Любители на кучета - 4

• 37 042
  • 420
  •   1
Отговори
# 165
  • СОФИЯ

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy  Crazy
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Страхотно бижу  Hug

# 166
  • София
Страхотно сладуранче Wink
mariyka , най-добре се консултирай с ветеринар, но ако предстои ваксина - задължително обезпаразитяване преди това.

# 167
  • София
Момичета, Рита не е добре : От вчера не яде, не тича, въобще не е моето куче. Всичко стана изведнъж - до към 21ч.си беше нормалната дивачка, а в 21.45 като и дадох да яде побягна от паничката, все едно се страхува.Друг път подскача, драска по прозореца, показва, че няма търпение, а сега се наложи да я викам няколко пъти. После повърна бяла пяна и още веднъж малка част от обедното си ядене.
Имаше доста нейни стъпки околовъншната врата и със съпруга ми помислихме, че може някой отвън да и е дал нещо. Уплашихме се да не е отровена и веднага я заведохме в нощнана клиника в Панчарево /нея намерих в нета/. Там нищо не можаха да ни кажат, но и включиха система и дадоха въглен...
Тази сутрин пак отказва да яде, а аз ще се побъркам докато нашия вен дойде на работа. Сега видях, че в снощното и повърнато с яденето има и много косми от другото ми куче.
Извинявайте, че ви занимавам, знам, че не можете да мипомогнете от разтояние, ама времето не минава...

# 168
mariyka, дано всичко е наред Sad Пиши какво става и ни дръж в течение  Hug
ros4enka, не е имала проблеми до сега, но тя е само на 2,5 г.
Тополинка, честито, много е мъничък и сладък Simple Smile

# 169
Мерси , момичета   bouquet

# 170
Тополинка,много сладко мъниче  Heart Eyes
mariyka,стискам палци по-скоро да се оправи Рита  Praynig

# 171
Тополинка Чоколинка, разкошен е Спарки Heart Eyes мн бонбонест
mariyka, надявам се малката Рита бързо да се оправи Praynig Кога ще е на работа вашия вет? не чакайте мн дълго...дано не е нещо сериозно Sad
ането, той и нашия шушко е на 3,5 години, ама от 2 години е все с проблеми в ушите ooooh!

# 172
mariyka, НЕ предлагай храна.
Гледай да поема течности, за да не се обезводни. Ако трябва, давай насила. На често по малко.
Спря ли повръщането? Коремчето подуто ли е? Болезнено ли е на пипане?
Можеш да даваш още въглен - до 3 таблетки на ден.
Аз съм малко по бабешките рецепти и бих дала и чай от маточина за коремчето ...

# 173
  • София
Благодаря ви на всички за съчувствието и съветите, това наистина помага - поне на мен.Вета ни работи от 10ч., но точно тогава видяхме, не има положителна промяна и решихме да не я травмираме отново следнощното ни посещение. Определено е по-живичка, дори вече ме увисна на крачола по нейния си начин.Разходи се на няколко пъти, дори подгони стареца, който я топли. Хапна съвсем малко. Много се изкушавам да и предложе още, но знам, че не бива. Явно не е натровена, а е налапала нещо по двора. Коремчето не изглежда болезнено /дори и снощи/, видях, че и малко е дриснала.Мисля, че от снощи не е порвъщала.Оставила съм и водичка на две места, дано времето се задържи още малко да не замръзва бързо. Боря се със себе си да не я прибера вътре, но това може да е нож с две остриета, защото ще се изнежи. Спокойна съм, че не мръзне, защото се гушка в другото ми куче в къщичката и като пипна си е съвсем топличко. Той се оказа добра майка - приюти я още първия ден и със сигурност и е по-топло отколкото от там от където я взехме. Съпругът ми /док/, твърди дори, че снощи сме реагирали паникьорски и така ставали най-сериозните грешки, но аз съм по-спокойна. Там и направиха и тест за два вируса, които нападат бебета, така че и това отпадна. Много е деликатно с храната, навън има нужда от калории, но мисля, че ще се справи-все пак 9.600 кг. за бебе на 2 мес. един ден няма да е фатален.

# 174
  • София
Мислех си нощес като не спах: и двете си кучета до сега съм отгледала от бебета, но само с говена кучешка храна. Никакви проблеми не съм имала. Сега вета рече гранула, та гранула - била по-добра. Да де, ама бебешка му работа може ли да разбере колко вода да пие. Не че това е причината, ама много си падам по естествените неща.

# 175
  • София
Понеже е малко бебето, може би трябва да добавяш кисело мляко при гранулите - разбъркваш и даваш - така хем течности поема, хем сухата храна става по-вкусна...

# 176
  • София
Аз и сега не и давам само гранули, а винаги добавям от вареното с ориз на стареца или кис. мляко, дори по малко трохички за да стане като попарка и заливам с топла водичка.
Предложих и малко да хапне, но пак като че ли се страхуваше от паничката.

# 177
  • София

Ето двете ми съкровища заедно

# 178
Има ли някоя от вас която ходи при доктор Борисов ?

# 179
Топо невероятно е,страшно е сладък,като хамстерче е,много е миличък.Честито да ти е бебето. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт