Движение на българските майки Русе - 7

• 15 764
  • 329
  •   1
Отговори
# 30
             АНИЧКА, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН -  пожелавам ти здраве и едно здраво бебче. Много пожелания за всичко хубаво в живота.
             Момичета, поздрави на всички и много целувки!
             ФИЛЮДКА

# 31
Сега се сетих - с масите как ще процедираме?

# 32
 Аничка,да ти е живо и здраво името,желая ти лека бременност и най-срасивото бебче  Hug.

Някой ме беше изпреварил с плаката на Щастливото бебе в Здравец. Peace  bouquet Май се сещам кой. Laughing

Peace Peace Peace,по- точно моя приятелка .

Днес оставих моята масичка в магазина на Джаста.Иси е с температура и той и си е в къщи.
Пишете да знам,кога ще се реди къщичката,в сряда няма да мога вечерта да дойда,но за четвъртък да знам отколко.Малката ми е пак с температура,така че най-вероятно ще пропусне яслите,така че четвъртък мога да запълня някъде дупка независимо от времето ,а в петък мога най-късно до 15-15.30 .

# 33

Джаста,налепих 2 бурканчета,дано изсъхнат до утре, да ти ги метна за дообработка и да си взема още малко етикети.Да оставя ли и моята масичка в магазина,щом дребоса е болен и няма да ходиш до яслата?

# 34
Oх, ние с Били още работим по нещата за базара. Окъсняхме много  Embarassed Ще се постарая да пусна снимки.

Утре трябва да довърша и опаковам. Ще има ли етикети за закъснелите?  Flutter

Много ми се ще Джаста да ми определи цените, че на мен все високи ми се виждат /никак ме няма да си оценявам високо труда/  Rolling Eyes

# 35
  • Русе
Мда, по закона на всемирната гадост моя син се тръшна с 39Т....,баш преди екшъна Tired
Та аз от снощи съм се отдала на него....нищо не съм свършила.
Иринка,утре сутринта"шъ" ли ти е удобно да метнеш ключа в магазина,момчетата да закарат стелажите в бараката?
А след обед майка ми ще дойде да гледа юнака,пък аз ще се включа в борбите по извозването и нареждането на стоката.Решете за час,мисля че по светло ще е най-добре.
Тейлър ми донесе торбичка със сладурски украси за елха вчера  bouquetЕтикетите ще лепим на място.
Силвето,не се коси,и твоите също...пък се оказа ,че аз съм скромна в оценяването в сравнение с другите девойки Laughing
На Ивето гобленчетата са готови с дружната помощ на Ирина и Кабзи...Ще ги опаковаме на място,тъй като в мен пакетчета с подходящ размер няма,пък и не съм стъпвала извън дома днес.
Утре ще мина да обера кой каквото е оставил.
Ще видя и за верига!
Малко боксувам на едно място,тъй че моля да ме извините за неадекватността.

# 36
Така, аз ще дам моите неща на Дидка, ама не съм ги опаковала Sad не ми се карайте. А цените определено вие ще ги пишете, че аз нямам идея. Днес ми е отвратително натоварен ден, но ще пратя мъжа ми да свърши какво то може вместо мен, ще го накарам и торбички за опаковане да сложи вътре.
Мами,никой не ми отговори ще може ли да ме замести в събота сутринта или някой от следобедните смени да мине на моята, а аз на неговата?

# 37
  • Русе
Джаста, ами то часът на нашето отиване зависи от това кога твоите хора ще успеят да занесат стилажите.Към 13,3-14ч.ако са там да отидем тогава.
Маги, аз сигурно ще мога в събота сутринта да отида.
Аничка, аз взех нещата ти.

# 38
Маги, аз сигурно ще мога в събота сутринта да отида.
Аничка, аз взех нещата ти.

Мерси Луси   bouquet

# 39
хайде- отваряйте, че ме тресе шопинг треска! миналата година късно се дотъркалях и почти нищо не беше останало, но този път планирам да съм една от първите ви клиенти!!!

# 40
  • Русе
До обяд ще занесат стелажите в бараката.
Към 14.30 ще ви е удобно ли да сършим работата?
Гали при теб да дойда с колата,а?Товарим и носим?

# 41
Това са по-голямата част от нещата дето сътворихме:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=317015&pid=9319599

нямам идея дали така се дава линк към албума  Rolling Eyes

# 42
  • Русе
В 14,30 ще дойда да помагам за товаренето.
Силве, страхотни са браво Hug
Ох, луда станах вече с това опаковане и съм започнала хиляда неща и не съм ги завършила ужас направо лудницата в къщи е пълна Grinning

# 43
Сега ми се обадиха, че едно момиченце и майка му са откликнали на нашия призив /бях помолила учителката им да им раздаде флаери/ и в четвъртък ще донесат гривнички направени от едно момиченце и майка му.

От един магазин, дето си купувам разни неща за правене на играчките жената също ми обеща да направи нещо за базара.  Peace

# 44
силве  newsm09
луси  newsm51
стискам палци момичета да знаете че съм с вас,поне мислено

Общи условия

Активация на акаунт