Случи ми се нещо странно.. IV part

• 109 679
  • 774
  •   1
Отговори
# 300
Другото странно нещо, което ми се случи преди едва една или две седмици в този проклет апартамент е, че много ясно чувах две вечери подред светването на ключа на лампата в коридора ни. Чувах го две вечери подред и много преди да съм заспала. Значи това се е случвало непосредствено след като сме си лягали с мъжа ми, но много преди специално аз да заспя. Чувам на 3-4 пъти как изщраква, съвсем ясно, но без да светка лампата. Такъв ужас преживях... Определено стават странни неща в тоя апартамент.  Confused Адски изплашена съм, а няма как да го напуснем на този етап, защото сме на много нисък наем и няма как да отидем на по-висок такъв поради финансовите ни възможности. Но определено ще търся варианти, защото думите на Xenia за енергийното влияние накараха косите ми да настръхнат. Още повече, че напълно вярвам в това.

# 301
  • София
xenia разбира се, че я обичах  Cry Не знам това какво общо има с темата. Просто тези "признаци", че е при нас ме плашат, колкото и да съм я обичала, това не ми е приятно и не знам на кой би му било. Ще отида в църква и ще помоля да я споменат в молитва. А и още в началото на тези святкания на лампи я помолих да не прави така, защото знае, че ме е страх. Оттогава на мен престана да ми се случва, а продължи да се случва само на мъжа ми. До снощи.
Преди около месец пък се пердето в хола така се развя, все едно стана течение, а нямаше нищо отворено. Тогава и двамата с мъжа ми бяхме в хола и го видяхме. Когато съм с него не ме е страх, но когато го няма направо умирам.

Какво значи, че не е добре два месеца след смъртта душата й да е още тук?

elvy_1983 направо се ужасявам от разказите ти. Защо не викнете попо да освети, знам ли...

# 302
  • Видин
Айде и аз да се включа пак по темата.
В понеделник през нощта сънувах, че прострелват сина ми и той умира, но после майка ми казва че всичко е било майтап и сина ми влиза в стаята жив и здрав. Във вторник на обяд прокървях и отидох на преглед при гинеколога, който ми водеше бременността, оказа се че плода не се е развил и се налага аборт. Вчера ходих да го махнат Cry Няма да ви обяснявам колко плаках. Тази сутринт се сетих, че на 15.02 се навършиха 12 год. от смъртта на дядо ми. А аз просто бях забравила, това ми се случва за пръв път. Дали дядо ме е наказал, за това че съм забравил Rolling Eyes?

# 303
Niya_Petrova, не мисля, че дядо ти би ти причинил такова нещо. Аз скоро сънувах мой близък - обесен. Изпаднах в тих ужас. След 1-2 дни имах много неприятна случка с две "приятелки". Когато прочетох в съновника, че обесен означава фалшиви приятели, нещата ми се изясниха. Според мен подсъзнанието по някакъв начин подсказва за предстоящи събития.

# 304
  • Linz
Тази сутринт се сетих, че на 15.02 се навършиха 12 год. от смъртта на дядо ми. А аз просто бях забравила, това ми се случва за пръв път. Дали дядо ме е наказал, за това че съм забравил Rolling Eyes?
Сериозно ли мислиш, че духът на дядо ти би могъл да прекъсне бременноста ти?!... Защото не си се сетила, че на тази дата е починал Whistling

# 305
  • Be realistic - plan for a miracle.
Това не знам доколко е свръхестествена случка, и доколко просто зло съвпадение... Аз съм си малко скептик в това отношение.
С бившата ми съквартирантка не бяхме особено близки - тя си падаше по техно музика, движеше с тотално различна тълпа хора, прибираше се в 5-6 сутринта и много не се засичахме дори. Когато бяхме в сесия обаче - понеже бяхме в една и съща специалност - много си помагахме и се разбирахме. Беше готино хлапе,просто доста вятърничава, но с добро сърце. Сега съжалявам, че не поддържаме вече връзка. Та, както и да е, една зимна сесия аз се бях прибрала да уча в родния ми град и тя остана сама. Вечерта преди изпита се прибирам и я заварвам да седи увита в едно одеало на моето легло (бяхме в различни стаи), телевизора пуснат, една запалена свещ пред малката икона, която държах в стаята си, и чете. Аз отивам, питам я какво има, да не е болна нещо. И тя ми разказва с уплашен глас следното: предишната вечер с един пич дето се сваляха, отишли на кино и гледали 'Дяволът в Емили Роуз'  Rolling Eyes - за който не го е гледал, филмът наистина е ужасен, адски психарски, екзорсизми, демони и т.н. Най-страшното е, че е правен по действителен случай, т.е. по документацията за едно дело срещу свещеник преди години. Във филма има един момент, когато момичето, обладано от демони, се прибира вкъщи и съквартирантката й я няма - прибрала се е в родния си град Wink Тя си ляга да спи, но се събужда внезапно и часовника показва 3 часа и 3 минути. Става от леглото, тръгва по един коридор и усеща миризма на изгоряло. Както и да е, съкваритиранката доста се поуплашила от филма, после ходили и другаде, накрая се прибрала, но много я било страх . Живеехме в доста голям апартамент, три стаи, огромен коридор, кухня, огромна тераса. Тя в нейната стая нямаше телевизор. Легнала да спи и изведнъж се събужда разтреперана и плувнала в студена пот. Решила да светне нощната си лампа, но нещо не щракнал добре ключа и не успяла. Тогава си хванала телефона, светнала го и какво да види: точно 3 часа и 3 минути... и се усеща миризма на изгоряло...
Разказва ми, че скочила като стрела от леглото, светнала всички лампи в апартамента, пуснала телевизора, завила се на моето легло и... стои вцепенена. После дълго време имаше някакви проблеми, събуждаше се със сърцебиене, получаваше нервна аритмия... Бе ужас. Просто случката така беше съвпаднала с тази във филма: само момиче в апартамент, съквартирантката я няма, буди се в точно този час и усеща мирис на изгоряло...  newsm43

Последна редакция: сб, 21 фев 2009, 17:42 от Sway

# 306
Просто тези "признаци", че е при нас ме плашат, колкото и да съм я обичала, това не ми е приятно и не знам на кой би му било.
Вивиан, според Слава Севрюкова душата напуска окончателно този свят 9 месеца след смъртта си. Можеш пак да я помолиш да престани да прави това и при мъжа ти. Щом те е чула първия път, би трябвало и сега да се получи. Определено се съобразява с теб и няма защо да се притесняваш.

# 307
Niya_Petrova mislq 4e ima6 pravo kato tvurdi6 4e duhut na dqdo ti ima ne6to ob6to s aborta ti .Minalata god na 13 oktomvri kola blusna baba mi za 6tastie vsi4ko be6e dobre i 4ak na drugiq den tq si spomni 4e na 13 neiniq ba6ta t.e. moq pradqdo e po4inal.Tazi god az na su6tata data si s4upih nosa i 4ak na 14 se usetih 4e e po4inal na 13.Stana su6toto kakto minalata godina.Stranno nali  newsm78

# 308
  • София
Passiflora благодаря за куража. Имам нужда. Така ще направя  Hug От онази вечер не се е случвало, дано повече не се случи   bouquet Може би мама видя колко истински се страхувам  Cry

# 309
  • Linz
Може би мама видя колко истински се страхувам  Cry
Ако предположа, че това са знаци, идващи от починалите ни роднини, имам основание да смятам, че нямат за цел да ни плашат. След един мой преживян ужас "шепотът от отвъдното" не се повтори.

# 310
Елви,знам как се чувстваш в това жилище,съветвам те горещо да го смените,живяла съм в подобно място,винаги имаш чувство,че има някой,който ти не виждаш,студено е,влажно и много подтискащо. Аз не намерих обяснение за странното чувство,което изпитваш в подобен апартамент,но едно знам със сигурност,от както се махнах съм много,много добре.

Вивиан,не се тревожи,посъветвай се с някой поп,има молитви,които успокояват душата на мъртвия и му помагат да поеме пътя си. Не е лошо да събереш близките и да направите курбан за да освободиш душата. Знай едно със сигурност,доре е да е при теб,майка ти не би ти сторила нищо лошо,може би иска да ти помогне или да те посъветва за нещо.

Последна редакция: сб, 21 фев 2009, 18:33 от Зорка80

# 311
Dobre ami kak 6te obqsnite tova.Az izpitvam silen strah ot tumni i malki prostranstva.Kogato bqh malka okolo 4-5 godi6na postoqnno vijdah nqkakvi ne6ta koito v deistvitelnost ne su6testvuvat i tova se slu4va6e mnogo 4esto.Roditelite mi znaeha za tova no ne im prave6e osobeno vpe4atlenie.Vednuj bqh na selo pri baba i okolo 3 4asa prez no6ta izvednuj se subudih i vidqh "skelet na 4ovek" zastanal na praga na vratata.Znam 4e zvu4i naludni4evo no tova be6e istina.Mnogo qsno go vijdah i toi tr1gna kam legloto mi kudeto bqh s baba.V su6toto vreme tq spe6e i ni6to ne znae6e."Skeletut" govore6e ne6to za smurtta no ne go 4uh to4no kakvo kazva.I idva6e pravo kam nas i v miga v koito posegna kam mene az izpi6tqh i baba se subudi.Zapo4na da me uspokoqva a "skeletut" go nqma6e.Su6tata no6t se vurnahme ot selo za6toto az ne iskah da vlizam pove4e tam.Roditelite mi go opisvat kato halucinacii ot straha mi no samo az si znam kakvo vidqh.Minalata godina v tazi staq po4ina vui4o mi (Bog da go prosti) no slu4kata sus "skeleta" se be6e slu4ila predi 9-10 godini.Neznam no i sega kato go razkazvam me pobivat trupki  #Crazy #Crazy

A i na su6tata vuzrast kakto kazah vijdah i dori 4uvah razli4ni ne6ta.Tova ve4e go bqh sunuvala.Spomnqm si samo 4e 4uh nqkakuv glas da mi 6epne 4e maika mi 6te umre.Subudih se i vidqh 4e mi te4e kruv ot nosa.6tqh da kaja na maika mi no vidqh 4e be6e svetnata no6tnata lampa i neq q nqma6e.Upla6ih se no za 6tastie tq se vurna v staqta.I do den dne6en tq si e jiva i zdrava i tova sus 6epne6tiq glas e bilo prosto sun i se nadqvam ni6to lo6o da ne i se slu4i  Praynig Praynig

Последна редакция: сб, 21 фев 2009, 20:40 от _ThE_FreaK_

# 312
Всяко дете се страхува от различни неща,тъмнина,вещици и т.н. Аз изпитвах ужас от тъмнината,струваше ми се,че има нещо или някой,който се спотайва в ъгъла на стаята и изпадах в паника. С годините,тези страхове изчезнаха и се появиха пак,когато бях в тежък момент,депресия или емоционално разстроена,навярно това са твоите страхове,с които не си успяла да се пребориш.

# 313
Съветвам те да пишеш с кирилица, ThE_FreaK. Дори няма да се опитвам да го чета и да си развалям очите.

# 314
добре xenia извинявам се но няма да го пиша наново защото не ми се обяснява пак  Wink

Общи условия

Активация на акаунт