102ра немска тема

• 18 657
  • 307
  •   0
Отговори
# 90
MиШенце, да е леко и беzпроблемно, радвай се 4е среЩата с малката Коледна елфа предстои  Hug

# 91
честит имен ден на всички Анита и Янита  Simple Smile
Да сте живи и здрави!

Сбъдваща, леко раждане!

# 92
Сбъдваща, леко раждане! Hug Ще получиш най-хубавия подарък за коледа! Значи много си слушала тази година!  Wink

# 93
  • в сърцето на един мъж...
Сбъдваща, леко раждане и чакаме вести за Коледната фея!

# 94
  • Германия
Сбъдваща, дано да мине леко и безпролемно!

# 95
Сбъдваща, успех! Да знаеш, че боли повече от нормалното и става много бързо, ако хване още от първото хапче дикиш! Стискам палци!  Hug Peace

# 96
Сбъдващата, но и Ми6ка - леко, безпроблемно и бързо раждане и скоро ви чакаме с бебоците в темата. Hug

# 97
Като гледам трябва да променим плановете - Карлсруе в неделя и дружно посещение на Сбъдващата и новото бебе Wink Тя да си избере преди или след виното да й се появим  Mr. Green

# 98
  • MUC
Честито на именниците!
Сбъдваща, стискаме палци!

Мен за срещата не ме бройте, не мога да мръдна от Мюнхен до 24-ти, когато летим за БГ.

Мата кво разправяше, багаж ли събира? Тука от утре го дават с леки снеговалежи, значи може наистина да се прибере.  Laughing

# 99
Сбъдваща, леко раждане и от мен, ще чакам добри вести Hug
Мишке, ти стискай краката и не се подавай на лоши настроения. Мъжете са си мъже, но беz тях не може.
Утре съм на фриzьор (бях се zарекла, че до лятото няма да се подстригвам). Тоzи много го хвалят да видим Thinking

# 100
Момичета имам огромна молба към вас , като искрено се надявам да ми помогнете. Спечелих едни маратонки за голямата ми дъщеря от немския ибей , но не съм погледнала , че немога да платя през Пейпал . Жената ми е написала банковата си сметка , за да и преведа парите там , нямала Пейпал регистрация  ....Попитах в 3 банки за такъв превод ми искат 20 евро .... , а маратонките заедно с доставката до Бя ми са 10 евро. Та молбата ми е ако някоя от вас се смили и бъде така добра да ми помогне и да плати вместо мен . Естествено първо аз ще преведа нужните парички в нейна сметка , но в Бя или през Пейпал  . Благодаря ви предварително и ме изинет , че така нахълтвам в темичката ви   bouquet  bouquet  bouquet

# 101
здравейте на немска земя съм си, жива и здрава. Нямам за сега net. Минавам само да кажа привет. Леко и безпроблем на раждащите.
Сега прочетох за Марти, просто не мога да пиша повече Cry

# 102
Мацки, и аз се сбогувам временно с вас.

Утре в осем ме искат в клиниката. Ще пада големият чук. Като гледам и прогнозите на Сбъдваща - утре ще е Денят на мишлетата.

Стискайте палци и до скоро!

# 103
Мишке, явно и ти много си слушала  Wink . Така че леко раждане и дано мъв ти се кротне! Laughing

# 104
  • UK
Успех и късмет на всички, които се нуждаят от него утре. Аз си лягам след един доволно ползотворен ден. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт