Случи ми се нещо странно.. IV part

• 109 642
  • 774
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Или си била намазана с брилянтин  Mr. Green

Да не би да си била неразположена? newsm78
Това каква връзка има с поведението на враната? newsm78 Grinning

Доколкото знам, кучетата го усещат. Може би и птиците. А пък може и да е била врана-телепатка и да е прочела лошите мисли.

Стига бе хора... мен като ми отскубна косъмчета не бях неразположена, беше прекалено рано, за да съм била способна
да мисля - а нея не я и видях.. мен в гръб ме нападна,  но съм с черна коса( а и тъкмо я бях измила  Crazy ) .. явно е блеснало слънцето, отразило
се е .. видяла е лъскавко и го е искала за гнездото си..съвсем логично. Единственото, което наистина трябва да се направи е да
отиде на лекар ако има кръв и да види какви мерки да се вземат  Hug

# 481
Кучетата   animal037 го надушват,мен ако питаш Mr. Green,но съм чувала че усещат високия адреналин  Thinking,а враните са наистина умни птици и си падат по лъскавите неща ...и по богати чичковци вероятно  newsm78 Joy

# 482
  • София
Цитат
Да не би да си била неразположена?
да, бях LaughingНе мисля, че ме е наранила подкожно, усетих й ноктите, но не успя да си ги забие навътре. И аз това си милех, усетила ми е мислите най-вероятно. Ама все пак странна реакция Thinking

# 483
А някоя шнола или обички... 4470

# 484
Цитат
да, бях LaughingНе мисля, че ме е наранила подкожно, усетих й ноктите, но не успя да си ги забие навътре. И аз това си милех, усетила ми е мислите най-вероятно. Ама все пак странна реакция Thinking
Уф, много страховито преживяване. Не мисло лошо за да не го предизвикаш Hug

# 485
Цитат
Уф, много страховито преживяване. Не мисло лошо за да не го предизвикаш Hug
Откакто гледах "Птиците" на Хичкок, всички скупчени птици,които видя някъде, ми напомнят за филма  smile3537

# 486
  • София
Цитат
А някоя шнола или обички...
абсолютно никакви!Благодаря ви за разбирането и ще се постарая да не мисля повече(вчера на връщане минах от другата страна на шосето Tired)

# 487
Имахме един зидар.  Жена му го беше изгонила от тях и той  помолил баща ми да спи в къщата ни, а тя беше още недовършена. На сутринта баща ми отишъл и намерил човека мъртъв. Доста време след това се чуваха стъпки на горния етаж.
 Моята стая беше точно до тази, в която човека беше починал. Ту вратата ми се отваряше, ту се чукаше по стените .
Най-накрая осветихме цялата къща и всичко спря  Peace

# 488
Имахме един зидар.  Жена му го беше изгонила от тях и той  помолил баща ми да спи в къщата ни, а тя беше още недовършена. На сутринта баща ми отишъл и намерил човека мъртъв. Доста време след това се чуваха стъпки на горния етаж.
 Моята стая беше точно до тази, в която човека беше починал. Ту вратата ми се отваряше, ту се чукаше по стените .
Най-накрая осветихме цялата къща и всичко спря  Peace
Това звучи наистина зловещо.
А разбра ли се каква е причината за смъртта на човека?

# 489
  • В светлото бъдеще на своята приказка...
искам да споделя, не е паранормално това, но малко ме притесни Embarassed
вчера си минавам покрай едно училище и на оградата беше кацнала една врана. Погледнах птицата, в момента в който погледите ни се засякоха си помислих" Колко зловеща и гадна всъщност отблизо е тази птица и как с тези големи клюнове кълват очи и какво ли не". Не бях направила и няколко крачки по пътя си надулу по улицата(която за щастие е доста оживена) и враната ме настигна и ме одра по главата. Аз бях с гръб към нея и незнам какво искаше да направи-да кацне на главата ми ли, да ме нарани ли...незнам. Добре, че насреща ми се задаваше едно момиче и го попитах-зад мен ли е още птицата, та тя се засмя и ми каза,че не е.Знаете ли повече за поведението на тези птици, защо реагира така, дали не предвещава нещо лошо тази случка. Като се сетя и ми става едно такова ... гадничко Rolling Eyes
Явно и в твоя случай се е получил телепатичен обмен на информация между теб и птицата.
Тук има няколко интересни истории, може да ги прочетеш, ако за теб това представлява интерес.
http://vascont.wordpress.com/2008/01/17/vrani_kanada/
http://forum.skycode.com/topic.asp?whichpage=45&topic_id=493 … 1&x=7&y=6

# 490

Това звучи наистина зловещо.
А разбра ли се каква е причината за смъртта на човека?
[/quote]
Да, инфаркт .

# 491
Горкият човечец Confused
Жал ми стана за него-жена му да го изгони от домът им и
да почине веднага след това.Сигурно духът му е бил неспокоен.
Добре ,че сте осветили къщата.

# 492
С освещаването на къщата, се е успокоил и духа и е намерил пътя към къщи.

# 493
Не беше приятно, но баща ми беше казал, че е бил добър човек . Да почива в мир  Praynig

# 494
Не знам доколко е странно, но напоследък ми се губят цели часове. Изпаднала съм в някаква кататония, а отчитам този унес като полезен. Само дето фаза хибернейт не е особено безопасна Rolling Eyes
За мене странните неща се случват в главата ми, както казваше един умник: външното е проекция на вътрешното. Сега остава гарги да ме накълват по главата Simple Smile, това няма да е диалог на друго ниво за мене Simple Smile само ще означава, че имам  скрита агресия и привличам към себе си същото Simple Smile
Пък в това състояние, в което съм, си мисля, че процесът ми наподобява умиране...защото май не съм тук някакси
Ени айдиас защо се получава така? Или да пия хапчета за ускорение на метаболизма? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт