Какво стана с играта с мечетата на Памперс?

• 58 267
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 870
това са глупости и тези от Проктър много добре го знаят
и продуктите на Крафт се внасят от официалния представител и от Алпина, но в промоциите с опаковките на шоколади не те задължават да си ги купуваш само от магазините, зареждащи от дистрибуторите на Крафт  ooooh! мога ли да тръгна да питам от кой точно си зареждат памперсите в дадения магазин
да направят нещо тогава да не се разпространяват на бг пазара- конкурентен продукт, конкурентна цена, не само да искат от нас да сме лоялни
ние дефакто сме си лояни, ама не към Кавен Орбико, към Проктър и Гембъл

Да,ама от Проктър и Гембъл на мен ми казаха,че може турски мечета ама ако са малко на бр.

И не е вярно че тези турските се внасяли незаконно,тъй като в този магазин където аз питах един и същ доставчик им донася и турските и тези другите!

# 871
Да,ама от Проктър и Гембъл на мен ми казаха,че може турски мечета ама ако са малко на бр.

И не е вярно че тези турските се внасяли незаконно,тъй като в този магазин където аз питах един и същ доставчик им донася и турските и тези другите!
Доставчик е едно, вносител съвсем друго Simple Smile Доставчици бол.. вече имам чувството, че са повече от магазините  Crazy
И аз мога да съм ти доставчик  Mr. Green
Вносителите обикновено се броят на пръсти  Peace
Освен, ако не си ги карат с буса всяка седмица по 50 пакета.. Но това не е сериозно  Wink

# 872
а дали ще е нахално да поискам да ми  изпратят 2 карти, нали имаме право да участваме по 2 пъти? Някой пробвал ли е?

# 873
Споко, не се хабете, аз ще пратя само турски и после ще ви кажа какъв е резултата  Wink Е, ако си намеря карта, де  Mr. Green

# 874
  • Plovdiv
Трябват ми още само 8 мечки. Моля, дайте едно рамо  Praynig

# 875
  • София
а дали ще е нахално да поискам да ми  изпратят 2 карти, нали имаме право да участваме по 2 пъти? Някой пробвал ли е?
Ми за две карти се съмнявам, но ако се обадиш два пъти и дадеш различен адрес (я на някой познат, или пък служебния ти адрес) мисля, че едва ли ще има проблем  Peace.
http://www.jabcheta.com/jstore/  а този сайт защо е пуснат ???

# 876
значи пак за София. Момичета, а нещо за Плевен чували ли сте? Някой да знае къде в Плевен има, даже и срещу покупка?

# 877
в Плевен като питаш за карта по магазинчета и аптеки се правят на гръмнати,че не знаят нищо #2gunfire

# 878
зад ''Астория''в едно гаражно магазинче към Старата главна  един мустакат чичко каза,че бил получил но ги разграбили майките ,като всяка взимала по 10-15миналата седмица.това го разправя на всички,които питат.Колко е вярно е отделен въпрос.В ''Санита''вчера се наканили да си заявят на доставчиците. #Crazy

# 879
Здравейте, и аз тази седмица пратих писмо за играчка.По нагоре четах, че доста мами са пратили вече,а на някой случайно да са му пратили играчката вече? Simple Smile

# 880
И аз пратих днес за уокър ,надявам се да дойде .

А за мустакатия чичко -въобще не му вярвам ,просто иска да ходим по-често в магазина и да проверяваме hahaha.

# 881

Доставчик е едно, вносител съвсем друго Simple Smile Доставчици бол.. вече имам чувството, че са повече от магазините  Crazy
И аз мога да съм ти доставчик  Mr. Green
Вносителите обикновено се броят на пръсти  Peace
Освен, ако не си ги карат с буса всяка седмица по 50 пакета.. Но това не е сериозно  Wink
Така де,не се замислих съвсем като го написах.Идеята ми беше че в магазина продавачката ми обясни,как получавала част от турските съвсем законно... Нещо от сорта!Както и да е!Въобще не ме касае законно или не.След като се продават на българския пазар и са Pampers и имат мечоци,би трябвало да могат да участват или след кото не може да си го напишат в условията.Има мами които не влизат във форумите и няма откъде да разберат че не можело турски мечета!

# 882
Трябват ми още само 8 мечки. Моля, дайте едно рамо  Praynig
Не се шашкай мила.Играта тепърва започва все ще успее да ги събереш!

# 883
Добре де а "Let's Go" участват ли?
И последно на никой май не му е ясно дали може да се сложат 2-3 турски мечета, като звъним все различно казват #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 884
Добре де а "Let's Go" участват ли?
И последно на никой май не му е ясно дали може да се сложат 2-3 турски мечета, като звъним все различно казват #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Участват, така пише в условията. И аз се чудех, защото им ползваме и гащите на тези мошеници.

Общи условия

Активация на акаунт