Отговори
# 135
Aлекс, да е жива и  здрава! Да продължава да се бори душичката и скоро да зарадва мама и тати в къщи!

Амбър,  Praynig Praynig Praynig!

Честит празник на всички именници!

# 136
Може да ви се стори несериозно,но на 12.12 хороскопа е меко казано отвратителен,има поне 10 аспекта на планетите който предвещават кофти неща.Аз съм любител астролог и затова се допитах до форум по астрология и те единодушно ме посъветваха ако мога да избегна този ден,на всичкото отгоре е и пълнолуние. Естествено ако бебчо избере да излиза тогава да е жив и здрав,той си го е избрал но аз като знам какъв е хороскопа предпочитам да не избирам такъв ден за раждането му(затова се и молех той сам да тръгне в деня в който той си иска,а не в който лекаря му е удобно).Затова мисля ако утре ми направят изследвания и всичко е ок да искам веднага в други ден да е операцията,на 11.Естествено мамчета,най важното е бебо да ни е жив и здрав и това трябва да е водещото при избора ви,а не хороскопа,но ако имате възможност сменете датата за секцио.

# 137
  • Пловдив
Честит имен ден на всички  с името Ана!  bouquet

Честито и на малката Алекс!Нека всичко около нея се развива благополучно и скоро си е с мама и тати в къщи!Ники ,много кураж ! Hug Hug

# 138
Честит 3-ти месец на Aлекс, да е жива и  здрава!  Praynig Praynig Praynig

Амбър,    Hug Praynig

Честит празник на всички именници!   bouquet

ЕСЕС не се притеснявай толкова. Говори с лекарите, може и един ден по-рано да ти направят секцио. Явно прогнозите за 11-ти са хубави. Важното е всичко с теб и бебче да е наред! С теб сме! УСПЕХ!!!

Кика, взела съм ти онова кремче от 2 седмици  Embarassed Само не знам как ще се видим да ти го дам. Ако искаш пиши ми на лични.

# 139
  • София
Честито бебче Никола на Tsveta_pile и гордия татко! Да ви е жив и здрав и много да ви радва!

Честит имен ден на всички именници днес!

Амбър, стискаме ти палци! newsm10

Късмет и на bg_desi i Didi*, надявам се днес да ни пишете преди да тръгнете за болницата!

На Алекс честити 3 месеца, нека да е все така борбена и скоро вече да се прибере у дома с мама и тати!

# 140
ЧЕСТИТИ 3 МЕСЕЦА НА АЛЕКС! НЕКА БЪДЕ ВСЕ ТАКА БОРБЕНА И МНОГО СКОРО ДА СЕ ГУШКАТ С МАМА И ТАТИ В КЪЩИ!  Praynig

# 141
  • Бургас
Честити нови бебчовци!
Стискам палци на Алекс Praynig

Ние още сме си в комплект. Мъжа ми се бъзика, че бебето било умно и при тая криза му се седяло на топличко Laughing

Иначе и аз снощи имах контракции, ако това са били. Не ме болеше, просто корема ми става на камък през около 30 мин. и седи така около минута. Ама днес няма нищо. И от 2 дена е по-ленив бебчо, може би му е тясно вече. Снощи ставах само веднъж и се наспах като хората. Не ми се беше случвало поне от седмица.

Ако се следи акушерския метод за определяне на термина и се прибавят 7 дни и се извадят 3 месеца ми се получава термин 10.12. УЗ през цялата бременност ми изкарваше термин 11-12.12, а по едни търкалца докторката ми изкара термин 8.12 и него си записа в документите. Значи излиза, че до петък ще се ражда или да чакам най-много до 17.12

# 142
  • Пловдив
Честит син Никола на мама Цвета! Да ви е жив и здрав !  bouquet  bouquet  bouquet

Честити три месеца на борбената Алекс   bouquet!Да е жива и здрава и скоро да се гушката с мама и тати  Hug!

Късмет на Диди  Деси Зиги и Амбър  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover!

Честит имен ден на всички именници   bouquet !

# 143
Честит бебок на Цвета пиле! Да е жив и здрав и да бъде много ученолюбив студент  smile3525

Амбър, късмет и от мен!  Hug

Честит имен ден на всички, които празнуват днес!   bouquet

Честити три месечинки на Алекс! Господ да  е с нея, да й помага и закриля  Praynig Heart Eyes

# 144
  • Варна
Съжалявам, че така нахлувам в темичката ви, но исках с радост да ви съобщя че мама Амбър  роди преди малко Бебе Георги  3300 кг и 51 см, много е щастлива. Операцията е минала Ок и тя се чувства добре, даже вече го  е кърмила Wink Да и е живо и здраво момченцето   bouquet

# 145
Честито на Амбър! Да е жив и здрав Георги!

# 146
Лелеее  Hug браво на Амбър,жив и здрав Георги   bouquet  bouquet  bouquet
Много се вълнувам момичетаааа и аз утре отивам и до 1-2 дни ще си имам бебчееее

# 147
Честито бебе Георги на мама Амбър и на щатливият татко!!!!Да расте здраво,умно и щастливо дете и много да ги радва.Бързо възтановяване!!!
Eses,успех!!!И твоя ден наближава!!!  Hug

# 148
Честито на Амбър! Да е жив и здрав, ящен и послушен малкия Георги!

Честит имен ден на abel и другите празнуващи!  bouquet

Есес, щом си любител би трябвало да знаеш, че астрологични прогнози за бебета не се правят, а хороскоп се прави най-рано след 6-ят месец от рождението. Не го мисли много. Hug

# 149
  • Пловдив
Честито бебе на мама Амбър!Нека малкия Георги расте здраво и силно дете!

Общи условия

Активация на акаунт