И в АПРИЛската дружина, бременна мама вече има!!!

• 23 998
  • 299
  •   1
Отговори
# 240
Мамчета, аз да ви кажа , че отпадам от Коледната среща за сега  Cry

Ходих днес при личната лекарка, защото ми се стори, че дишането на Боби не е много чисто. Тя след като ни прегледа ни изпрати пак в Александровска - според нея трябвало пак да ни приемат в болница, защото Боби не е здрав или по-точно не е доизлекуван и ни трябват още инхалации  Sad Веднага карам аз като луда към Александровска (одрах една кола по пътя, наистина карах като луда) - там няма жива душа на първия етаж, където приемат. На рецепцията телефон - звъннах в отделението, където всички ни помнят още и добре ни познават, представих се и от там изпратиха една женичка на рецепция, която трябва да търси дежурния лекар. Тая жена такъв скандал ми спретна, че не съм била чакала, ами съм звъняла по телефоните, да и създавам проблеми с колегите, че едва ли не не си стои на работното място.  Twisted Evil Много гадно ми стана - разплаках се.......
Егати отношението. Дойде най-младичката докторка - за жалост тя била дежурна....... Прегледа Боби и каза, че не е в негов интерес да влизаме в болница - не е толкова зле. Според нея Бронхиолита е заболяване, което отшумява за не по-малко от 20 дни, така, че било нормално на моменти да има по-грубо дишане..... За сега 5 дни Боби ще пие сиропче Винтолин на 6 часа. После - пак контролен преглед. На кой да вярвам и аз не знам - на личната ни лекарка, която е много добър специалист и има богат опит или на младата докторка, която обаче работи в специализирана клиника за такива заболявания......Щом са я избрали да бъде част от екипа, значи си разбира от раотата, какво като е млада и няма опит, нали всички са били млади някога  Rolling Eyes Пък щом младичката ни върна, къде да отидем? Какво ще кажете - да търся ли още мнения. И ако да, къде да ходим?Младата докторка каза, че нямало смисъл само да разкарвам детето по болници - пак егати отношението.......Направо съм в ужас.
Но както и да е, каза ми също в най-топлите часове да го извеждам за малко навън, но никакви контакти с хора и най-вече деца.

# 241
Привет от нас със Мони!
От много време не съм писала ,но това е ,защото бяхме при баба на Ботевград .Запознахме се с Bibobibo и сладката  Дари прекарахме си страхотно. newsm44Друго си е да се видиш на живо.Едвам успях тази тема да изчета и то на  бързо ,а другите мисля ,че е мисия невъзможна. newsm12.По въпроса за водата пием по 150мл.на ден +150мл.сок,а понякога и повече.
Количката ни е Jane slalom  доволна съм много от нея широка  с голями гуми,маневрена е и е сравнително лека.
Бънджи нямаме,но мисля ,че няма за кога да вземаме той няма никакво желание за скачане.Виж с проходилката обикаляме много и отива все където не трябва и се оглежда хитреца малък знае ,че не трябва и дебне.
Бибите са ни на Bibi 6+месеца  имаме и 0+ и се ползват всичките.
Vanyivan  дано се оправите бързо  и да няма болнички дечица.
Съжалявам ако е станал малко дълъг поста ми и благодаря за вниманието  bouquet

# 242
Ох Ванче миличка представям си какво ти е. Добре де звънни на личната и и кажи какво са ти казали от Александровска и я питай какво да правиш. Аз ако бях на твое място бих се допитала и бих се доверила на личната, защото тя познава Бобката по-добре. Кажи и че не сте за болница според лекарите там и дали има проблем да се лекувате в къщи, така или иначе (недай си Боже  Praynig) ако Бобката се влоши и почне да кашля пак, ще отидете право в болницата. Само ти казвам какво бих направила аз, все пак става дума за твоето дете и в никакъв случай не искам да ти казвам какво да правиш. Говори с мъжа си, той какво мисли? Много целувки на малкия сладкиш и съм сигурна че ще му мине, изглежда тоз бронхолит отшумява бавно  Peace

# 243
Vanyivan , кутията ти е пълна, затова тук пиша
 Защо не го заведеш в МЦ Детско здраве? Имат страница  ето- погледнах пулмолозите  -днес до 18 ч е д-р Райчева от детската клиника на Александровска. Аз съм ходила там На УНГ  и невролог без записване. Отиваш, прегледа е 30лв без направление.

# 244
Здравейте мами,
и ние сме в отбора на болничките, тамън на навършването на бебка на 8м и ми се разболя за 1 път..не е сериозно за сега-само хрема, имаше и малко температура, но вече не. доки каза, че сега имало някъв вирус, масово боли болни децата.
Иначе, какво да се похвалим..вече седим много добре и то с часове:)и се мъчим да ставаме, е, не става де.също така, проумя, че по-лесно става със сополите и помпата, когато не се върти, пищи и скача, а седи мирно и чака да свърша Simple Smile абе, мн е добро детето  Heart Eyes
Емма, то и при мен няма голяма разлика между парите сега и после, е, не съм съвсем като теб, ама почти.
Ваняиван, и аз мисля, че трябва пак да говориш с доки.. Simple Smile

# 245
Az si imam nai-krasivata elhi4ka!!!
Eto q:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=238830&pid=9343492

I natatak ima oste snimki...

Eto i moqta ukrasa (mnogo sam varzana va racete i hi4 ne sam dobar fotograf, ama...)
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=238830&pid=9343499 (i dai nadqsno...)

I da ne si pomislite, 4e u nas e o6etano - eto q cqlata 4ar6iq v dr ugul na staqta Joy
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=238830&pid=9343477

Celuvki - NABLUDAVAM VI!!!

bouquet  bouquet Hug

# 246
Vanyivan   вие с тея болести край нямате,по добре потърси още едно мение и дано най сетне се оправите напълно  Praynig

Искам да попитам нещо:Готовите каши който са с АМ вътре по количество което пише на тях стават доста рядки ( поне на ХИП са така),въпроса ми е могали да слагам повече отколкото пише и дали това е вредно за бебето  Thinking

helenblondy твоята елхичка е много сладка  Hug Hug Hug

# 247
  • Временно
Искам да попитам нещо:Готовите каши който са с АМ вътре по количество което пише на тях стават доста рядки ( поне на ХИП са така),въпроса ми е могали да слагам повече отколкото пише и дали това е вредно за бебето  Thinking

Аз не се съобразявам с упъванията.Слагам само необходимото количество вода и добавям каша,докато стане толкова гъста,колкото преценя,че трябва! Peace

Да се оплача и аз,че Сиана е с температура от 2 дена.Има и зачервено гърло.Никой вкъщи не е болен,не съм я извеждала и навън тези дни,затова съм по-склонна да мисля,че е заради зъбки това състояние,но все пак ми е притеснено.Слагам и свещички Ефералган и мажа гърлото с някакво приготвено в аптека лекарство,което доки ни изписа.Тя като ме види надвесена над нея с тампона и стиска уста,направо е ад и питах доки дали не можа по друг начин,каза да и капя с капкомера по 2 капки на езика.Иначе отказва да се храни от шишето,просто каквото и да и допра до устата я стиска.С много мъка успявам да я убедя,че това е храна.

# 248
Момичета ние в неделя мислим да отидем на Благотворителният Коледнен  базар на ДБМ, който ще е в МОЛ-а на Стамболийски. Само ви припомням, ако някой още няма достатъчно украса и картички, там може да си намери страхотни и уникални неща и в същото време да помогнем на някое детенце Wink
Ето примерно аз искам да се обзаведа с един такъв венец за масата - http://picasaweb.google.bg/borislava.doncheva/2008#5267044960530038530

ева стискам палци да не е нещо сериозно и да ви мине скоро  Hug

хЕленче много ти е хубава елхичката бе-  Heart Eyes

Току що набарах и 3тото ни зъбче, горе в ляво-кучешки (малко като вампирче )

Последна редакция: чт, 11 дек 2008, 20:12 от Aquariel

# 249
Здравейте! На нас ни избиха двата долни резци едновременно, днес бутам и ги видях как са пробили,след няколко дена ще се видят и двата.
Има ли някое друго дете дето са му избили и двата едновременно?

# 250
  • Добрич
Ей,Акварелче,ама много хубаво ми стана,защото този венец(и една камара други неща) ги е правила моя много близка и скъпа приятелка newsm51

И да снимаш после Габка със зъба.Рядко се случва да пробие толкова рано кучешкия.Реда на пробив е 1,2,4,тогава 3 ,5.

# 251
Уфф, момичета, извинявам се за дезинформацията Simple Smile

Сигурно сте прави за тез 410 дни, логично звучи  Embarassed

А иначе една майка може да прекъсне майчинството и после пак да се върне по закон доколкото знам  Thinking

Не пиша много напоследък защото търчим като гламави по зъболекари, лекари, багаж напоследък не сме стягали, а трябва  ooooh!

Иначе днес водих Алекс на консултация, вече е 10кг, 71см, голямо момче Simple Smile

Още е предимно на кърма, давам зеленчукови пюрета и каши. Сега ще включвам месно пюре  newsm78

Vanyivan, ох хайде да оздравявате, какво стана при вас  Sad

Целувки на всички  Heart Eyes

# 252
Привет! Искам да ви се оплача че съм с цепка на зърното... и писна ми вече! Освен това Ива все още дриска щом хапне нещо различно от моркови или картоф и морков на ХИПП! Възможно ли е да е от това което ям / май се увлякох по боба и кис. зеле Embarassed/ !

# 253
Вени, аз веднъж си позволих преди месец да изям две купи с боб и стана страшно: колики, дрискане. Така че напълно е възможно  Thinking

# 254
  • Бургас
Момичета, не съм писала отдавна, но да се включа на опашката Embarassed
В 315-те дни влизат трите болнични листа /45 дни преди раждане, този от болницата и последния от педиатъра - общо 135 дни и още 180 дни/. Моите изтичат на 02.01. и се чудя дали ще ме огрее newsm78, защото 01.01. и 02.01. са официални празници Thinking
Ванче, дано оздравее бързичко Боби Praynig
Акварелче, какво направихте Shocked - кучешки вече, а някои даже се отчаяхме, че ще видим зъбче Confused
Аз имам голям проблем с Дима - изправя се сама в кошарата и иска да стои само права. От два дни нито заспива там, нито седи да се заиграва, само изправена на решетките. Кошарата няма нива, страхувам се да я оставям сама в спалнята и ми е голям проблем нейната нова игра да се изправя при всяка възможност Tired
- ето, ако има лесно, ще стои така 24/7, заспива единствено в стола за хранене пред телевизора и я пренасям Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт