Движение на българските майки Русе - 7

• 15 777
  • 329
  •   1
Отговори
# 135
БРАВО момичета  Hug Невероятни сте   bouquet

Успешен старт дадохте на цялата кампания

Пожелавам ви повече подажби идните дни, пълна каса с парички и много усмихнати дечица  Hug
... и дано времето е с вас  Praynig

ПОЗДРАВЛЕНИЯ и УСПЕХ !  Heart Eyes

# 136
Утре да не стане  umbrella Че като слушах прогнозата за времето.

И аз забелязах,че дреболийките стоят,според мен е защото по-големите неща са уникално красиви Hug

Днес едно момиче също предложи да ни донесе няколко неща изработени от нея.

Джаста взех си онази бутилка с мацката,не можах да и устоя Mr. Green Невероятна е просто.
Реших да я подаря на мъжа ми за Коледа.

Който я е пропуснал Mr. Green мога само да му я снимам.

П.С. Не е много по темата,но да попитам-моля ви ако някоя от вас скоро прави поръчка за Редут да ми пише,харесала съм нещо спешно!

Последна редакция: сб, 13 дек 2008, 08:51 от EASpirit

# 137
Направих 1 зайче и 2 костенурки,ще гледам следобяд като заспи малката ,да ви ги донеса. А ако някой от Възраждане ще ходи до центъра мога да го ползвам за куриер.

# 138
  • Русе
Дидка, аз ще ходя следобед.
Аз съм в Цветница, но точно преди да тръгна към базара ще бъда около университета (дългия блок преди барчетата)

# 139
Ще ти е удобно ли да ми презвъниш като стигнеш пред централния вход на у-ще Възраждане?Щото съм сама с 2-те деца.Аз ще скокна да ти ги дам.И горе -долу към колко часа ще е?

# 140
Дидка, аз искам зайче  Praynig

Браво момичета, вчера също е било добре. Дано днес и наполовината се продаде, че с това време  ooooh!
късмет

# 141
  • Русе
Сега се връщам сцепихме се от студ днес там времето е ужасно и вали и духа на всичко отгоре и хора няма по улиците.Продадохме някои неща, но не можем да се похвалим с големи резултати.Дано утре поне да не вали Praynig

# 142
  • Русе
 Духче,да му е честита на мъж ти наовата булка  Joy

Луси,много съжелявам мила,че времето е кофти и сте намръзнали Sad...Естествено е да няма хора в тоя вятър и дъжд по улиците...
Аз чакам половинката да се прибере и да поеме малкия,иии нахлузвам шушоните и се изстрелвам да застъпя на смяна.Понаправих още малко неща-3 дъски,две шишета и довърших бурканчетата на Дидката.
Ще доведа една приятелка да си понапазарува Mr. Green
Амелия,успех и на Вас Hug
Иринка,идеята за късметчета за баница към благодарствените писма е чудесна Heart Eyes

# 143
И аз чакам Deb да мине,да и предем играчките и 22лв. от МагиА.

# 144
Аууу,днес беше много студено!!!!

Дано втора смяна се похвалят с по-добри резултати от нас Hug

# 145
Бъъррр Духчето и Люси вече писаха , ама да си кажа и аз.....е направо се сцепихме от студ  Crazy
Иначе днес наистина слаба работа...ама то никакви хора- само разни румънци, руснаци...ама те много стиснати бе  Crossing Arms
Дано да има някакви хора след работно време поне...

# 146
Браво момичета за чудесната работа.Съжалявам,че днес сте измръзнали,е имате повод довечера половинките да ви гушкат повече поне  Wink hahaha..
Днес една моя позната беше казала,че ще мине но незнам в този студ дали е стигнала до там.А за утре са ми обещали още 2-3 познати но да видим.Дано и дребните нещица се продадат.Те като свършат големите красоти,ще обърнат внимание и дреболийките,които по нищо не отстъпват на другите.
Дано времето утре да е по-добро. Hug

# 147
Тракнахме ключа Simple Smile Нашата колибка остана да свети последна!

Деня бе дъждовен и минувачите малобройни. Събраната сума е наполовина на вчерашната.  Peace

# 148
Все пак е нещо,супер е даже, като се знае какво беше времето днес и как всеки предпочита да си стои в къщи на топло. Hug

# 149
  • Русе
Момичета,Аничка ми прати едни чаши...3бр,успях да направя двете Mr. GreenЩе се постарая да ви ги донеса по-навреме,може някой да си ги хареса,например ония румънки,дето щели да водят мъжете си да им празнят джобовете Joy Ето ги

Общи условия

Активация на акаунт