Съпруги на програмисти - има ли други?

• 17 977
  • 295
  •   1
Отговори
# 75
Мерси, Шада  Hug

М@я,  добре дошла  Peace И вие сте весело семейство  Simple Smile

# 76
Гнидка сега пак видях за вашия сървър. Да ви е честит. Да кажа обаче, че при нас това е една от темите на спорове  Confused Мъжо не дава да го спираме, а аз мрънкам, че бръмчи  #Cussing out Дано вашият е някакъв по-обурудван и нямате такива проблеми.
А за веселото семейство... малчо като проходи му взех някакви играчки за дърпане, а той - никакво внимание. За сметка на това се разхождаше из цялата къща и дърпаше една мишка за кабела hahaha

# 77
се разхождаше из цялата къща и дърпаше една мишка за кабела hahaha

rotfImbo

О, този сървър е само временно в нас, докато го настрои  Wink Ъпсурт е да стои тук Naughty Вентилаторите му бучат ужасно, като в някой цех сме  Mr. Green Мъжът ми провери колко ще струва да му ги сменим и сам стигна до извода, че и с тези си е добре  Laughing

# 78
  • В събота
Хммм, абе аз все съм на опаки на вас  Laughing Щото сървъра в къщи аз го домъкнах, а мъжо още ме овиква за това. Той сървъра ми е един от служебните, взех го най-вече да си начеша крастата и все пак да го въведа в ред, че да послужи за нещо, защото иначе събираше прах на работа. Е, забременях, родих, детето порасна, а сървъра все така кротко си седи у нас  Mr. Green И като накарам мъжо да почисти с прахосмукачката  и се почва едно мрънкане, мърморене и накрая викове и крясъци, че докога той ще се спъвал в тоя "тулуп"... Joy
М@я, и ние сме така с мишките - като гепне някоя и си я влачи с паяка навсякъде. На всичкото отгоре PS/2-ката се оказа най-доброто чесало за зъбки newsm78  А онзи ден пък бяхме на вълна ID кабел Laughing

# 79
  • Разград-София
Добро утро момичета  Hug  kaffeetrmker_2
Добре дошла М@я   Hug  bouquet
Tikvichka много ви е сладка щерката  Heart Eyes

Незнам за вас ,обаче аз немога да се боря с моя мъж . Сега си е навил на пръста да взема сървъри и той  ooooh!

# 80
Tikvichka, така се получава, защото ти си от другата страна на барикадата, от "тях"  Laughing Мерси за идеите за чесалки. Ще питам ние дали имаме, ако не да се снабдим, че сега е момента  Simple Smile

Margaret (Brokenhearted), аз се навих да вземе, защото има практическа насоченост и за в перспектива - досега сме ползвали чужди сървъри за проектите му и сме плащали хостинг. Ако беше само за хоби или да се ръчка нещо, се съмнявам, че щеше да стане  Wink

# 81
  • Разград-София
Margaret (Brokenhearted), аз се навих да вземе, защото има практическа насоченост и за в перспектива - досега сме ползвали чужди сървъри за проектите му и сме плащали хостинг. Ако беше само за хоби или да се ръчка нещо, се съмнявам, че щеше да стане  Wink

Съгласна съм миличка . Наистина е по практично , вярно е че чуждите хостове са или много скъпи или ненадеждни ,но той те първа почва да се занимава в тая свера  и ми се струва сякаш че се хвърля с главата напред в нещо в което и той не е сигурен още . Все пак вие всички тук сте компетентни и знаете че web дизайна не е лесна работа . Но неискам да го възпирам , дано има успех и най вече постоянство ,че като си го знам как започва нещо и го оставя на половина  ooooh!

# 82
Здравейте Simple Smile Искам да питам дали ще ме вземете в клуба? Моя мъж работеше като програмист допреди 2 години. Сега работи в същата сфера, но на мениджърска позиция, от което работата му стана 2 пъти повече съответно. Иначе и двамата сме пристрастени към компютрите, да не говорим, че и така се запознахме Simple Smile

# 83
Няма к`во  да питаш  Simple Smile вече си въФ клубА  Laughing

# 84
Няма к`во  да питаш  Simple Smile вече си въФ клубА  Laughing

Peace

Програмист е призвание  Laughing, не звание  Wink Тъй че няма значение от ниво, то си е начин на живот, според мен  Simple Smile

Изказвам се така компетентно  Mr. Green, защото от доста време работя с програмисти, а съм и съпруга на един, тъй че са ми ясни  tooth

# 85
Ние и двамата сме от силно пристрастените. По някога става бой кой да седне, нощо че преди това и двамата сме седяли по 14 часа. Добре, че е малкия да ме откъсва за известно време.

# 86
Записвам се и аз в клуба, че ние сме двама в къщи  Whistling
Но милото е доста по-тежък случай...

# 87
Айде и аз в групата,
и аз съм с вашата не лека съдба  Laughing нося титлата съпруга на програмист  Crazy . Нашият татко е от най-тежките случей с компа в леглото, и аз там и бебо там Simple Smile.

В нашата къща само аз си нямам компютър, бебо се сдоби с такъв докато беше още в на мама корема  Crazy
ето с такъв http://olpc-bg.org/ .

За цирка у дома няма да ви обяснявам вие си знаете

# 88
Ааааа и нашия татко си ляга с компа    Joy

# 89
Леглото как да е, ама моя ходи с лаптоп-а в wc  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт