Първа Нова Година ще празнува АВГУСТовската дружина

• 18 560
  • 297
  •   1
Отговори
# 150
за две седмици заминаваме. щв караме празниците с холандските баба и дядо. те имат условия, но ние сигурно ще пътуваме т.е ако отидас малко дрехи няма да мога да ги пера  Thinking
памперси няма да мъкна, но смятам навръщане да се заредя с пелени  Crazy, че  се прибираме с тати и ще има кой да носи   Mr. Green

# 151
бланш - това, че Али прави толкова голяма нощна пауза е съвсем в реда на нещата... бебочите ни вече са големи и трябва да се избавят от най-ранните си навици. дори казват ,че нощното хранене трабва да отпадне след 1вия месец Shocked Shocked. моята сладурка не пропуска а си похапне нощем..

а за майчинството на студентките ...някой разбра ли нещо по темата...щото нали за обикновенно майчинство става дума а не за това ,което прочетох в стандарт днес:

Бонус към кредита за майки студентки
Допълнителен кредит като бонус в размер на 220 лева ще може да получава всяка студентка, която стане майка по време на следването. Това предвижда Законът за кредитиране на студенти и докторанти, който вчера бе приет на първо четене от Бюджетната комисия. Освен това заемът за обучение ще се опрощава, ако студентът се сдобие с второ дете по време на следването си. "Така ще се стимулира и решаването на демографския проблем в България", коментира просветният министър Даниел Вълчев. С изключение на парите за деца всички други плащания ще стават безкасово, като банката директно ще превежда таксите на съответния университет. "Така ще избегнем създаването на професия "студент", коментира още министър Вълчев.

Shocked Shocked Shocked #2gunfire newsm78

# 152
  • Пловдив
Привет и от мен! Да почерпя за именника Дани

и нещо за пийване

В понеделник бяхме на консултация: 6 950 гр. и 65 см. сме вече (750 гр. и 1,5 см. за месец)  bowuu
Едвам ви изчетох, много сте бързи  Stuck Out Tongue
Сега нямам много време, Дани се събуди и мисля да го извеждам и подаръче да му купувам  Heart Eyes.
Много се радвам на дългите постове, аз все още не умея така, но с удоволствие ги чета  Party.
Забелязвам Котето наистина не се е включвала скоро, дано с Марулка са добре  Praynig
mama_galka23
също не е писала скоро  newsm78

# 153
Котето и Марулката са добре. Скоро ще се включат. Междувременно ни пращат  Hug

# 154
Честити месечинки на Мая и Моника  Heart Eyes Heart Eyes
Честит имен ден на Дани  Heart Eyes

Най-накрая уредих Тристан с нов обиколник. Сутринта пак намерих танцьора забит в горния край на леглото и заради крустите нали му мажа главичката вечер със зехтин и оп ! леке  ooooh! От 90 евро го намалили на 32, пак съм на далавера  bowuu

На мен спомените от БГ са ми доста пресни... Сред най-големите дразнители ми бяха работодателите и честичко ги привиквах на очна ставка. Изумявах ги, но имаше ефект, даже един си направи списък с моите забележки  Mr. Green Тук засега единствено съм се конфронтирала с шофьорите когато съм пешеходец. Спират и ми дават знак да пресека, аз им махам да минат първи, те - не та не, и така си ръкомахаме 5 минути  hahaha

МамаДона и аз искам вместо картинки от нета, ваши снимки в Брилянтинската темичка !

На Тристан отзад не му е окапала косата, ами е като скъсана, боцка  Grinning

Завидях на Ея за гърба на плувкиня и вчера 2 часа и половина пъшках по центъра с Тристан в кенгурото ! Космонавта му омалял и влязох в един магазин за нов. Продавачката като го погледна и ми вика - за вас размер 9 месеца  Shocked Еее, чак пък толкова  Shocked

При нас дойде време за обяд !

# 155
Britt ние като пътуваме за Белград с Дара взимам всичките и дрехи и обувки,количка,столче за кола,стерилизатор,одеала(и дребните неща като козметики и т.н),добре че там имаме дуго корито,легло,активна гимнастика и  шезлонг,та поне тях не мъкна.Колата заприличва на цигански катун  #Crazy
Честит имен ден на всички праазнуващи днес-дано името им бъде носено от внуци и правнуци!!!
и честита месечка на Мая, Моника и Крум!!!
бланш и ние имахме опция да идем на "Два свята",но като разбрах,че е от 17ч.се отказах,защото няма кой да гледа Дара,завиждам ти благородно  Simple Smile .Аз имам познат бижутер,който е много талантлив и може да направи всичко,но времето е доста малко,дано другият успее да  направи медальона   Praynig а за Мари се радвай,че прави такава пауза,напълно е нормално ,не е нормално това ,което прави Дари и някои други бебчета
slyn4ogled малката сега предпочита да и пея(милото не знае в каква заблуда живее  Mr. Green) и държи да я гледам в очите,та затова не съм започнала с четенето на приказки
ех кога ли ще усвоя писането по "мелфински"-така ми се иска да кажа по нещо на всяка от вас  Hug

# 156
аз мисля  да взема мострите от козметиката, които ми дадоха в болицата. дрехите и ще пътувам със слинга. няма как сама да я мъкна със стола за кола , а нямаме адапптори за да го сложа на рамката на количката  и за това е виновен мъжът ми bash
баба и и дядо и са набавили на заем макси кози, имат легло и количка от баща  и и чичо и , а къпането ще е в мивката... newsm78

аз обувки не съм купувала още, но много харесах едни ботушки в мадъркеър

ето малко от Лотето + Санчо и Лотето + играчки:

Бланш, много непритно за Али. аз бях дижурна в Пирогов заради бъбреците като тинейджър докатоединия от лекарите не ми предписа бира.  Crazy да чукна на фърво от тогава с по бира на седмица не съм имала проблем. сега пък пия много вода.

# 157
 newsm03,Здравеите мами ,аз от скоро посещавам форумая и искам да ви попитам как да се присъедъниме с моят бебок към вашата дружинка newsm17 .

# 158
Стели-от 19,00 ч е "Два свята", даже сега проверих билетите, да не би аз да съм в заблуда, но е от 19,00. Тъкмо тате да се прибере от работа, защото иначе няма и при нас кой да гледа Мари(а нали подплашихме свеки, та сега сме й дали почивка hahaha)
Брит-за съжаление Али има от бебешка възраст този проблем, не е наследствено обременена, но има някакво "триъгълно легенче" или нещо такова, на бъбрека, което доколкото разбрах, способствало за по-чести инфекции; тя не пие и вода достатъчно....абе, дете си е още и си пати по годината веднъж поне от бъбреци, хем и давам ту "Уростим", ту-"Уроваксон", но засега не може да го надрасне проблема Rolling Eyes
Мариела трябваше да яде в 2, ама така сладко спи на терасата, че съм й отпуснала още малко време Wink
Буби-щях да ти предложа да излизаме заедно, но след като чух прогнозата по ТВ за некви дъждове-потопи, се отказах
janetoss-Добре дошла си! Дай инфо за теб и бебенцето

Последна редакция: ср, 17 дек 2008, 14:18 от бланш

# 159
За бързичко влизам, че нямам много време днес,
бяхме на консултация, че нали като беше болен Кирил изпуснахме ваксината за трети месец. Я кажете за 53 ден от миналата консултация е качил 1 кг и е порастнал с 5 см, това добре ли е? Нещо малко ми се струва, но пък този път нищо не ми казаха за дохранване? Сигурно е добре, а иначе е 7 кг и 65 см. Пак ме питаха с какво се храни? От следващият път вече ще лъжа  Embarassed

Добре дошла на новата мама janetoss  Hug Разказвай за вас, кога къде как се роди дребосъчето? Как се казва, с какво се храните и т.н.

Havga, ако знаеш аз колко съм бясна и на държавата и на хората, не пропускам да се опитам да променя нещо или поне да си изкажа позицията, но действам в една микро среда все пак... пък и работата ми е малко ограничаваща правото на глас...  Tired

Имах и ще да ви пиша, но трябва да ставам  Hug

Щях да питам от кой да искам паролата за avgustinki2008 към google документите?  Thinking

# 160
missto- и ние си хапваме задължително през нощта.
 Консултацията мина качили сме 680 г за 1 месец и 2 см.за първи път не плакахме като ни боцнаха.
  Паролата май от мамадона на лично така пише отпред.
  Блазе на пътуващите в чужбина дано си изкарате супер.
  Ние вече намаляваме витамин Д от 2 капки минаваме на 1.
  Щях да питам докторката за ваксината за минингит и какво включва Пентаксина ама отвън чакаха още мами и ми беше неудобно да се заседявам.Някой има ли някаква информация?
  А за захранване докторката каза че изобщо не ни трябва още,което смятам че е добре.И си продължаваме само и единствено на мамини гърди.
  Сега като не е спала цяла нощ и в момента кърти и ще взема да си свърша малко работа че цял куп дрешки имаме за гладене а как не обичам да гладяяяяяяяяяя.

# 161
Здравейте момичета!
stmaya, Пентаксима е ваксина против дифтерия, тетанус, коклюш, полиомиелит и менингит.
Ние наддадохме 650 и 3 см за 1 месец и сега сме 7200 и 65 см. От днес започнахме да ядем зеленчуково пюре. Дадох му картоф и тиква.
janetoss, добре дошла!
Имаме си нова прическа:

Последна редакция: ср, 17 дек 2008, 15:12 от branimira76

# 162
Бланш,милата Али - дано да се справите с този проблем и да не се хронифицира.

Ай,това Лоте - каква е пуканка!

Само да се обадя като черна станция - бебетата ще наддават по-малко вече.Така ,че не се притеснявайте !

# 163
  • Бургас
Щях да питам от кой да искам паролата за avgustinki2008 към google документите?  Thinking

И аз да питам същото, че от доста време се чудя.

# 164
Ле-леее, какво правите, момичета? Не смогвам да ви изчета, камо ли да се впиша.

Такааа - отчет - за 1 месец сме + 640 гр. (7. 640кг) и + 1 см. (64 см), което си мисля, че е повече от добре  Laughing Ноооооооооо доФторката пак се разсърди, щото не я излъгах, че сме почнали поне соковете, затова сигурно следващия път вече ще се лъжем.... Защо така става?!? Не обичам да лъжа, още по-малко си мисля, че трябва точно доктор да лъжа. Казах им, че така съм решила, щото....(изредих им куп мои съображения) и - пак надути физиономии.  ooooh! Както и да е.......... Naughty

Нещо не съм в настроение, затова малко ще си потрая настрани, да не развалям общото веселие.........
 Hug

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ МАЛКИ ПОРАСТВАЩИ БЕБОЛИНКИ - МАЯ, МОНИКА И КРУМ!!!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ДАНИ!!!

Общи условия

Активация на акаунт