Какво стана с играта с мечетата на Памперс?

• 58 371
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Картата от къде са ти я дали? От някой по голям магазин като миналата година или от някой малко магазинче за дет.стоки

# 106
  • Варна
tania2007,
а мечетета от кърпичките участват ли?
успех в събирането  Peace

п.с. във Варна и вчера нямаше карти в Пикадили

# 107
  • София
Аз пък имам карта от миналата игра
дали ще важи
Днес ще минем през Пикадили да се огледаме за карти,с удоволствие бих взела един Улолкър,иначе другите ги имаме вече...

# 108
  • София
Аз пък имам карта от миналата игра
дали ще важи
Днес ще минем през Пикадили да се огледаме за карти,с удоволствие бих взела един Улолкър,иначе другите ги имаме вече...

няма да важи със сигурност.

# 109
Днес бях в Пикадили - Сити център, нямаше промоутърка с карти, нито по нещо беше указано, че ще има игра, както беше миналия път. Но пък памперсите бяха с ластик - пак от турските, но с ластик.
Моля мамите софиянки, да свирнат, ако се сдобият от някъде с карта! Praynig
Ако и аз засека някъде, моментално ще ви съобщя!

# 110
Днес бях в Пикадили - Сити център, нямаше промоутърка с карти, нито по нещо беше указано, че ще има игра, както беше миналия път. Но пък памперсите бяха с ластик - пак от турските, но с ластик.
Моля мамите софиянки, да свирнат, ако се сдобият от някъде с карта! Praynig
Ако и аз засека някъде, моментално ще ви съобщя!

# 111
  • София
И аз снощи ходих до Сити центъра и питах на информацията дали ще има промоутърки за играта на Памперс, но ми казаха, че за целият месец януари нямат в графика такава информация.  Казаха ми да проверя в другите хипермаркети.

# 112
Ето какво разбрах:
Тази година организатор на играта са Кавен Орбико (миналата не са били те). Естествено те ще раздават карти само в търговските обекти които зареждат. Но тъй като тяхната цена е доста висока, май няма много такива обекти. Големите супермаркети се снабдяват с памперси от други места и съответно в тях няма да има карти.
Явно тази година картите ще са кът.

# 113
Ето какво разбрах:
Тази година организатор на играта са Кавен Орбико (миналата не са били те). Естествено те ще раздават карти само в търговските обекти които зареждат. Но тъй като тяхната цена е доста висока, май няма много такива обекти. Големите супермаркети се снабдяват с памперси от други места и съответно в тях няма да има карти.
Явно тази година картите ще са кът.
АМАН!!!

# 114
Айде сега ново двайсет ooooh! И кои ли са техните магазини

# 115
  • у нас
и сега какво - трябва да ходим да си купуваме памперси на по-високи цени ли? Thinking И къде да ги търсим тези магазини  Crossing Arms

# 116
  • ВАРНА
В сайта на Кавен Орбико не намерих нищо за играта на Памперс.
Ако случайно или не, някой от Варна се сдобие с карта, моля да ни уведоми.  Praynig

# 117
И аз чакам с нетърпение да се сдобия с такава карта.

# 118
  • Там....където всичко е възможно ....
И аз,много ми хареса уолкъра,но едва ли ще успея да се сдобия с карта в дълбоката провинция Rolling Eyes

# 119
И аз,много ми хареса уолкъра,но едва ли ще успея да се сдобия с карта в дълбоката провинция Rolling Eyes

Така сме в провинцията, аз се точа на жирафа защото имаме уолкъра (Дядо Коледа ни го донесе  Mr. Green)

Общи условия

Активация на акаунт