Случи ми се нещо странно.. IV part

• 109 618
  • 774
  •   1
Отговори
# 495

Ени айдиас защо се получава така? Или да пия хапчета за ускорение на метаболизма? newsm78

по-скоро за подмладяване Joy

# 496
Elizabeth, според мен може да се дължи на преумора или вглъбяване в мисли по някакъв проблем; или просто да мислиш за нещо, което много те вълнува. Тогава съм забелязала, че човек губи представа за времето. Може да се дължи и на нещо друго, но ти най-добре можеш да прецениш ситуацията.

# 497
Здравейте,
имам едно питане към вас, предполагам, че ще ме посъветвате да пусна отделна тема, но честно казано не ми се иска половината форум да изпробва там остроумието си Mr. Green Та, понеже знам, че тук ще срещна разбиране относно опасенията си...искам да питам относно следния казус:
Преди няколко дни след дълго и тежко боледуване почина млада дама, колежка на съпруга ми. Родителите й, които живеят в друг град искат веднага да продадат нейното жилище и понеже разбрали, че си търсим такова - се обърнаха към нас. Предложението е привлекателно, но ме спира тази скорошна смърт newsm78
Жената не е починала в този апартамент, което е важно, но все пак...Ние сме с малко дете и второ на път - мислите ли, че има от какво да се притеснявам? И какво мога да направя "профилактично" освен освещаване?

Ще ви бъда благодарна за отговорите!

# 498
  • Sofia
не мисля,че имаш основания за притеснения
Направете си освещаване  само,като за ново жилище:peace:

# 499
И аз мисля,че след освещаване всичко ще е наред Peace
Момичета, в събота точно пред мен един гълъб тупна на земята и умря Rolling Eyes Чудя се да не е някакво лошо предзнамение? Вие как смятате Confused
Днес имах инфарктен ден в офиса, разбрах много лоши неща за човек, на който имах доверие. Ако е само това се преживява Simple Smile

# 500
  • София
Момичета, в събота точно пред мен един гълъб тупна на земята и умря Rolling Eyes Чудя се да не е някакво лошо предзнамение? Вие как смятате Confused
Днес имах инфарктен ден в офиса, разбрах много лоши неща за човек, на който имах доверие. Ако е само това се преживява Simple Smile

Прекалено много се притесняваш и може да навредиш на бебо  Naughty Горе главата и само позитивно мислене.
А гълъба- ами само случайност има и такива моменти!  Hug

# 501
Момичета, в събота точно пред мен един гълъб тупна на земята и умря Rolling Eyes

Добре, че не е тупнал върху теб  Laughing

# 502
Ласси, не се притеснявай!
В апартамента до нашия почина собственика. Купи го младо семейство почти веднага след това, ремонтираха го и го осветиха. Изглеждат щастливи и мисля и че са.
Не робувай на митове
Желая ви щастие  Wink

# 503
Благодаря Ви, мили момичета за вниманието и отговорите!  bouquet

Знаех си, че тук ще срещна разбиране и добро отношение! Май наистина няма от какво да се притеснявам, ама реших да питам за собствено успокоение!

# 504
Ласи,и аз мисля,че трябва да си вземете жилището,ако имате възможност!Ние също живеем в такова жилище,самотният му собственик умира в банята,месец след това се нанесохме.Нищо обезпокоително не ми се е случвало,то вече минаха 9 години оттогава,де!Все пак ще те посъветвам да отидеш да разгледаш жилището!Ако останеш с приятно чувство,нямаш повод за притеснение!

# 505
Страхотна тема! Не съм изчела още всички части, но когато ги изчета по-късно сигурно ще напиша няколко случки...
Сега един въпрос да задам : Случвало ли се е на някой да усеща студен дъх  Rolling Eyes Примерно лежа на 1 страна и усещам много студен полъх... все едно някой диша до мен... Категорично не е от вятър, климатик или нещо обяснимо  Rolling Eyes Още по-странното е, че усещам "нещото" до себе си...

# 506
Студен дъх не точно, но усещам как изстива стаята, ама толкова много, че замръзвам. И това почти винаги между 2 и 3 през нощта Confused

След това, събуждайки се в 4-5 си е с нормална температура, така че може и да си въобразявам...

# 507
Момичета, в събота точно пред мен един гълъб тупна на земята и умря Rolling Eyes
Добре, че не е тупнал върху теб  Laughing
По повод на това, се сещам следното: моят приятел живее на последния пети етаж в една кооперация и твърди, че гълъбите използват терасата му, за да умрат там. Често намира умрели гълъби. newsm78 Дали означава нещо?
Случвало ли се е на някой да усеща студен дъх  Rolling Eyes Примерно лежа на 1 страна и усещам много студен полъх... все едно някой диша до мен... Категорично не е от вятър, климатик или нещо обяснимо  Rolling Eyes Още по-странното е, че усещам "нещото" до себе си...
Случвало се е да усетя чуждо присъствие зад гърба си. Обръщам се, настръхнала, а няма никой...И това се случва както си работя на компютъра...Ами ако има разни сигнали, за които ние нямаме развити сетива, а можем само да ги долавяме отвреме- навреме?

# 508
Me_and_baby  твоето е още по-странно, но моето е по-страшничко... все едно ми диша в лицето или кожата... и е адски студено.
Появи се преди седмица и 2-3 дни. Колкото и да е плашещо, винаги съм се чудила защо диша? Смисъл каквото и да е, определено не му трябва въздух, камо ли да диша  Rolling Eyes
Първите дни се заблуждавах, че си въобразявам. Зодия дева съм и реших че са глупости, тъй като не намерих никакво логично обяснение. След няколко опита обаче нещата се промениха. Вече бях сигурна, че си е реално и се уплаших малко  Confused Случва се само вечер към 1-2. Ако котето е в стаята или до мен, "то" го няма. Котето ми също го усеща  Rolling Eyes
Elizabeth_ и аз съм усещала нещо зад мен. Усещала съм как ме наблюдава. Никога не съм го/ги виждала обаче.

# 509
Имам много интересен филм на компа за жена, която е била на оня свят и се е върнала и разказва. После намерила сина на една друга жена, вече умряла, но също е била отвъд и е разказала на сина си като се съживила и той го разказва на хората. Майка му умряла от рак, 3 дни била в морга отворена, защото умряла по време на операция и преценили, че не е нужно да я шият. След 3 дни възкръснала за ужас на лекарите и живяла още 14 години. Синът и станал свещеник и всички върнали се оня свят след това станали силно вярващи. Невероятно е ви казвам. Руски филм е. Не знам къде да го сложа да си го свалите и гледате. Имам още няколко тук ама още не съм ги гледала.

Общи условия

Активация на акаунт