Ходих днес при личната лекарка, защото ми се стори, че дишането на Боби не е много чисто. Тя след като ни прегледа ни изпрати пак в Александровска - според нея трябвало пак да ни приемат в болница, защото Боби не е здрав или по-точно не е доизлекуван и ни трябват още инхалации

Егати отношението. Дойде най-младичката докторка - за жалост тя била дежурна....... Прегледа Боби и каза, че не е в негов интерес да влизаме в болница - не е толкова зле. Според нея Бронхиолита е заболяване, което отшумява за не по-малко от 20 дни, така, че било нормално на моменти да има по-грубо дишане..... За сега 5 дни Боби ще пие сиропче Винтолин на 6 часа. После - пак контролен преглед. На кой да вярвам и аз не знам - на личната ни лекарка, която е много добър специалист и има богат опит или на младата докторка, която обаче работи в специализирана клиника за такива заболявания......Щом са я избрали да бъде част от екипа, значи си разбира от раотата, какво като е млада и няма опит, нали всички са били млади някога

Но както и да е, каза ми също в най-топлите часове да го извеждам за малко навън, но никакви контакти с хора и най-вече деца.