Първа Нова Година ще празнува АВГУСТовската дружина

• 18 892
  • 297
  •   1
Отговори
# 255
Много бих искала да ти дам съвет-но няма как и ние сме само на кърма и за шише и дума не може да става .В много редки случаи е засмуквала ако е с кърма.А не е ли по-добре да се изцедиш?Може да имаш късмет да си спинка.А като надуете на хората главите много важно-бебе е няма как.

# 256
Здравейте! И аз ще карам по  Теоремата на Мелфин !!!  Hug

Цитат
Малчева, и тук се случи същото. Концерните на Опел обявиха фалит, разпуснаха хиляди работници и накрая държавата се намеси с парична помощ, за да се върнат хората на работа. По другите теми не смея да взема отношение, защото след 11 год. борба с вятърни мелници, вече сме тук, а не в Бг.

SMQ ,  Опел са част от Дженеръл мотърс!

Брит, Миши, аз като сливналийка да спомена, че денят на траур отмина.Можете да смените [Х] с [?] - израз на надеждата ни за справедливо наказание за убийците.  #2gunfire

Бланш, бързо оздравяване на каката! Hug И в този ред на мисли Цвети отново е болна. МамаДона, не сте само  вие. И аз вече ще си сложа въжето! Сега пък варицела  ooooh! ,естествено Т, и на всичко отгоре кашлица. Педиатърката каза че имала чак в гърлото си там нещо(и аз не можах да разбера точно какво,  Embarassed но каза да не се притеснявам...) От три месеца не е спряла да боледува. Тоя Бронховаксом докато започне да действа изкупихме една аптека  #Cussing out . Да не се заричам, но тази година за последно и го давам - от догодина ще потърся някакво друго решение... Ако въобще има такова за тези заболявания... И Марти още кашля, рядко, но все пак... Милия не му идва на ум да изкашли и отхрачи и цял ден му хърка на гъглото....

welcome  Janetoss!Девизът тук е ПРИ НАС Е ВЕСЕЛО , така че забавлявай се!

Цитат
Havga, ако знаеш аз колко съм бясна и на държавата и на хората, не пропускам да се опитам да променя нещо или поне да си изкажа позицията, но действам в една микро среда все пак... пък и работата ми е малко ограничаваща правото на глас...   

Стелиcensored , да не стане като с оня директор на ОДП, дето излязъл човека да изпуши по цигара с колегите и сега къде... в пенсия?!  #2gunfire

Цитат
Щях да питам докторката за ваксината за минингит и какво включва Пентаксина ама отвън чакаха още мами и ми беше неудобно да се заседявам.Някой има ли някаква информация?

И аз сеинтересувам от тази за менингита. Котката като се включи ако може да каже нещо по въпроса...

Цитат
Добре дошла  леле сигурно е голям бузанко като тежи толкова и е само на кърма ? БРАВО!!! може да пуснеш снимки в алббума да го видим. Той направо изби рекордите, Ако не се лъжа, няма друго такова бебче

Да е жив и здрав малкия Дени, но Граци, аз предлагам да изчакаме 25.12 да видим какво ще отчете Мариан 1, че нейния юнак на 3 м. беше 8700 ако не се лъжа! Ех, сладури,сладури.... Heart Eyes

Цитат
Що не пишете? Нещо регистрирам слаба активност! Хайде, хайде....
Гле'Й кО ста'А... В края на този ден изперках тотално...

Цитат
Ама аз съм много проста!   Забравих да ви се похваля!

И аз така.... Направих си подаръци за РД и Коледа, скромни, но от сърце  Laughing Едно палтенце и едни ботушки, че да се докарам с тях на коледното парти на фирмата! Ей, не са ме забравили! Flutter

Цитат
Чухте ли бе ,мами?Скъпите политици ще получат коледна премия да посрещнели празниците спокойно.От къде тази наглост бе,как се поглеждат в огледалото?Направо бяс ме хвана

ooooh!, да не почвам пак, че ще ме изгонят...я модератори, я вие...

Цитат
Мая пародията е другаде, че онзи ден Малкия Мук (Николай Василев) обясняваше възмутено, колко нагли са всички , че искат 13-та заплата и как годината имала 12 месеца, значи и 12 заплати и все в тоя дух
А е.ачите с ин-вивото се покриха и изнизаха като мокра връв. Сега никой не знае кой го е казал, само един от тях сподели, че това всъщност било шегичка между приятели "леко намигване" 

И за това също  #Cussing out #2gunfire #2gunfire

Пухи, много сладък тоя Мити бе  Heart Eyes, да го нацелуваш от мен!

Дид_нед, страшна си! Ха добре дошли с Неделчо!

Алоооо, Брилянтинки.... Сега сигурно вече сте на третото питие,а? Утре 'А някой без снимкИ, 'А съм наложила сух режим ! newsm65

За вас вместо закуска - по едно щкембе  Mr. Green

И по едно за преглъщане...

И после да не стане ....

Шегувам се момичета, дано сте си изкарали приятно!

# 257
Добър вечер или утро-все тая.
Понеже вече съм изнервена много от малката кресла,която незнам защо крещи и свърших една простотия.Писах на президента,парламента,министър председателя и който още се сетих.Ето ви дословно какво натрясках:

Здравейте!Незнам кой точно ще прочете това писмо , но искам да Ви попитам тъй като всички Вие ще получите "скромни " премии за Коледа на нас които сме в майчинство ще дадете ли?За Вас си осигурихте м/у 1000 и 1500 лв евала.А ние ще вземем има няма 500 лв за целия  месец.Ще ми кажете ли честно ли е?В този случай как мислите колко семейства ще гласуват отново за Вас?

Естествено това си е мое мнение.Не задължавам никой с него.Ще видим дали някой ще ми отговори.

# 258
Алооооо купонджийките ставайте, ето и кафенце за събуждане

Адиос засега, че работа ме чака  Heart Eyes

# 259
Френският Дядо Коледа става на 4 месеца ! На който му се привижда Снежанка, това е от Брилянтина в косите и джинчето в очите  Mr. Green
Прегръдки на Бобо и Марти !

# 260
да му е честито  bouquet

# 261
Здравейте!Незнам кой точно ще прочете това писмо , но искам да Ви попитам тъй като всички Вие ще получите "скромни " премии за Коледа на нас които сме в майчинство ще дадете ли?За Вас си осигурихте м/у 1000 и 1500 лв евала.А ние ще вземем има няма 500 лв за целия  месец.Ще ми кажете ли честно ли е?В този случай как мислите колко семейства ще гласуват отново за Вас?  да се строяваме и ние пред Парламента с количките ( и с наакани памперси в торби)

# 262
  • В чуден свят с четири Слънца
Добро утрооо Grinning

Честита месечинка на франсето, да е жив и здрав бонбона Дядо Коледа!!! Ама снощната биричката и при мен си казва думата, за момент се припознах в Снежанка Wink
Леле, много е сладък, да му схрускаш дупенцето Heart Eyes
Честити месечинки и на другите ни два сладкиша - Боян и Мартин!!!

Днес Михаела у неузнаваема, още спи, само веднъж се събуди да я накърмя в 3 през нощтна, и до сега не се е будила  Shocked Не се е наложило таткото да се пробва да я храни със шише, защото е спала през цялото време, докато майка и тресе бедра Grinning Оооох, размазвам се от кеф тази сутрин, бях забравила какво удоволствие е да си измиеш сутрин зъбите, без да ти виси слинга с бебата на врата. Че и в 00-то се усамотих, просто не е истина, от 4 месеца съм в кенефа с придружител/и Blush. Подозирам таткото, че я е упоил с ракийка  Mr. Green Или са ми сменили бебето.Пу, пу, пу, много ми е кротка днес Grinning

Мацки, много сте готини, дори гаджето на сестра, което е хлапе не ми повярва, че сте мами, каза, че ви дава не повече от 21 г. Е, така е, майчинството подмладява и разкрасява  Grinning Нали хората са казали, че всяка майка е на 20г. + годините на най-малкото и дете Grinning

Отивам да хапва на спокойствие, преди да се е събудила, че ша взема да заслабна  Mr. Green и после ще ви изчета

# 263
Здравейте и от мен!

Хей, купонджийките, аде ставайте и разказвайте с подробности  Sunglasses

Аз пък да ви се оплача - нещо ме хваща май със закъснение следродилната депресия  Sick Чувствам се е... си парцала. Много ми е криво, реве ми се, а не мога да ревна да си го излея (а по принцип съм голема ревла). И то точно сега предпразнично. А това са ми любимите празници - Коледните. И аз да ги разваля с лошо настроение - е това ме вкисва още повече. И дори не знам и не виждам причина за това настроение - няма такава.  Sick Дано поне да завали сняг и тук за Коледа, че да се оправя. Че нямам много време до Коледа. Или да хващам пак предколедно на шопинг терапия ... Оффффффффффф спирам - да не ви развалям и вашето настроение.

# 264
добро утро и от нас с Неделчо
да не би ставането да е тежко
аз си пия млякото с  мойта мама
и пред компютъра сме  двама,

чакаме да видим много снимки
от купона на всички Брилянтинки
хайде кафето завря ставайте
и за купона снощи разказвайте

дано да бъде спокоен деня
за всички мами и деца
радвайте се на слънцето отвън
за да се разходим навън!

е айде аз ви оставям и с мама
на памперса ще правим смяна
че свършиха ми за сега словата
че биберона ми е запушил пак устата!!!

да не забравя,честито на всички който имат празник днес!!!

# 265
Галеее благодарско на гаджето, ама може би не ме е видял в калабалъка  Laughing

# 266
Здравейте момичета!
Ето ни и нас.Благодаря на Melfin, че ни мисли!Ходихме на алерголог - оказа се алергия към белтъка на кравето мляко (както предполагах).Сега минахме на специална храна с разбита структура на белтъка.Ще трябва по-внимателно да се захранваме.Но хубавото е,че в повечето случаи тази алергия се израства и после ще може да си консумира млечни продукти - надявам се и при нас да стане така.Тези дни не успях да чета,та сега ще се върна да ви изчета - разбира се,ако и Дара е на същото мнение... Praynig
Честити празници на всички,които съм пропуснала!

Melfin и аз живея със свекърва си , така че напълно те разбирам... #Crazy
До после. 

# 267
 а такааа, аз кво от ранобудните ли излизам newsm78
с малки паузи бебчо ме остави да си дремя в кревата до 11, е ставах 5-6 пъти

такааа, брилянтинките се представиха супер като за първо излизане, даже много културно си тръгнахме в 1.30  Shocked, по-голямата част, другия път трябва да подпрем диското с една тежка кръчма и тогава вече ще паднат всички задръжки дрехи подобни Laughing
по мое мнение това заведение много е затъпяло, не са сменили музиката дори с една песен повече/ слуша се наистина едно и също/ не знам как на другите хора не им омръзва, но така и така няма много свестни заведения така че то къде да се ходи.. .но и аз за пъви път съм толкова трезвена така, че и аз не съм обективна  Mr. Green иначе ние си прекарахме добре, поклатихме се малко в блъсканицата, посмяхме се в тоалетната, снимахем се като японски турсти пред Лувара, документираните ни усмивки чакаме от Граци и Стела, а Дони да разкаже как е минало щъркеловото тържеството Flutter

сега се стягаме за разходка на всички мама - Хубав ден   bouquet

# 268
Хелоуу smile3507
Да ви кажа, днес хич не съм в къндишън и не е от това, че снощи съм купонясвала(както е писала Бубето, съвсем културно се държахме и си тръгнахме раничко Rolling Eyes); нямаме вода #Cussing out; от месец долу има бележка, че ще сменят абонатната станция на 19.12. и си мислех, че е логично мъжа ми, като знае и става за работа рано, да напълни поне един леген за WC и някоя друга бутилка....да, ама не-пича явно си е казал, че нямам нужда от вода, защото ще изкарам деня в сън заради нощните ми похождения Twisted EvilОбадих му се по тел и бях толкова афектирана, че не помня точно какви съм ги избълвала(то и да се сещах, ще ме е срам да ги напиша), но той дойде след половин час и донесе дестетина литра минер. вода та така ще устискам до 17 ч днес Confused; та така-ако се чудите що го пиша, то е да разберете, че и в кенефа ползвам минерална вода Joy Joy
П.П.Мариела снощи трябваше да яде в 00,00 и бях оставила шише с кърма, обаче отказала; като се прибрах в 02,00, тя се беше разсънила и ги заварих с баща й в спалнята на тъмно, той я взел на ръце и гледат през прозореца и тя му гука hahahaОпитах и аз да и дам от шишето с кърма, отказа, не ще и да заспи; извадих цица и пое веднага Shockedтова много ме притесни да ви кажа-преди ядеше от шише, к'ви номера ми върти сега, как ще заминаваме в края на месеца ooooh!
Малчева-много сладък аватар! лигите ми потичат, като гледам....близалката
Айе бе-къде сте от снощи???Стела е оправдана-тя остана до по-късно, Дони е на тържество, Ася- на работа, Бубето-навън...Минели-ти ми се губиш newsm78, който много спи, бързо му расте косата

Последна редакция: пт, 19 дек 2008, 12:38 от бланш

# 269
Eто ме! Тук съм, просто от снощи съм с виста и не разбрах къде ми е бекъпа....  Close и цяла сутрин инсталирам разни неща по заръка на мъжа ми....! Снимките са много гот, обаче по-късно ще ги кача в албума, че чакам чавето да се събуди да обядва. Тази сутрин стана в 9:30 и излязохме да купя някой неща от пазара и още спи на пода в нейната стая в коша от количката. Ужас облечена е в космонавт и шапка и ме е жал да я рзасъблека, да не би да я събудя.
Иначе аз лично искарах много гот снощи. Компанията ни беше добра.
Дони ни скри шапката, като знаеше всички рестро песни наизуст.
Малко беше кофти, че беше фраш и нямаше къде точно да се развихрим.
Добре беше. Сложихме началото на нашия форумски нощен живот. Нищо няма да ви стане. Следващия път по-голяма активност. Много е натоваро-разтоварващо Wink Simple Smile  Joy hahaha Абееееее добре беше Wink

Общи условия

Активация на акаунт