Какво стана с играта с мечетата на Памперс?

• 58 249
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 945
И аз сега се прибирам от пощата. Пуснах прословутата карта, остава да чакаме  smile3508

# 946
Кога ли ще започнат да пращат играчките?И аз пуснах миналата седмица и чакам. Laughing

# 947
  • у нас

А после пак побърквация на телефонистките #Crazy-дали са получили писмата с мечоците

а може ли да се проверява? newsm78

# 948
пуснах картата с мечките. това май заприлича на лудост. сега да почакаме, че да видим ще имаме ли уокър или сме закъснели.  Thinking

# 949
И аз пуснах мечоците за уолкъра. Ще почакаме , пък ще видим. Crossing ArmsНе знам дали е лудост, на мен ми прилича на истерия. Mr. Green

Последна редакция: пн, 26 яну 2009, 17:27 от pra

# 950
  • Банкя
Не знам дали е лудост, на мен ми прилича на истерия. Mr. Green
Направо си е маниакално състояние... hahaha

# 951
  • Пловдив
Леле че сте бързи! Аз тепърва ще се снабдявам с карта, да не говорим че памперсоносителя още не е роден  Wink Май направо за догодина да се стягам.

# 952
  • София/Севлиево
Аз пък си прегледах мечоците и се оказа, че нямам нито един турски-даже памперсите с ластичета са си Active Baby и утре ще се обадя за карта.Пък ако не успея да се класирам за този път-остава за следващия Simple Smile

# 953
  • Русе

А после пак побърквация на телефонистките #Crazy-дали са получили писмата с мечоците

Аз днес питах женицата дали картата ми е пристигнала, но тя така светкавично ми отговори: да, че не ми се вярва да е проверила.
Иначе е много отчтива, при положение, че й звънят непрекъснато. Peace

# 954
Днес пуснах за уолкъра-препоръчано писамце,че миналата година някъде по трасето хвана маратонки и се затри.На тея в пощата #2gunfire им нямам вяра

да,мин.год. звънях на телефона и любезно ми казаха че не са го получили #Cussing out
иначе те питат за имената и адреса
dudley мисля,че ти е отговорила да за да те отсвири по-бързичко

# 955
  • Пловдив
И аз днес пуснах картата, но за жирафче Peace Дано уокърите стигнат за мамите, дето вече са изпратили поне, пък другите ще разчитаме на тях да кажат, ако свършат Wink Аз за всеки случай ще следя, ако успея да събера още мечоци и си попълня карта...
Момичета, днес в пощата, като пуснах писмото с обратна разписка и казах, че няма значение, че на плика пише, че се поемат пощенските разходи от Кеар дайрект, просто държа да е с обратна разписка, жената ми каза, че те и без това нямали договор тази година с Кеар дайрект и ако съм го пуснала без марка, пак щяло да ми го върнат евентуално  Rolling Eyes
Надявам се, че никой няма такива проблеми. Просто предупреждавам да питате, за да не ви "загубят" писмата.

# 956
  • София
Добре де като са изрязани мечките как се разбира дали са турски или не

Момичета я да ви питам правоъгълните мечета от пакетите на Памперси ги лепя от едната страна на картата ,а кръглите от кърпички от другата страна?

Последна редакция: пн, 26 яну 2009, 18:51 от slan4ogled

# 957
  • у нас
И аз днес пуснах картата, но за жирафче Peace Дано уокърите стигнат за мамите, дето вече са изпратили поне, пък другите ще разчитаме на тях да кажат, ако свършат Wink Аз за всеки случай ще следя, ако успея да събера още мечоци и си попълня карта...
Момичета, днес в пощата, като пуснах писмото с обратна разписка и казах, че няма значение, че на плика пише, че се поемат пощенските разходи от Кеар дайрект, просто държа да е с обратна разписка, жената ми каза, че те и без това нямали договор тази година с Кеар дайрект и ако съм го пуснала без марка, пак щяло да ми го върнат евентуално  Rolling Eyes
Надявам се, че никой няма такива проблеми. Просто предупреждавам да питате, за да не ви "загубят" писмата.

е, как да нямат договор? За какво е написано тогава това на плика?

# 958

Добре че го пуснах препоръчано (като се замисля препоръчано и с обратна разписка едно и също ли е  Blush)

# 959
Не е едно и също -аз го пратих -препоръчано с обратна разписка ,различи неща са ,но може и двете наведнъж-1,74 ми струваше.

Общи условия

Активация на акаунт