Любители на кучета - 4

• 37 032
  • 420
  •   1
Отговори
# 180
Топо невероятно е,страшно е сладък,като хамстерче е,много е миличък.Честито да ти е бебето. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Мерси Биа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 181
  • София /Абсурдистан
mariyka с моето куче подобно нещо се е случвало няколко пъти - повръщане на пяна, обилна слюнка, безапетитие, отпадналост. Оказа се, че е гастрит Rolling Eyes Дадохме му на няколко пъти  с лъжица алмагел и много бързо се оправи. Някои кучета имат чувствителни стомахчета, същото като при хората е.
Тополинка Чоколинка в какъв вълкодав трябва да се превърне малкия сладур като порасне  Simple Smile много е сладък Heart Eyes
benyb дано малките сладури си намерят добри стопани, много са милички  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 22 дек 2008, 00:08 от Unknown_lady

# 182
  • София
Днес сме значително по-добре - вече потичваме, появи се и апетит, но определено отбира и оставя гранулата, нищо че преди да се разболее я  ядеше с охота. За два дни без ядене доста е отслабнала, та ще видя как ще наваксваме.
Старото ми куче не понася гранули, повръща ги още от малък.

# 183
почти всеки ден
и всички са яли гранулирана храна - истината че е далеч по удобна и за дозиране и за даване - въпрос на решение -проблем е само при мъжките животни , ама аз и на моята не давам - само като награда от време на време
Много странно, имам приятелка която работи в ветеринарна клиника, тя има 3 кучета, аз имам 3, в клиниката има хотел за кучета, всички се хранят със суха храна, нямат случаи в клиниката при кучета да се получава такъв проблем. Къде живеете, да не е нещо от водата в региона ви?!?

# 184
  • София
В София. Вярно, че аз и семейството ми не пием т.н. питейна вода от чешмата, но...
Днес срещнах местния вет, който не ни е личен, но се заприказвахме и той ми каза: "що си мъчиш кучето, я почни да му готвиш! Всичко е интерес!"
 Това ми е третото куче и с първите две се получиха разни подобни усложнения, така че и на тях съм им готвила. Започвам да се питам дали пък породата БОК недолюбва гранулите? newsm78
 Знам само, че бебка едва не умря и няма да си правя повече експерименти.

# 185
Здравейте! До сега само четях, но сега вече ще се включа с няколко тъжни реда, загубихме нашето куче преди 3 дена  Cry
Надявам се нямате нищо против  да пусна малко информация за нея, толкова много искам да я намеря, ето я и нашата красавица:

Порода хъски, сиво-бяла
с различен цвят на очите, ляво-синьо, дясно-кафяво
на 1год. и 2месеца, изгубена е във Варна, кв.Чайка

Наистина се надявам на Коледа да стане чудо и тя отново да е нас с голям кокал в уста...

# 186
mamahrisi, много съжалявам Sad Не съм от Варна и няма как да помогна, но разлепете обяви със снимка на кучето, това понякога много помага. Защото сега дори и някой да я намери, няма да знае на кой да я върне, освен ако няма медальон де. Пожелавам ви най-хубавото Коледно чудо - вашата красавица да се върне у дома Hug Стискам палци всичко да свърши добре, дръж ни в течение, моля те Hug

# 187
  • София
mamahrisi, стискам палци вашата красавица да се намери по-бързо! Ането е права за обявите, сложете и по-надалече. Аз съм намирала куче и знам колко трудно е да намериш истинския собственик. /и то беше хъски/

Успех и весела Коледа!

# 188
Весели празници! На вас и семействата желая здраве, успех и много усмивки! Приятни и незабравими мигове с любимците вкъщи!

Успех в търсенето, mamahrisi!

# 189
Благодаря момичета за подкрепата, искам да споделя нещо с вас, че направо почва да ме гони параноята и ще полудея. По цял ден ровя из интернет, чета обяви, на изгубени, намерени и продаващи се кучета, и попаднах на една обява в позвънете, която гласи: Продавам сибирско хъски. И това е. В повечето обяви има подробности за възраст, цена и т.н. Пробвах да се обадя да разпитам, но телефона е изключен   Sad Сигурно се продава друго кученце, но докато не се уверя параноята няма да ме остави на мира...

# 190
Пожелавам ти да я намериш по-бързо! Рита я нямаше 3 дни и накрая се прибра, дано и при вас да е така.  Praynig Разлепи обяви в района със снимката й, може някой случайно да я е видял и да я е прибрал. Стискам палци да се намерите и да празнувате заедно!

# 191

Този симпатяга си търси спешно ново семейство-на 5 месеца е,френски булдог-момче,с всички ваксини.Много игрив и дружелюбен-оказва се неподходящ за семейството,което го е купило и го продават на не висока цена.В момента е приютен при нас,намира се в Пловдив,така че ако некой се интересува може да му дам подробности

# 192
benyb, въпреки, че мисля, че знам и двата отговора, но все пак
1. По каква причина се е оказал неподходящ?
2. Родословие ... нещо?

# 193
Няма родословие.Неподходящ е,защото се оказва,че живото куче иска да си играе с децата и ги хапе-охапало е 6 годишното момченце явно по-силно,детето е развило непоносимост-пищи и го рита където го види и така...вече няколко дни е у нас и странно защо не иска да охапе никой от нас-включително 11 годишната ми дъщеря,която редовно си играе с него и го разхожда...виждала съм достатъчно кучета,за да мога с ръка на сърцето да кажа,че ТОВА НЕ Е АГРЕСИВНО КУЧЕ,нито дори нервно-нормално симпатично игриво булдоче-което оставено само в стаята дори не плаче и не гризе(елате да видите двумесечните ротвайлери какво правят за сравнение Mr. Green)Единствено с хигиенните навици още не е перфектен,но за 5 месечен-мисля че е нормално.Много се надявам някой да го вземе и Франки да си има семейство,което ще го харесва-честно казано това е едно от малкото кучета идвали у нас,което и аз бих си оставила...ама мъжо смята,че ротвайлерката ни е достатъчна Laughing

# 194
Честно казано, мисля, че това е поредният случай, в който семейството се отказва от кучето понеже не им изнася да го възпитават, много ясно , че ще пишка и ака навсякъде, много ясно, че хапе, сега му растат зъби, бебетата, човешките, не хапят ли ? LaughingХапят и още как ....Просто са го купили като красив подарък без да се съобразят , че това е все едно да имат още едно дете , иска си грижата, иска си и отговорността, не дай си боже да се продриска или парализира...
евала ви, че сте го взели все пак, дано си намери добър дом и по - зрели родители Hug

Общи условия

Активация на акаунт