Какво стана с играта с мечетата на Памперс?

• 58 327
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 150
Аман от тоя зор с Памперс игрите!!! Crossing Arms Винаги е било така, от първата игра до сега...Да се почувства човек толкова унизително, като че ли е последния изпаднал прошляк...Ползваме модели от балканската война, тичаме че ,,са пуснали от модела с ластиците еди къде си,,....Жалка история ooooh!

# 151
  • София
За мама lovd55

Играта се провежда за трета поредна година. Номерът с картите е все един и същ - намират се трудно, раздават се на определени места и информацията за тях идва след като вече не се раздават (дано да ме разбра).  Събират се мечетата, които са на пакетите с памперси. Има мечета и на пакетите с мокри кърпички. Ако си обърнала внимание на пакетите с памперси мечетата са в правоъгълничета и са по две на пакет, а на кърпичките има по едно мече в кръгче. Мечетата от памперси носят 3 точки (т.е. от пакет памперси имаш 6 точки), а мечетата от кърпичките носят 1 точка. И така събираш, събираш и после ти трябва една прословута карта и плик, за да ги пратиш и да си получиш играчката, но тук идва проблемът - картите ги раздават на специални места и те са тайна  Sad  За играчките: прозрачна пластмасова сфера с вода и плуващо пате - 18 точки; играчки, които са под формата на животинче (коте, мишка и куче) и като дръпнеш връвчица издават звук и вибрират- 36 точки; жираф с кухо тяло и вътре се пускат едни кубчета и пее - 60 точки. Това бяха миналата година, а сега разбрах, че има и играчка за прохождане - 90 точки. Дано съм ти написала всичко и дано да съм ти била полезна. Ако искаш да питаш и друго смело питай.

# 152
  • София
Преди малко се връщам от Била,и там нищо незнаеха,но жената която питах беше много любезна и поразпита насам -натам и ми каза да си пазя касовата бележка и като пуснат картите да тичам да си взема Simple Smile

# 153
Аман от тоя зор с Памперс игрите!!! Crossing Arms Винаги е било така, от първата игра до сега...Да се почувства човек толкова унизително, като че ли е последния изпаднал прошляк...Ползваме модели от балканската война, тичаме че ,,са пуснали от модела с ластиците еди къде си,,....Жалка история ooooh!
Абсолютно подкрепям!!! newsm10

# 154
 Rolling Eyes   а защо и вие се редите за инфо  Thinking  като е толкова унизително

# 155
Момичета, тази игра няма да се провежда в Билла или Метро, т.е. те няма да разполагат с пликове. Миналата седмица случайно в един детски магазин попаднах на дистрибутора, който носеше пликовете за играта. Той каза че тази година ще е в определени детски магазини. Магазина за който знам със сигурност в Пловдив че има карти е м-н Штъркел. Ако и във вашите градове има проверете в него. Като ида другия път ще поразпитам, но едва ли продавачките ще знаят къде другаде има. Ако искате да ги питам нещо конкретно, кажете  Simple Smile

# 156
Rolling Eyes   а защо и вие се редите за инфо  Thinking  като е толкова унизително
Момичето ти го е написало. И забележи - не се редя за инфо, няма как да стане просто...

# 157
  • Варна
В Пикадили нищо не знаят за игра и карти...

# 158
  • София
Утре ще мина през Щъркел

# 159
  • into the blue
Записвам се да следя темата за повече инфо относно картите.  Blush

# 160
А някой който живее близо до Штъркела в София дали ще може да провери? Аз ще се опитам да отида до Пигис хаус, той би трябвало да е от специализираните детски магазини.

# 161
А някой който живее близо до Штъркела в София дали ще може да провери? Аз ще се опитам да отида до Пигис хаус, той би трябвало да е от специализираните детски магазини.
Не си прави труда, от доста време там не зареждат нито храни, нито памперси, което автоматично означава, че няма да има карти.

# 162
За Пигиса ли говориш, защото наистина не съм ходила от около два месеца, но съм купувала и пюрета и памперси от там

# 163
Да, вече не продават.

# 164
  • Sofia
Записвам се да следя темата. Имам и едно питане различната големина пампи различен брой точки ли носят т.е. 3-ка по 3 точки от мече, 4-ка по 4 точки от мече?

Общи условия

Активация на акаунт