Какво стана с играта с мечетата на Памперс?

• 58 334
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 135
момичета ще проверя из пикадилитата във Варна ако има ще пращам

# 136
 Хайде и аз да се наредя на опашката за карта  Praynig Ако някой ми изпрати ще се реванширам с мечки.

# 137
  • Плевен
Момичета, вчера търсих промоутърки в Метро-Плевен, но нямаше никой  Crossing Arms
Миналата година и аз благодарение на едно момиче тук успях да се сдобия с карта, а зарадвахме и близначките на приятелката ми с играчка, и тази година съм готова да върна жеста, ако успея да се снабдя с повече, ще помогна на някоя мама.

# 138
Днес минах през Кауфланд да питам не се ли чува кога ще има. От информацията ми казаха, че миналат година е било случайно това, че е имало при тях така че не се очаква тази година да имат карти.

# 139
  • Разград
Аз да кажа, че ще участват точките от кърпички и от пакетите Памперс. Съответно 1 и 3 точки. Както беше преди.

# 140
 А в картата пише ли от кога и до кога е играта?

# 141
  • ПРИ ЛЮБИМИТЕ ХОРА
Здравейте момичета!
И аз да се запиша в темичката.Миналата година неможах да се сдобия с карта, но да видим дали тази ще стане, че има доста мечета.Но малко се съмнявам, защото в нашият малък град все няма такива неща, а и миналата година като питах по нашите детски магазинчета ме гледаха доста старнно.

# 142
Здраейте, момичета!
Моля, ако някой знае от къде да се намери карта в Бургас, да сподели  Hug Hug Hug!
И аз изпуснах миналата година играта, поради липса на карта  Sad, дано тази се сдобия.

# 143
В Казанлък днес намерих карти, но ги даваха само ако си купиш пакет памперси. Дано не свършат докато отида утре  Praynig

# 144
 Преди малко се обаждах на фирмата Кавен Орбико. Оттам ми отговориха, че играта вече е започнала и карти  се разпространяват в големите детски специализирани магазини. В офиса нямат карти (исках оттам да си поръчам, а не да заангажирам някой да ми търси, но уви!). Момичета, ще разчитам на вас!!! Дадоха ми телефон, за да се обадя утре и със сигурност да ми кажат дали ще важат мечетата от Прима памперс, т.к. те не ги внасяли.

# 145
  • до Пловдив
 Peace Hug

# 146
Може ли някой да снима картата да я видим и ние новите  Sunglasses
И как стоят нещата с мечетата тази година и по колко точки или мечета искат за играчките,да знам колко ще ми тряват и колко ще ми останат за да си помагаме взаймно  Peace
Благодаря предворително за отговора  Heart Eyes Hug

# 147
  • у нас
Преди малко се обаждах на фирмата Кавен Орбико. Оттам ми отговориха, че играта вече е започнала и карти  се разпространяват в големите детски специализирани магазини. В офиса нямат карти (исках оттам да си поръчам, а не да заангажирам някой да ми търси, но уви!). Момичета, ще разчитам на вас!!! Дадоха ми телефон, за да се обадя утре и със сигурност да ми кажат дали ще важат мечетата от Прима памперс, т.к. те не ги внасяли.

е, добре, ама няма ли да има официална информация по въпроса или картите ще се раздават на свои хора Thinking

# 148
И кои са тези детски спец. магазини?

# 149
Един въпрос: имам малко бебче, а не знаех за тази игра. Може ли някой да ми даде повече инфо или да ми пусне линкче да се осведомя и аз??? Praynig
Благодаря предварително  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт