговорите за да се заемаме да търсим подходящо място за това събитие на годината!!!!

Дидо като каза разтояние между двата горни зъба...знаеш ли какво съм чувала /сега ще те зарадвам/ Grinning Хората,които имали разтояние между двата горни зъба щели да бъдат богати! /не душевно/ Grinning

Последна редакция: вт, 09 дек 2008, 21:41 от sisee

# 147
Ясмина и на мен много ми хареса детската ви стая ,наистина е добра идея така да се дигнат леглата за да има повече пространство ,би ли снимала цялата стая да видя точно как изглежда и как го измислихте така да сложите легната ?

Сисеее аз съм с количка Пег Перого Уно от когато се е родила Габи и съм страшно доволна от нея много маневрена ,лека и доста широка отвътре,не си збъркала въобще  с тази количка  Grinning

# 148
  • Варна
sisee аз мисля по твоята идея за събирането, но не мога да се сетя засега за място, подходящо за толкова малки.  newsm78 Както винаги аз съм "за" събиране, само трябва да решим къде. Всъщност има едно такова място, но трябва да сме повечко, иначе идва доста скъпо. Става въпрос за хотел "Голден Тюлип" - бившия бизнес хотел до Полиграфията.

Вижъна да не го пенсионирахте вече?  Grinning

m_a_g_i_vs детската стая е дълга и тясна и с високите легла маистина има доста място хем за спане, хем за игра. Първоначално мислехме да купим двуетажно легло, но почнаха да се карат кой ще спи на втория етаж и се отказахме. А така, всеки си е на втория етаж и си има свое местенце отдолу.

дидиморке ми то е нормално като порастват зъбките да са раздалечени, после се събират.

# 149
Здравейте на всички нашите изследвания дойдоха и излезе, че и двамата сме носители на Бета таласамия. Днес ходихме на контролен преглед и хемоглобина ни пак е паднал от 121 на 99. На 19.12 пак ще ходим и ако падне още пак ще има кръвопреливане. #Crazy

На въпросите на didimora
1. Постоянно се плези Наско
2. Спи само на една страна и по гръб-той неможе да се обръща
3.Държи си шишето, само когато той си иска

Общи условия

Активация на акаунт