Какво стана с играта с мечетата на Памперс?

• 58 266
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 840
Хм, прочетох, намерих един телефон по-назад из страничките-ще се обадя , пък ще видим какво ще ми кажат  Thinking
А това за турските и другите мечета-изобщо не съм видяла надпиди около тях, а последните 2 опаковки си ги купих от Кауфланд и са много хубави-с ластичета и като че ли са по-удобни на малкия.

Точно тези с ластичетата са турските и наистина са много по-удобни от другите. Аз пък нарочно съм търсила специално от тях да купувам и почти всичките ми събрани мечета в момента са от тях  Rolling Eyes

# 841
аз да ви питам имам мечета на които пише 4 37 и 4 36 и също от 5 номер пише на едните 31 а на другите 32 важат ли всичките и защо са различни някои знае ли
Върни се и прочети един пост преди твоя!!!

# 842
Няма никакво значение! Бройката полазва единствено броя на памперсите на един ред в съответния пакет. Колко големи пакети ще купуваш си е твоя работа, едно мече от памперси си е все 3 точки. Peace

По мое мнение това си е крайно неравностойно Thinking

И без това качеството на пелените им напоследък е много лошо,та трябва да мислят как да си ги продават все пак Mr. Green

# 843
  • София
Хм, прочетох, намерих един телефон по-назад из страничките-ще се обадя , пък ще видим какво ще ми кажат  Thinking
А това за турските и другите мечета-изобщо не съм видяла надпиди около тях, а последните 2 опаковки си ги купих от Кауфланд и са много хубави-с ластичета и като че ли са по-удобни на малкия.

Точно тези с ластичетата са турските и наистина са много по-удобни от другите. Аз пък нарочно съм търсила специално от тях да купувам и почти всичките ми събрани мечета в момента са от тях  Rolling Eyes

Няма да се съглася! Ние ползваме с ластичета от около 3 месеца, но на тях си пише active baby, а не aktif bebek, както бяха писали по-напред в темата, че пише на опаковките на турските!

# 844
  • Банкя

Аз купувам от Кауфланд и са с ластици. Не съм проверявала, къде са произведени, но определено при мечето пише Active Baby, а не на турски, така че не може да се хване разлика. Peace
Няма никакво значение! Бройката полазва единствено броя на памперсите на един ред в съответния пакет. Колко големи пакети ще купуваш си е твоя работа, едно мече от памперси си е все 3 точки. Peace

По мое мнение това си е крайно неравностойно Thinking
Ако смяташ, че е неравностойно, значи смяташ, че тези с по-голямата бройка, трябва да са по-облагодетелствени. А това значи само майките на малки бебета, защото в 1, 2 и 3 има по най-много бройки в пакет. Според мен не е правилно да се прави разлика, щом цената на максипакета е еднаква, независимо от размера. Peace

# 845
....
Ако смяташ, че е неравностойно, значи смяташ, че тези с по-голямата бройка, трябва да са по-облагодетелствени. А това значи само майките на малки бебета, защото в 1, 2 и 3 има по най-много бройки в пакет. Според мен не е правилно да се прави разлика, щом цената на максипакета е еднаква, независимо от размера. Peace
Естествено,че е неравностойно...не би трябвало да се приравняват мечета за едно от които е платено 15лв,а за другото е платено 5лв /да уточня,че не знам коя е най-малката разфасовка/!!!
Има вариянт при който организаторите все пак обръщат внимание...и аз съм сигурна,че е така Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 846
 Размерът и бройките нямат значение в играта. Ако пакетът е малък на него има само едно мече.

# 847
  • Банкя
И аз не съм сигурна, как точно са по-малките разфасовки, но знам, че на тази, която е горе долу колкото половин макси-пакет има само по 1 мече.
Например при най-малките пликчета с кърпички изобщо няма мече, така че, ако изобщо има по-малка разфасовка памперси (по-малка от такава с 1 мече), то на нея не би следвало да има такова. Peace

# 848
Пожелавам успех на всички и всяко детенце да получи играчката която иска Simple Smile

# 849
  • София
пакетите, на които пампитата са на 1 ред имат едно мече, тези на които са на 2 реда подредени вътре в пакета - 2 мечета...
Те това и показват меците - 1 ред памперси, а вътре е номера на бройката  пелени в реда....Wink
1 мече винаги си е 3 точки, независимо от това какъв пакет е.
Колкото до турси и БГ - щом се продават на територията на страната би трябвало всички да участват в играта.

# 850
 aktif bebek продават ли се в България? Поне аз не съм виждала. В нашите магазини купувам само active baby, някои размери са турски, но участват в играта.
С  aktif bebek според мен рискувате да не получите желаната играчка.

# 851
  • у нас
aktif bebek продават ли се в България? Поне аз не съм виждала.

Да продават се.

# 852
aktif bebek продават ли се в България? Поне аз не съм виждала. В нашите магазини купувам само active baby, някои размери са турски, но участват в играта.
С  aktif bebek според мен рискувате да не получите желаната играчка.
Да продават!И според мен не е никак честно да не участват,тъй както както писах преди няколко дни в нашия град 90% от магазините продават от тях!

# 853
 Ами тогава е редно да участват и те.
Доколкото разбирам са по-евтини и хубави. В нашия град обаче не продават такива, карти също не дават. И това, ако не е избирателност.
Някой може ли да покаже как изглеждат  aktif bebek?
Ако меците са еднакви  ги подстригвате старателно т.е махате им надписа и  ги пращате. Нали на картата е нарисувана само мечка?

Последна редакция: пт, 23 яну 2009, 14:20 от Елия

# 854
  • София
След като се продават на територията на БГ би следвало да участват....по логика де....а в ПГ какво отговориха на това...

Общи условия

Активация на акаунт