Движение на българските майки Русе - 7

• 15 741
  • 329
  •   1
Отговори
# 105
Буми,права си,днес ще я сложим на по-видно място. Peace

# 106
извинете за спама- Дидка- заекът от аватара ти е в устата на дъщеря ми  Laughing Laughing Laughing Laughing
с какво е пълен и ще се деформира ли, ако го изпера?

# 107
Ей,много ме зарадва, да знаеш! Heart Eyes
Преждата е бебешка ,акрилна.Пълен е с вата ,от която се правят олекотените завивки.Трябва само с очичките да внимаваш. WinkБи трябвало да няма проблеми с прането.

# 108
  • В море от любов
Oooo и ние си имаме зайо Heart Eyes, а калинките са просто страхотни, цяла нощ малката е спала с тях Heart Eyes
Забравих само снежен човек да взема, ако още има непременно ще го взема и гъсеничката забравих Mr. Green
Страхотни са нещата  bouquet

# 109
Успех на първата смяна  Peace,ще се видим на обяд.

Джаста  ако има ,трябват ми три "филийки",донеси ги като идваш. Hug

# 110
Стискам палци за хубаво време и върволица от клиенти, склонни да похарчат някой лев Laughing
Искаме още снимки от базара  Hug please

# 111
 Embarassed  аз имам снимки,обаче батериите ми се зареждат,ако успея до обяд да кача ще свиркам,ако не като се върна от смяна ще направя всичко възможно. Peace

# 112
  • Русе
Много се зарадвах на успеха вчера, айде днес да е поне двоен.Ще се видим втора смяна!

# 113
Русе, успешен базар ви желая!

Много коледни базарски усмивки и много купувачи!

bouquet  bouquet  bouquet

# 114
Момичета, много се радвам за успешният ви старт и нека бързо разпродадете останалата стока Praynig Видин ви стиска палци Hug

# 115
Стоката застрашително намалява...
Вземам глътка въздух и сядам да плета. #Crazy

# 116
Стоката застрашително намалява...
Вземам глътка въздух и сядам да плета. #Crazy

Да, така е...
С радост констатирах малко по-рано днес, че интересът към вашата "продукция" е огромен. Тъкмо се чудех дали ще намеря лесно павилион № 30, когато зърнах навалица повече от обичайната пред един от всичките павилиони и това разбира се беше нашия. Наложи се доста да почакам докато ми дойде ред, за да разгледам и се сдобия с някои красоти.
Ами само мога да кажа ЕВАЛА   bouquet  bouquet  bouquet
Момичета, поздравления още веднъж за труда, ентусиазма, творчеството, усмивките ви Laughing

# 117
Дидк@ искам заек, вчера докато се чудех и днес сигурно е продеден!

Момичета оставете и за нас утре рещичко да продадем Simple Smile

# 118
  • Русе
Днес оборота върви долу-горе както вчера поне до 14ч. докато бях там дано и в следобедните часове да  има много клиенти.

# 119
Отчет от обедната смяна - продажбите вървят наистина много добре, прави ми впачетление,че дребните нещица май се позастояват,много търсени са плетивата на Дидка,останаха 4-5 калинки,1 костенурка,и 3-4 охлювчета.Ще ви покажа после как тя се труди на място и топли топли отиват в кутията  hahaha.Венците също много намаляха,шишетата и чашите,хората определено оценяват хубавите неща,макар че повечето са май от наши хора закупени  Wink.
При първа възможност ще кача снимките,но сега да обърна малко внимание на дребната.
Успех на вечерната смяна,очакваме с нетърпение отчета  Hug

Общи условия

Активация на акаунт