И в АПРИЛската дружина, бременна мама вече има!!!

• 24 006
  • 299
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас
Здравейте!
Отдавна не съм писала, но вече почти месец Мимето я мъчат тези зъби, които за съжаление все още ги няма... Долният венец е ужасно подут, зъбките прозират през него, но така е от доста време и вече се чудя кога най-накрая ще излязат.  newsm78 Давам й хапченца Дентокинд и мажа венците с Парсонал, но не мисля, че й помагат много. Моля, споделете нещо ефикасно  Praynig
Лека и спокойна вечер на всички!

Дописвам...
Голди, и ние стоим така в кошарата и понеже я свалихме на второ ниво, ме е страх да не се прекатури и съм дала ултиматум на Милен до събота да е свалил до най-долно ниво. При нас спасението в случая се оказа проходилката, но тя и с нея започна да прави пакости, така че я слагам само в краен случай  Wink

# 256
Най-накрая приключих с коледните картички за родата Whistling Но вдъхновена от Хриси-писи и Танцен направих и аз първите си стъпки във фотошопа. Ето го и резултата:
Картичка 1.
Картичка 2.

Хелън, елХичката ти много си я бива Peace. А домът ти е просто прекрасен! Поздравления!

neli84 , долните резци на Калоян му избиха с един ден разлика, значи почти едновременно. Simple Smile

Утре сме на детско Коледно парти в службата на мъжа ми. После ще разказвам, ако има какво.

Малко въпроси към мамите на дечица с Атопичен дерматит:
Има ли изявен обрив и на кои места? С какво мажете?
Каква профилактика правите - мазила, балсами?
Хранителна диета на детето и майката, ако е кърмачка?
Аз тия дни ще ходя до лекарката но имам съмнения, че нещата при нас им испуснах съвсем конците и просто да си сверя часовника.

Лека нощ!

# 257
  • Бургас
Ох, Миленка, и ние сме така с проходилката Tired Наредили сме що има стол пред контактите в хола /нали още нямаме мебели и холът е писта за проходилки/ и пак намира каква беля да направи. Един ден отидох до спалнята да и взема водата и тя се скрила под бюрото, виках, търсих я 5 минути поне, не излиза и не се обажда Joy Викам си, това дете си отключи вратата и избяга от лудата си майка hahaha А един ден я догоних в спалнята, докато ръсеше пудра по пода все едно със солница ръси Crazy
Ivane, прекрасни картички  bouquet Аз съм забравила всичко от фотошопа, откакто правих картички за миналата Коледа Embarassed, че сега ми инсталираха и нова версия и съвсем се опетлах. Боря се неуморно от няколко дни, че на баткото им правиха календари в градината, а другата част от подаръка за бабите трябва да е картичка с Дима Wink

# 258
1.Какви бънджита имате? - Нямаме такова нещо! Laughing
2.Какви колички имате и доволни ли сте от тях? - Чико Трио 4 Ме - не съм доволна Naughty
3. Бебетата ви какви биби ползват - за колко месеца? - Ползва биби за месец от 5 до 15 или нещо такова #Crazy

Леле, връщам се да чета, че сте писалиии Simple Smile  bouquet

ЦаЛуФкИ на бебоците! baby_neutral baby_neutral

# 259
  • Бургас
Хайде и аз по въпросите, че съм ги пропуснала Embarassed Нали не писах много време и сега наваксвам Embarassed
Бънджи нямаме.
Количката ни е Джордани 3 пер 8 - изобщо не съм доволна, ама хич Naughty Обаче толкова драпах да е тя, че сега нямам очи да си поискам друга Embarassed
Биберон - имам вкъщи поне 15 залъгалки, купувани с надеждата, че все някой ден ще поиска някоя от тях Crazy Иска единствено каучуковата черешка на Канпол и напоследък анатомичната на Нук за след 6 месеца, защото забравихме Канпол-ската при педката и отказах да купувам нова биба при наличните вкъщи. Тази на Нук, обаче, си я взима винаги наобратно Thinking Общо взето, залъгалка иска, откакто се научи да си ги взима и слага сама.

# 260
Привет в късна доба.
1. Бънджито ни е Еvenflo, но е от друго бебче и затова имаме. Иначе не бих дала толкова много пари за нещо, което не се знае дали бебето ще хареса. София все още не стига до пода като е на него и затова аз я "скачам" или движа нагоре-надолу за да подскача. Иначе тя много му се радва...
2. Моята количка не е просто танк, по-скоро БТР. Кенгуру Круизър е, но аз съм доволна, тъй като е с доста висока проходимост. Иначе не бих я препоръчала на друг. Не е много удобна за бебето.
3. На София бибите са моите ц*. Има и една на Нук, но по-скоро е за игра и дъвкане.
Хелънче много са хубави снимките на твоята Елхичка. И ние сме се спряли на жива елха. Laughing
И други неща ми хрумваха докато ви четях, но забравих. Иначе си ви харесвам много и чета когато мога. В тая връзка да питам- някой знае ли къде се изгуби Хиксита?

# 261
Искам да попитам нещо:Готовите каши който са с АМ вътре по количество което пише на тях стават доста рядки ( поне на ХИП са така),въпроса ми е могали да слагам повече отколкото пише и дали това е вредно за бебето  Thinking

Не се притеснявай, прави ги както е най-добре за беба! Лидия ги обича по-редички кашите и аз хич не чета какво пише на опаковката.  Mr. Green

Аквариелче, браво, браво, кучешко зъбче се показва вече! Simple Smile

Голди, и Лидия е ВИНАГИ изправена, просто друга ситуация няма. Не обича кошарата, не обича проходилката, а само й дай да седи изправена и някой да я държи за ръцете и тя да ходи! #Crazy #Crazy

Милена, вече не знам какво е ефисакно за тия зъби - май здрави нерви е единственото!! Мажем и ние гелове, Нурофен, че пищи от болка, и нищо.  ooooh!

Вени, какво прави твоята щерка, че ти цепна зърното бе?? Какво ще правиш сега? Със силиконови ли зърна кърмиш? newsm78

# 262
Вени аз съм с две цепнати зърна, направо сълзи ми капят от очите докато я кърмя (а нали сега сме само на кърма, това е поне по 6-7 пъти на ден), мажа уж тука с един крем, ама толкоз зле не съм била никога, дори отначало  ooooh!  Но съм решила че ще трая пък да видим  Tired

И мойто дяти е така, иска само да я държа права, нищо др не признава  #Crazy няма кошарки, легла, столчета, за туй днес взехме бънджи на старо , най-накрая. Не намерих гащи като на Сисето, но взехме това http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=73_179&products_id=2359 за 30 лв, според мен е добра цена . Много е готино, скоро ще покажа снимки  Hug Пише си на него от 4-24 месеца Wink

Нанче мила кажи на твойта дружка че е страшно талантлива и венеца е страхотен, много е красив. Аз днес доста неща разгледах за базара и доста неща си харесах, тези жени евала им казвам- страшни са!!!  Ще го снимам зъбчето задължително  Hug 

Голди къде зачезна бе жена? Много ти е сладко малкото златце 

На мене ми се губят Тифани и Гергина (тя маай каза че заминават на някъде  newsm78)

Ванче кажи какво стана с Бобката , че ви мислим  Hug

Миленка пожелавам ви скорошно озъбване  Hug Hug Hug Тогава вече ще пада снимане на зъбки и зъбати усмивки  smile3521 smile3509 photo newsm47 Аз лично съм виждала от Деси (bbub) да дава на София Камомила и да я успокоява. Може да пробваш- хомеопатични са и споредм мен действат. Стискам палци скоро да пукаш пуканки  Hug

ЛУРДЕС ще си идвате ли за празниците  Hug

пп- то не бяха иконки, то не беше чудо

Последна редакция: пт, 12 дек 2008, 01:44 от Aquariel

# 263
Добрютро, момичета!
Първо карам делово - Алокация, сложих снимка на Мартето за колажа, но не намирх опция, за да я надпиша. Ако знаеш как, моля те добави надпис.
Сисе, аз явно съм проспала това с имейлите и коледните картички. То аз тъй или инак не се справих с тази табличка с мерките и теглилките и до ден-днешен не успявам да вляза в нея... Благодаря за поканата, ама понеже вече времето напредна, ще ви пратя адреса си за следващата коледа  Laughing

Ванииван, не се притеснявай за Боби. Ако е в кондиция - храни се, весел е, няма Т, то тогава е излишно да оставаш в болницата само заради едни инхалации. Прави му ги вкъщи, слагай да ври вода със сода на котлона. Ако пък ще си по-спокойна, потърси и трето мнение.

Акварелче, честито ви трето зъбче. Мисля си дали на Габа не й е избил не кучешкия, а този преди него. С теди беше така - първо му се показаха двете долни зъбчета, а после отгоре едно, но не преден резец, а до него. Беше много смешен. Сега на Марта са се показали два отдолу, но са много криви нейните зъбаци, дано като порасната да се понаместят.

Хелън, прекрасна ви е елхичката - с две сини звездички отпред  Grinning Моето чаве не спира да се движи, ако реша да я снима (и не само тогази), затова от 5 пози една не е размазана, но пък на нея ще е обърната на другата страна, гледа надолу или знама ли и аз какво. Много е шевръклива. Тя също е нонстоп права, а краватчето няма нива. Залепено е за спалнята и вече два пъти я намирам на спаляната. Дано да не реши да изследва и от другата страна, че ще се пльосне на паркета  ooooh!

# 264
Добро утро! Хайде на кафето...

Хелънблонди, разкошна елхичка си имаш. А тези очи.... Grinning
Всички болни да оздравяват скорострелно.
Зъби и ние нямаме още. Но аз и не бързам...
И аз утре съм планирала да посетя русенския благотворителен базар на ДБМ. Но май ще вали , а те са на открито...

# 265
  ООООО Хелъъъъъън, искам я твойта щерка, ако ще турско да станеееее!!!!! Тъй че казвай какво да му стагам за чеиз на моя син и да идва да я взима!
Бъни.....да видиш хубуу ли е с туй кафе всяка сутрин  Mr. Green    bouquet
  Самуил седи прав, ама само ако някой го изправи, сам не може, ама лошото е, че все повече иска да седи така, а по някое време амортисьорите започват да изпускат и да се чупи в колената и много се нерви  Grinning.

# 266
Бъни.....да видиш хубуу ли е с туй кафе всяка сутрин  Mr. Green    bouquet

ех, чакам, чакам някой да ме отмени....обаче, вие много спите бе ейййййй! Whistling
Апропо, ти подготвяш ли нова тема, че тази отива към финализиране?!?

# 267
Емма, ти нали питаше има ли и други певци в отбора на априлчетата. Е, Марта много, ама наистина много писка. ЩЕ трябва да се науча най-накрая как се качва клипче в, за да ви покажа как пеем  ooooh!

# 268
Бъни, готова е новата тема, ама после ако някой има желание, може да ме отмени от "тежката" задача.......че аз еднолично завзех пазара на теми, а може да има някой скрит талант.....
Ох Тодоранче...то да беше пеене....ама той крещи, дере се като мечка, ръмжи и крещи....снощи бяхме семейно на пица и бяхме в една истинска зала за непушачи и беше много спокойно, даже от начало бяхме само тримцата, ама по едно време дойдоха едни трима батковци тип "Бабанки" и нашия дърт клюкарин като се обърна към тях и като се втренчи....мале имах чувството, че ще дойдат да ни хвърлят един тупаник. А това не стига, ами и като се развика туй ми ти дете.....изнесохме се набързо....абе въобще няма грам възпитание!!!

# 269
  • Popovo
Добро утро  bouquet
Бъни, мерси за кафенцето имам нужда от него.
Бънджи нямаме, исках но мъжът ми отказа да купим  Crossing Arms
Количката ни е хамър "Маг ингланд"- доволна съм за сега на лято ще му мисля за по лека.
Залъгалките ни са на Авент.
Нели84, през ден му избиха двете зъбчета на Гого.
Емма, и мен не ме грее новия закон за майчинство. С него или без пак съм със 220 лв. Дано другите ги хване закона.

Я да ви попитам нещо. На лактите на Георги кожата е грапава на пипане и леко зачервена. Док каза да мажа с Елоком, но ефекта е нулев. Наподобява лишеи. Сблъсквали ли сте се с нещо подобно? Нямаше да се притеснявам толкова, но снощи забелязах, че и  на крачетата му има на едно-две места. Разпространява се май.

Абе Емма, все се каня да ти кажа, че на Сумо очите са страхотни. Толкова са сини. Мечтата ми беше поне едно от децата ми да е със сини очи, но си остана само мечта.

Общи условия

Активация на акаунт