Какво стана с играта с мечетата на Памперс?

• 58 265
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 915
Вече са започнали да записват за карти Peace

# 916
Момичета, някой друг свързал ли се е ? Аз звънях няколко пъти , но след първия сигнал "свободно"  ми се включва сигнал "заето"  newsm78

# 917
Аз се свързах Party , но е много трудно. Постоянно дава заето.  Peace

# 918
Защо ли имам чувството, че не случайно дава заето Thinking
Звъня от 1 час и все заето ooooh!

# 919
Много хора звънят вероятно. Макар, че трябва да са чели в темата, за да знаят за тази възможност. Simple Smile

# 920
Този големия плик на Памперс (зеления) за какво е ? Картата трябва да я сложа в малкия и после малкия в големия ли ? Или нещо се бъркам  newsm78

# 921
Момичета, свързах се newsm44!
Бъдете по-упорити и ще се свържете!!!

# 922
Аз се свързах Party , но е много трудно. Постоянно дава заето.  Peace
Жената дори неми даде шанс да и кажа добър ден Grinning направо ме попита за адреса -каза очаквайте си картата по пощата и затвори.Сигурно телефона не престава да звъни #Crazy
Не им завиждам на телефониските

# 923
  • Банкя
Този големия плик на Памперс (зеления) за какво е ? Картата трябва да я сложа в малкия и после малкия в големия ли ? Или нещо се бъркам  newsm78
Не, изпращаш само малкия плик. На него попълваш адреса си като подател. Другият плик само събира всички промоционални листчета по играта. Peace

# 924
Не, изпращаш само малкия плик. На него попълваш адреса си като подател. Другият плик само събира всички промоционални листчета по играта. Peace

Благодяра   bouquet

# 925
Момичета, свързах се newsm44!
Бъдете по-упорити и ще се свържете!!!
     newsm44 newsm10

# 926
и аз се свързах трудно, но пък успях. поръчах си карта. успех на всички в играта.

# 927
  • София
аз имах късмета да се свържа от 1 път   Laughing

# 928
Записахме се за карта!!! Звъня  от 2 часа - все заето.....накрая пробих!!!!

Успех на всички  Peace!!!

# 929
кой беше номера

Общи условия

Активация на акаунт