Съпруги на програмисти - има ли други?

• 18 018
  • 295
  •   1
Отговори
# 60
Добре дошли, на новите мадами   bouquet

И нашия татко постоянно работи  Laughing следователно няма как да се сърдя , че стои на компа, обачееее хвана ли го да се ровичка някъде без да е свързано с работата му или личните проекти  Naughty веднага му намирам работа  Mr. Green

# 61

И нашия татко постоянно работи  Laughing следователно няма как да се сърдя , че стои на компа, обачееее хвана ли го да се ровичка някъде без да е свързано с работата му или личните проекти  Naughty веднага му намирам работа  Mr. Green

newsm10

# 62
То и аз пробвах така, но бързо бях парирана с обяснението, че се образова  Wink Което плюс това си е така, щото в тази свефа, не не си ли апдейтваш знанията постоянно, мнооого бързо излизаш от час  Peace
Затова, вече като няма накъде, казвам стоп  Stop и после продължава  Simple Smile

# 63
Ааааааа това с апдейта вече не ми се прилага, щото и аз почнах да се образовам с БГ-мамма  Mr. Green заради детето естествено  Heart Eyes
Според мен с отстъпки и разбиране един към друг, златната среда е постижима  Simple Smile

# 64
Абсолютно съм съгласна  Peace Мен, като ме гледаш, постоянно се апдейтвам тук  Mr. Green Вчера даже се опитах да обясня колко сложно е захранването и трябва схема  Crazy Та по този повод му връчих Катето, че да чета на спокойствие  Wink

# 65
  • В събота
Малииии, само аз ли не вдигам гири на мъжо за компа newsm78 Може би защото и аз намеря ли минутка и се "ъпдейтвам"... Mr. Green
Ей го нашето слънце на любимото й място:

# 66
Ех, че сладурана  Heart Eyes

# 67
Привет и от мен Hug
Чак сега сядам пред компа днес,до ранният следобяд пекох кифлички,сутринта успях да омеся тестото и така денят мина в месене, печене и на края резултатът е 2 големи купи с кифлички,които след 2 дена вече сигурно няма да има и помен от тях Simple Smile.
Днес мойте  ме мързеше да ги зивеждам,а и времето едно никакво не беше май по-студено от вчера.

Tikvichka ама бебка много хубаво място си е избрала,мойте и двамата хич не обичат компа,особено САШКо иде му да му види сметката,ама и това може да стане рано или късно.
Това е от мен ,отивам да се излегна малко smile3524

# 68
  • София
Нашата дъщеря умира за компютъра, готова е да стане в 5 сутринта, за да поблъска по клавиатурата докато ние с таткото спим. Последната й мания е да овладее десетопръстната, така че седи и се упражнява в MSWord, и даже фактът, че на клавиатурата не са обозначени буквите на кирилица не я затруднява.

# 69
Нийчето, много сладка  Simple Smile

Jarrita, колко е голяма твоята дъщеря? Питам, да знам какво да очаквам  Laughing Аз десетопръстната на бг я овладях чак в гимназията, а на azerty клавиатурата, преди няколко години  Wink

# 70
  • София
Ще стане на 10 след 2 дена  Simple Smile
Иначе умира за компютъра още отпреди да проходи, добре, че досега не се е научила да разбива пароли  Grinning

# 71
добре, че досега не се е научила да разбива пароли  Grinning

Въй, въй  Shocked То това остава  hahaha Малка хакерка  Sunglasses

# 72
Момичета, вчера бях "зарадвана" с новината, че си имаме нов сървър  Rolling Eyes Новината беше поднесена много маркетингово - колко пари сме спестили, понеже е с изгодна цена  Laughing
Мисля, да почерпя, обаче като почне да ни носи приходи, а не само разходи  Wink

# 73
цоп и аз при вас  newsm44
И мъжо може да се включи като съпруг на програмистка  hahaha
А ето го и малчо в действие:

# 74
Гнидка, честито   bouquet дано скоро стартирате проектите си  Wink
М@я,  добре дошла  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт