Какво стана с играта с мечетата на Памперс?

• 58 258
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 855
  • София

Някой може ли да покаже как изглеждат  aktif bebek?

а това са мечетата

Май отговарят на всеки различно - на едни - НЕ може, на други - може, но да са 2-4 мечета...

# 856
InaD, благодаря за снимката. Наистина за пръв път виждам такива, но са си Памперс. Защо пък да не участват, щом се продават на територията на България?

# 857
  • София
Pampers са си, но ги внася май друга фирма, не тази която се води официалния вносител и организатор на играта

# 858
Наистина за пръв път виждам такива, но са си Памперс. Защо пък да не участват, щом се продават на територията на България?
Защото турските актиф бебек се внасят нелегално в България, не са за българският пазар и не се внасят от официалните вносители - така ми каза шефката на един бебешки магазин

# 859
 При това положение наистина рискувате да не получите желаната играчка.

# 860
  • Разград
Аз днес си пуснах писмото препоръчано. Имам и от двата вида мечета, преобладават active baby. Дано да получим играчката за малкия.  fingerscrossed

# 861
Аз днес си пуснах писмото препоръчано. Имам и от двата вида мечета, преобладават active baby. Дано да получим играчката за малкия.  fingerscrossed
Стискам палци

# 862
  • София
Привет момичета, сега ви открих, не знаех че е почнала новата игра  Embarassed. Звъннах в Щтъркел - в София и ми казаха, че нямат карти, защото имало проблем нещо с играта. Какво ще правим с тия карти от къде ще ги взимаме просто не зная.
Някой ако има инфо в Надежда и околността къде има карти нека да сподели  Praynig.

# 863
това са глупости и тези от Проктър много добре го знаят
и продуктите на Крафт се внасят от официалния представител и от Алпина, но в промоциите с опаковките на шоколади не те задължават да си ги купуваш само от магазините, зареждащи от дистрибуторите на Крафт  ooooh! мога ли да тръгна да питам от кой точно си зареждат памперсите в дадения магазин
да направят нещо тогава да не се разпространяват на бг пазара- конкурентен продукт, конкурентна цена, не само да искат от нас да сме лоялни
ние дефакто сме си лояни, ама не към Кавен Орбико, към Проктър и Гембъл

# 864
Привет момичета, сега ви открих, не знаех че е почнала новата игра  Embarassed. Звъннах в Щтъркел - в София и ми казаха, че нямат карти, защото имало проблем нещо с играта. Какво ще правим с тия карти от къде ще ги взимаме просто не зная.
Някой ако има инфо в Надежда и околността къде има карти нека да сподели  Praynig.
http://www.pgbalkans.com/bu/pampers_loyalty_reg.asp
Ето адреса там има тел. на който да се обадиш за карта

# 865
  • София
http://www.pgbalkans.com/bu/pampers_loyalty_reg.asp
Ето адреса там има тел. на който да се обадиш за карта
Благодаря ти, но тук прочетох, че след 26 януари ще пращат карти, тоест дали ще пращат и на частни лица  ooooh! ooooh! newsm78.

# 866
обадете се....а дали ще има за всички карти незнам...все заето дава  Peace малко соленко ще им излеза да изпращат на толкова много хора...

# 867
обадете се....а дали ще има за всички карти незнам...все заето дава  Peace малко соленко ще им излеза да изпращат на толкова много хора...
Колко много хора Simple Smile
Едва ли повече от 20-30 човека от форума Simple Smile Които са разбрали, че има и такава опция..
Да не мислите, че истерията по играта я има някъде, освен тук  Laughing
Доста майки с бебета познавам, е не са и чували нито за тази, нито за миналите игри.. Simple Smile

# 868
Моите дружки си нямат нет и изобщо не знаеха за играта, аз ги осведомявам за всичко

# 869
  • София
Хм от раз се свързах с тях. От 26 правят записване по телефона и ще я изпратят на дадения от мен адрес. Нямало проблем, че съм частно лице, а не фирма.  И друго - от 10,30 им било работното време.

Общи условия

Активация на акаунт